Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב HERTZ

AC/DC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מה נשמע אנשי הפורום ?

לפני כמה ימים יצא לי לשמוע סאב לא נורמלי של HERTZ

900 RMS אם אני לא טועה כל אחד

האוטו - גולף GTI

2 סאבים - HERTZ SPL(מה שרשום על הרמקול)

סט קומפוננט HI ENRGY

HU - פיוניר 6950 שיוחלף בקרוב מאד

נכסתי לאוטו בלי לדעת מה יש בפנים אבל ידעתי שיש שם מערכת SPL חזקה

אני יושב לי בנחת ושומע שיר נטול באסים לחלוטין ונהנה מצליל איכותי עד שביקשתי לשמוע שיר עם באסים

הוא שם שיר ראפ ידוע .

זה התחיל יפה עד הבום של הבאס שברגע הזה אני חשבתי שירו בנו

האוזן כאבה , לא שומעים כלום חוץ מכאב , אתה לא צריך להפעיל את הראות כדי לנשום הסאבים דואגים לזה כנ"ל לגבי הלב

וקיבלתי תספורת קוצים מתנה (השיער עמד כל פיק )

חוץ מזה אחרי השמיעה הרגשתי נמלים על הגוף (כאילו נרדם לי הגוף )

מה שהכי מפתיעה היה ההגברה - 2 מגברי מונו של סיירה

כן כן קראתם נכון - סיירה -

ה"זבל" הקוראני המהולל

שאלה - מאיפה אני יכל להשיג אחד(סאב כזה) :shock::shock::lol:

כל סאב הבנתי עולה בסביבות ה3K רק הסאב

מישהו שמע גם כן ?

חוץ מזה השתדרגתי לי בסט HI ENRGY ומגבר סיירה :twisted: שבנתיים סוחב יותר טוב מZ4200 בגישור ונשמע יותר טוב גם כן

יום טוב ותודה למי שיכל לעזור

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שהכי מפתיע היה ההגברה - 2 מגברי מונו של סיירה

כן כן קראתם נכון - סיירה -

ה"זבל" הקוראני המהולל

בוא ונעשה סדר:

א.זה זבל סיני.

ב.תעשה חיפוש בפורום ותבין שמדובר במגבר גרוע-ללא נתונים אמיתיים .

ג.גם "זבל סיני" כמו הסיירה יכול להיות חזק ולשמש במערכת SPL ,

כשדיוק ואיכות הם מושגים רחוקים ממנו והלאה.

ד. העיקר שאתה מרוצה-אני הייתי לוקח הייבריד ומגבר אחר (בטוח שלא מגבר "סיירה").

ZZR

פורסם

את הדגם המדויק של הסאב אני לא יודע אני אברר

עד כמה שהבנתי הסאבים הגיעו מחו"ל בהזמנה

(תודה על הרצון לעזור )

לגבי הסיירה - לדעתי המגבר נשמע הרבה יותר טוב מהמק אדיו Z4200 שהוא זבל "משתלם"

אין לך מה לאמר לי כי הכל באוזן ...

וכל התגובות שמגיעות מהחיפוש אומרות שזה "זבל סיני" ואז הקונה שהיה מאושר (או לא בטוח במה שהוא קנה) הפך ללא מאושר שקפצו עליו כולם בדעות קדומות

נדמה לי שמישהו אחד קנה כזה ואמר שזה לא נשמע לו טוב (נראה לי שאתה ) ואז כל העדר אחריו בלי להבין את העניין שלכל אחד יש טעם אחר

פורסם

גם אצלי מותקן מגבר SIERRA, אחרי שפרקתי JBL ואני יכול לספר לכם שנעשה עוול למגבר מאנשים שאין להם חצי מושג בעיניין , הסיירה מגבר שנשמע טוב מאוד והוא תמורה משתלמת למחיר שלו ( שלא כמו הרבה מגברים שמתחבאים מאחורי מותג) ודרך אגב המגבר הוא קוריאני ולא סיני ( יחי ההבדל הקטן).

פורסם
את הדגם המדויק של הסאב אני לא יודע אני אברר

עד כמה שהבנתי הסאבים הגיעו מחו"ל בהזמנה

(תודה על הרצון לעזור )

לגבי הסיירה - לדעתי המגבר נשמע הרבה יותר טוב מהמק אדיו Z4200 שהוא זבל "משתלם"

אין לך מה לאמר לי כי הכל באוזן ...

