Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום:

אבי רכש הונדה סיוויק 2005 מליסינג (חברת אלבר) מנוע 1600.

הרכב נסע עד כה 75000 ק"מ.(5000 ק"מ מאז נקנה בחודש מרץ שעבר,יחסית מעט כיוון שאבי פרש לגמלאות ממשרד הביטחון וכעת אינו נוסע הרבה ברכב והוא הנהג היחיד אבל שומר היטב על הרכב ויש ספר טיפולים מהחברה והרכב עבר טיפול לפני מסירתו למשפחתינו ב- 70,000 ק"מ.

עכשיו לשאלות:

1) האם ברכב הזה יש חגורת טיימינג או שרשרת.

2) מתי מומלץ להחליף במידה וזו אכן חגורה כי הבנתי ששרשרת בד"כ לא מחליפים,אך אם אני טועה תקנו אותי.

כמו כן,הפאנל שבנוי על ידית ההילוכים האוטומטית,העשוי מניקל כסף מטאלי,נשחק והופיעו עליו נקודות שחורות ואבי מעוניין להחליפו.

האם ניתן להשיג מפירוק או שרק בחברה.

אנחנו מאיזור הקריות,אך גם איזור חיפה לא נפסל כדי להשיג את החלק אם קיים בפירוקיות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

1. קיימת רצועת טיימינג ומחליפים כל 100,000 ק"מ או 5 שנים הקודם מביניהם.

2. ברכב ישנה רצועה נוספת (אלטרנטור,מזגן) רצוי בטיפול להחליף אותה .

3. לגבי הפאנל ניתן להשיג בפירוקיות או לנסות במוסכי היבואן או במחסן הונדה ת"א - 03-5689960

• תוכן חדש...