Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להגיד שהיה לי היום ממש יום עצוב ודי מבאס.

אני עוד זוכר אתמול בלילה איך דיברתי עם חברים שלי על האור שהיה נידלק מהספוילר בצבע אדום.

אני זוכר כשיצאתי בשעה חמש וחצי לעבודה,עוד תוך כדי המהירות של הכניסה לרכב לא הבחנתי ביכלל שאין את הספוילר.

כשגעתי לעבודה ותחחלתי משמרת אני זוכר את עצמי מסתכל על הרכב ועוד ככה מביט בו באלפית של שניה,לפתע אני רואה שאין את הפס האדום של הנורה ולא רק זה אין ביכלל את כל החלק.

מיהרתי לרכב,והזדעזעתי למראה עיני.

פשוט שברו את ברגים,ותלשו את הכבל החשמל שהיה מחובר.

לא רק זה עוד עזו זאת שמהירות ובלחץ ככה שבורג אחד נישבר לגמרי והשני כניראה יצאה בשלמותו מתוך הפיברגלס של הספוילר.

פשוט הרגשתי שכל העולם בגד בי.

ממש ככה גניבה ראשונה מ"היכל הקודש" שלי ....

המקרה נתן לי "בומבה" כזאת שהרגשתי פעם ראשונה מה זה גניבה.

טוב לדעת שזה ניגמר רק בזה(נקווה שהיום לא יגיעו שוב :x).

בסופו של דבר מה שאני רוצה להגיד רק שאת הספוילר הזה אני שמרתי אותו שלוש שנים.

עוד מהרכב הקודם שלי.

שמרתי אותו וכל הזמן חשבתי מתי להרכיב אותו.

פשוט החלק הזה הוסיף אמון לרכב יופי עיצוב יפה ובאמת כניראה אנשים ראו את החלק הזה וחשקו בו מרוב "קינאה".

לבסוף אני מקווה שזה היה רק הצרות שלנו.

דבר כזה בא והולך.

אין ממה להתרגש לעתעצבן מחתיכת פלסטיק שעשתה לי אמון אבל

לפי דעתי גם לא שווה את העצבים שלי.

פשוט צילמתי את התמונה הזאת בפלאפון.

ניתן ליראות את החורים שנוצרו.

tnjyzwzm2mhv.jpg

זאת תמונה ישנה עם הספוילר,ניתן ליראות אותו בחלקו האחורי.

jyi3zdklyzrj.jpg

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גנבו, נכון צריך לשבור לגנבים תידיים וכו וכו... לא מצדיק את הגניבה ובטח שגם אני הייתי מתבאס לראות שגנבו מהאוטו שלי משהוא. אבל ביננו משהוא עשה מצווה וחסך מאיתנו לראות עוד אונו עם ספוילר...

אני עוד זוכר אתמול בלילה איך דיברתי עם חברים שלי על האור שהיה נידלק מהספוילר בצבע אדום.

כנראה שבקרוב לא יהיו לך חברים עם תמשיך לדבר איתם על דברים כאלו...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
האם הספויילר היה מקורי, או שבעברו היה על רכב אחר ?

בסופו של דבר מה שאני רוצה להגיד רק שאת הספוילר הזה אני שמרתי אותו שלוש שנים.

עוד מהרכב הקודם שלי.

שמרתי אותו וכל הזמן חשבתי מתי להרכיב אותו.

ברור שלא מקורי,מה לא רואים?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
גנבו, נכון צריך לשבור לגנבים תידיים וכו וכו... לא מצדיק את הגניבה ובטח שגם אני הייתי מתבאס לראות שגנבו מהאוטו שלי משהוא. אבל ביננו משהוא עשה מצווה וחסך מאיתנו לראות עוד אונו עם ספוילר...

כנראה שבקרוב לא יהיו לך חברים עם תמשיך לדבר איתם על דברים כאלו...

די הצחיק אותי מה שאמרתה בהתלחה.

בנינו זה לא שכל היום אני מדבר על הרכב שלי.

יצאה לי לדבר עם השכן על האורות שהרכב נידלק מאחורה ובכך זאת היתה השיחה האחרונה בנושא. :roll:

אכשיו אני לא מבין מה מפריע ליראות פיאט אונו עם ספוילר?

אולי איזה גולף עם אגזוז לחץ זה גם משתווה?

אולי הונדה עם ספוילר ניראה גם יפה?

פשוט אני לא פונה אליך חלילה...

מעצבן אותי לחשוב שאנשים רואים רכב עם פיאט זה כביכול פוזה.