וכל התגובות שמגיעות מהחיפוש אומרות שזה "זבל סיני" ואז הקונה שהיה מאושר (או לא בטוח במה שהוא קנה) הפך ללא מאושר שקפצו עליו כולם בדעות קדומות

נדמה לי שמישהו אחד קנה כזה ואמר שזה לא נשמע לו טוב (נראה לי שאתה ) ואז כל העדר אחריו בלי להבין את העניין שלכל אחד יש טעם אחר

אם הסיירה נשמע לך יותר טוב מהZ4200,או שהשמיעה שלך דפוקה,או שאתה צריך טיפול פסיכולוגי.

הZ4200 מגבר איכותי ,גם הJBL GTO 75.4 ,ואני בטוח בעניים עצומות ששניהם יותר טובים מהסיירה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שאלה - מאיפה אני יכל להשיג אחד(סאב כזה) :shock::shock::lol:

כל סאב הבנתי עולה בסביבות ה3K רק הסאב

יום טוב ותודה למי שיכל לעזור

הסאב ניקרא: HXS 300D SPL

hertz_hxs300dspl.jpg

400 יורו+משלוח+מיסים מפרידים בינך לבין הסאב הזה

לא יודע אם יש בארץ (לא מתוך שלילה, פשוט אני לא יודע)

עכשיו שיהיה לי יום טוב !

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ל ARIKC אני חושב שיש לך הרבה מה ללמוד בסטריאו , תעשה טובה לכולנו ואל תשתמש במילים לא נאותות שמשקפות את הבורות של בכל תחומי החיים ולא רק בסטריאו לרכב.

פורסם
אם הסיירה נשמע לך יותר טוב מהZ4200,או שהשמיעה שלך דפוקה,או שאתה צריך טיפול פסיכולוגי.

הZ4200 מגבר איכותי ,גם הJBL GTO 75.4 ,ואני בטוח בעניים עצומות ששניהם יותר טובים מהסיירה.

למה לתקוף? טיפול פסיכוליגי? נו באמת:nono:! על תתלהב יותר מדי מZ4200 רק בגלל שיש לך אותו, הוא סתם מגבר שנותן תמורה טובה למחיר, לא יותר מזה, ולכן ממליצים עליו. נשמע טוב? זה עניין אישי. חוץ מזה, סט כמו שלך לא עד כדי כך "שקוף" כדי שתדע שמה שאתה שומע הוא אופי של מגבר. אלה אם כן, בוצע חיבור של שני מגברים, אחד אחרי השני (וגם שם יש הרבה אפשרויות למשחק, על ידי כיוונים על גבי המגבר עצמו). ולגבי המושג "איכותי" - הוא איכותי יחסית ל1200 ש"ח שהוא עולה, ולא איכותי באופן כללי. רוצה באמת איכותי? זה יעלה קצת יותר. ואם הוא אוהב יותר את הסיירה - שיהנה. לא טיפול ולא נעליים.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

המגבר סיני, כמו מדבקת made in china .

פשוט זבל סיני.

כדאי להבין סיירה זו לא חברה , זה סתם זבל סיני -

אני מעדיף להמליץ על חברות נורמליות, מסוגן של JBL או מק-אודיו שנותנות תמורה למחיר ומגבר איכותי .

איך אתה משווה מק-אודיו 4200 למגבר סיירה?!

או שהמגבר הקודם לא הותקן היטב או לא כיוונו אותו , אחרת אין מצב שזבל סיני יעבוד יותר טוב .

ואם כבר אתה מחפש משהו זול לקנות , אז למה סיירה?

עדיף לקנות פולס-אודיו שתואם ל4200 .

אגב, כמה עולה הסיירה?

ZZR

פורסם
למה לתקוף? טיפול פסיכוליגי? נו באמת:nono:! על תתלהב יותר מדי מZ4200 רק בגלל שיש לך אותו, הוא סתם מגבר שנותן תמורה טובה למחיר, לא יותר מזה, ולכן ממליצים עליו. נשמע טוב? זה עניין אישי. חוץ מזה, סט כמו שלך לא עד כדי כך "שקוף" כדי שתדע שמה שאתה שומע הוא אופי של מגבר. אלה אם כן, בוצע חיבור של שני מגברים, אחד אחרי השני (וגם שם יש הרבה אפשרויות למשחק, על ידי כיוונים על גבי המגבר עצמו). ולגבי המושג "איכותי" - הוא איכותי יחסית ל1200 ש"ח שהוא עולה, ולא איכותי באופן כללי. רוצה באמת איכותי? זה יעלה קצת יותר. ואם הוא אוהב יותר את הסיירה - שיהנה. לא טיפול ולא נעליים.

