Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מערכת של פאנסוניק CQ-HX2083N מגבר אחד של פייל 1000 WATT רמקולים אחוריים 420 פיוניר וסאב פיוניר יהלום עכשיו הבאתי קומפוננט של LIGHTNING AUDIO B1.65C ומגבר 800 של איזה חברה אין לי מושג אפילו והיסתכלתי פה באתר בהודעת והיסתבכתי אני חשבתי להעביר לו פלוס מהחוט הקיים למגבר הראשון ומינוס מגוף הרכב REMOTE מהקיים עכשיו ראיתי שרושמים להעביר חוטי עבים דקים אני לא מיתמצא כל כך בעניין הזה חשבתי לקחת חתיכה מהחוט של + יש לי איזה עודף של מטר בערך אז אמרתי שאני יחתוך ממנו חתיכה ויעביר לפלוס של המגבר השני אותו דבר עם REMOTE (את כל המערכת התקנתי לבד כולל הרדיו דיסק והמגבר + כל החוטים ) אבקש קצת עזרה עם אפשר אין לי קבל ברכב וגם אין לי כוונה לשים אחד לפחות לא בזמן הקרוב...תודה אליעד

יש חלקים רבים למיצבושי סופר לנסר הכל מהכל לפרטים

052-6980130

פורסם

תחבר עם אותו סוג של כבלים שכבר יש לך למגבר הראשון

תמיד עדיף להישתמש במפצלים אבל זה גם אפשרי להעביר פלוס ורימוט ממגבר אחד ואת המינוס לעשות עם חוט כמה שיותר קצר אל הבודי של האוטו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
:cry::cry::cry::cry:לא הבאתי RCA והעברתי אותו מהיציאה של המערכת של הFRONT למגבר השני פלוס הותאצי חוט נוסף מהפלוס הקיים ומינוס מהבודי ותREMOTE פצעתי את החוט של REMOTE וחיברתי אליו חוט למגבר השני..ואללה אחרי שסיימתי וחיברתי את הקומפוננט לקרוס ואת הטוויטר נישאר רק להעביר חוט מהמגבר לקרוס ולתדהמתי גליתי שאין לי מספיק חוטט באא למותת........ :-(:-(:-(***בבקשה לשמור על שפה קצת יותר מכובדת*** אבל לא נורא מחר ניסע לחנות של מערכות ברמלה שפתוחה אפילו ביום כיפור ונביא ממנו קצת חוט.... תודה רבה על העזרה

יש חלקים רבים למיצבושי סופר לנסר הכל מהכל לפרטים

052-6980130

• תוכן חדש...