אז מה ביגלל שיש לי אונו,אסור לי להנות קצת "מקישוטים" לרכב?

אני מודה על התגובות.:-D

פורסם

לחבר פורום נוסף גנבו בפעם השנייה שני סמלים של האיביזה FR שלו (עיין בפורום הטכני).

לי גנבו שני סמלים וגם שני סטים של פקקים של הבלף. הרכב שלי הגיע עם פקק בלף ממתכת מצופה ניקל מבריק. זה כנראה מושך את העין של בני הנוער כי שני סטים כבר נגנבו ממני. את הסט השלישי כבר אינני מרכיב יותר. קיבלתי מפנצ'ר-מאכר סט פקקים רגילים מפלסטיק שחור, צבעתי אותם בצבע כסף והרכבתי אותם, את הסט המקורי האחרון שיש לי אני שומר בתוך הרכב.

זו המדינה שאנחנו חיים בה, לצערי אחוז האנשים שמתנהגים כמו בהמות (סליחה מהבהמות) הולך ועולה כל הזמן.

פורסם
די הצחיק אותי מה שאמרתה בהתלחה.

בנינו זה לא שכל היום אני מדבר על הרכב שלי.

יצאה לי לדבר עם השכן על האורות שהרכב נידלק מאחורה ובכך זאת היתה השיחה האחרונה בנושא. :roll:

אכשיו אני לא מבין מה מפריע ליראות פיאט אונו עם ספוילר?

אולי איזה גולף עם אגזוז לחץ זה גם משתווה?

אולי הונדה עם ספוילר ניראה גם יפה?

פשוט אני לא פונה אליך חלילה...

מעצבן אותי לחשוב שאנשים רואים רכב עם פיאט זה כביכול פוזה.

אז מה ביגלל שיש לי אונו,אסור לי להנות קצת "מקישוטים" לרכב?

אני מודה על התגובות.:-D

אם לקחתה הכל בצחוק וברוח טובה זה כבר טוב... :-D

האמת לא מפריע לי לראות אנשים שמשקיעים גם במכויות שהן לא ספורטיביות, כל עוד זה בגבול הטעם הטוב. אבל כל אותם אנשים ששמים על האונו מדפים מ IKEA או כל רשת חנויות ריהוט אחרת פשוט גומרים לי להרגיש לא טוב. ומשום מה בתמונה ה1 לא כ"כ התחברתי לספוילר מהזווית של הצילום...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
אם לקחתה הכל בצחוק וברוח טובה זה כבר טוב... :-D

האמת לא מפריע לי לראות אנשים שמשקיעים גם במכויות שהן לא ספורטיביות, כל עוד זה בגבול הטעם הטוב. אבל כל אותם אנשים ששמים על האונו מדפים מ IKEA או כל רשת חנויות ריהוט אחרת פשוט גומרים לי להרגיש לא טוב. ומשום מה בתמונה ה1 לא כ"כ התחברתי לספוילר מהזווית של הצילום...

פשוט הם חוסכים הובלה 140 ש"ח (IKEA) 8)

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

יש הבדל בין המדפים של איקאה לבין הספויילר שהרכיב פותח הדיון.

,אגב אם מדברים כבר על אונו מוגזמות אז יצא לי לפני חודש לראות ברחוב העצמאות בחיפה פיאט אונו אדומה עם ספויילר מדף איקאה בחלקו האחורי של הגג-זה היה באמת מוגזם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לי גנבו כבר 2 ספוילרים, ספליטר קידמי, מי יודע כמה סטים של ונטילים כסופים, פרצו לרכב פעמיים וגם גנבו לי רכב.

כל פעם זה היה עם רכב אחר ובמקום שונה.

אני פשוט הפסקתי להיתבאס, זה לא שווה את זה.

פורסם
יש הבדל בין המדפים של איקאה לבין הספויילר שהרכיב פותח הדיון.

,אגב אם מדברים כבר על אונו מוגזמות אז יצא לי לפני חודש לראות ברחוב העצמאות בחיפה פיאט אונו אדומה עם ספויילר מדף איקאה בחלקו האחורי של הגג-זה היה באמת מוגזם.

אתה צוחק?

אתה יודע מה מוגזם?

סיטרואן ברלינגו לבנה, ג'אנטים, קסנון, חצאיות, וספוילר, שמסתובבת פה באשקלון ובסופו של דבר, נראת כמו מקרר ענק- זה מגוזם.

אבל ספוילר קטן על האונו זה סביר.

לפותח השרשור- מבין אותך, ומשתתף בצערך.

I :inlove: MY Mitsubishi

• תוכן חדש...