לא מתלהב ממנו בכלל,אבל לקרוא לו זבל,לעומת מגבר סיני של חברת מדבקה זו פשוט טימטום,ועוד להגיד שהזבל הסיני הזה יותר טוב ממנו,אז בכלל.

אני מודע לגמרי שהZ4200 הוא מגבר פשוט ביותר,ולא חסר מגברים טובים ממנו,אני רוצה לראות את הסיירה מרים את המערכת שלי שהיא פשוטה ביותר, ומגיע לווליום שאני שומע בו ללא עיוותים,הפול ווליום בHU הוא 50,אני שומע על 38 והסאוונד נקי מעיוותים.

ואם כ"כ הרבה אנשים אומרים שהסיירה מגבר גרוע,אז יש בזה משהו.

ל ARIKC אני חושב שיש לך הרבה מה ללמוד בסטריאו , תעשה טובה לכולנו ואל תשתמש במילים לא נאותות שמשקפות את הבורות של בכל תחומי החיים ולא רק בסטריאו לרכב.

בסטריאו לא חסר לי ללמוד,ולא השתמשתי בשום מילה לא נאותה,ותאמין לי אני יכול ללמד אותך דבר או שניים בשאר תחומי החיים.

להשמיץ מגברים כל אחד יכול.

בכל מקרה זה לא נושא הט'רד,אם אתה רוצה תדבר איתי בפרטי ולא ע"ג הט'רד הזה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מה זה משנה מי מביא אותו ?

גם אם מדובר במישהו מקצועי כמו שמעון , זה עדיין לא משנה את העובדה שמדובר בזבל.

זבל סיני , ליתר דיוק.

קצת רצינות בבקשה, כי זו לא חברה אמיתית,

לא ראיתי איזכור כלשהוא בפורומים בחו"ל .

כנראה מגבר סיני שמורכב משאריות פלסטיק של צעצועים.

כבר עדיף לקנות פלטינום אודיו או פולס אודיו.

ZZR

פורסם

הסיירה הוא מגבר קוריאני ולא סיני ויש הבדל( מ-א-ו-ד משמעותי) בין ייצור סיני לבין ייצור קוריאני.

בדיוק מאותה הסיבה אני ממליץ על המגברים של פרופייל (PROFILE) שהם מגברים מעולים ביחס למחיר.

הAP1040 שלהם הוא מיוצר בקוריאה ומדובר על אחלה מגבר מבחינת תמורה למחיר(הליין הזול יותר).

אבל יש לזכור שמדובר פה על מגברים פשוטים למדיי אבל שמתחרים בקטגוריות שבהן נמצאים מגברים כמו JBL 75.4, או Z4200 של מאק אודיו.

חשוב לזכור שגם המאק-אודיו וגם הJBL שניהן אומנם מבית טוב יותר מהסיירה אבל גם הם לא בדיוק טופ-אוף-דה-ליין והם די פשוטים.

מה שבטוח שהם יותר טובים מהפלאטיניום אודיו,דומבוסס וכל שאר הירקות הרקובים שנמכרים כאילו הם עכשיו נקטפו.

בנוסף הסיירה, הוא גם לא מתיימר להיות מגבר היי-אנד, אלא מדובר על מגבר פשוט שנותן תמורה נאה למחיר.

לטעמי הZ4200 טוב יותר מבחינת העובדה שהוא פשוט יותר חזק ובנוי לפיזור חום טוב יותר מהסיירה הנ"ל.

בנוסף, מי שמייבא את הסיירה הוא אותו ייבואן של אודיסון,אקליפס והרץ'.

זה שאותו יבואן מייבא אותם, זה לא אומר שמדובר על חברה שהיא אנדרדוג אלא מגבר פשוט שאמור לתת כניסה לשוק במגברי ה4 ערוצים עד 1000 ש"ח.

גם לSG היה "מותג הבית" כמו הפרימייר והאדוונט.

לא שאני משווה אבל אני רק אומר שאין קשר למי מייבא את מה.

under construction..

• תוכן חדש...