Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבת ללא קסדה? שלם 200 ש"ח!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי אם יירצו לאכוף את החוק כמו שצריך, ייצטרכו להמציא לכל אופניים מספר "רישוי" או רוכב, ואז לשוטר לא תהיה עבודה מי יודע מה. הא יצטרך רק לכתוב את המספר, ולשלוח דו"ח.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לעשות רישוי לאופניים בחיים לא יעבוד.

בקשר לחוק הקסדה - המשטרה כבר הוציאה הוראה לשוטרים לא לאכוף את העבירה,

דובר המשטרה התראיין למעריב ושם אמר כי שוטרי התנועה קיבלו הוראה לעצור את העוברים על ה"עבירה", ולהסביר להם על החוק החדש ולמה חשוב לחבוש קסדה גם על אופניים.

יכול להיות ויקבלו בתקופה הראשונית איגרת המסבירה על כך אפילו (כמו שעשו בתל אביב בראש השנה, במקום קנסות חנייה) - אך לא קנס.

מצד שני אמר שהם מתכננים להרחיב את האכיפה בנושא רוכבי האופניים בשוליים הבין עירוניים, שמסכנים את עצמם לחינם.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בקשר לחוק הקסדה - המשטרה כבר הוציאה הוראה לשוטרים לא לאכוף את העבירה,

דובר המשטרה התראיין למעריב ושם אמר כי שוטרי התנועה קיבלו הוראה לעצור את העוברים על ה"עבירה", ולהסביר להם על החוק החדש ולמה חשוב לחבוש קסדה גם על אופניים.

יכול להיות ויקבלו בתקופה הראשונית איגרת המסבירה על כך אפילו (כמו שעשו בתל אביב בראש השנה, במקום קנסות חנייה) - אך לא קנס.

מצד שני אמר שהם מתכננים להרחיב את האכיפה בנושא רוכבי האופניים בשוליים הבין עירוניים, שמסכנים את עצמם לחינם.

אתה באמת רואה בדימיונך שוטר עוצר ליד בחור מבוגר ומנסה להסביר לו את חשיבות הקסדה בזמן שהוא יכול לא?

בפעם האחרונה שדיבר איתי שוטר זה הסתיים ב" "יעללה יעללה" (מצידו כמובן, אני לא מדבר את השפה הזאת) (וה"ע" שם לא בטעות)

אז אני מניח שגם זה לא יקרה.

וירחמיאל, שוטר פשוט לא יכול טכנית "לרדוף" אחרי רוכב אופניים, אז אין צורך לברוח, פשוט להמשיך כרגיל ברכיבה. בלי לצאת גבר או משהו בסגנון שרשמת.

פורסם

היו תקופות בארץ שאופניים היו כלי תחבורה עיקרי, ואז כן היה "רישוי" לאופניים, היסטוריה ידידי...

לסבתי עדין יש זוג אופניים שקשורים מתחת לבניין שלה עם מספר רישוי מיתנוסס לו בגאווה מתחת למושב.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
עם קסדה בלי קסדה, תפסיקו לרכב על הכביש וזהו. ועוד באמצע הנתיב... האמצעי! רמת הפיגור של הרוכבים בימנו היא פשוט בלתי נתפסת.

על מה אתה מדבר?

אנחנו נדחסים לתוך השוליים, משפשפים את מעקה הבטיחות, רק כדי שכבוד הנהג לא יכנס בנו.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
על מה אתה מדבר?

אנחנו נדחסים לתוך השוליים, משפשפים את מעקה הבטיחות, רק כדי שכבוד הנהג לא יכנס בנו.

כשרוכב אופניים נוסע בכביש ללא שוליים מתאימים,

ולמי שהתעלם מהמשפט הזה, אז שוב: (כי בטוח 90 אחוז התעלמו ממנו לחלוטין).

כשרוכב אופניים נוסע בכביש ללא שוליים מתאימים, הוא מתאבד.

רוכבי אופניים לא מתאימים את כיוון רכיבתם על פי סינוור השמש, ואני גם לא מצפה מהם לעשות את זה, קצת מסובך.

וכשרוכב אופניים נוסע בחושך ללא אמצעי זהירות, הוא מתאבד.

כל זה היה בגדר "עדינות".

אישית אני בכלל לא מבין מה יש לחפש עם אופניים על כביש שעוברים בו לעיתים מובילי טנקים ששוקלים 100 טון/נהגים לא מרוכזים לרגע/סתם משאיות/נהגים מסונוורים מהשמש/וכדומה וכדומה.

סוג של התאבדות, אבל שיהיה.

מבחינתי אתה יכול לשפשף את המעקה עד שיהיה מבריק.

מבחינתי זה שקול לנסיעה עם רכב פרטי על מסילת רכבת.

מבחינתי זה שקול לכניסה עם מוביל טנקים למרכז העיר, מה הסיכוי שלא תפגע בכלום?

ועוד משהו אחרון, סוס ברזל: "כבוד הנהג" נמצא על כביש שתוכנן למכוניות/משאיות, לא לרוכבי אופניים.

שפשוף מעקה נעים לך.

פורסם
אתה באמת רואה בדימיונך שוטר עוצר ליד בחור מבוגר ומנסה להסביר לו את חשיבות הקסדה בזמן שהוא יכול לא?

בפעם האחרונה שדיבר איתי שוטר זה הסתיים ב" "יעללה יעללה" (מצידו כמובן, אני לא מדבר את השפה הזאת) (וה"ע" שם לא בטעות)

אז אני מניח שגם זה לא יקרה.

וירחמיאל, שוטר פשוט לא יכול טכנית "לרדוף" אחרי רוכב אופניים, אז אין צורך לברוח, פשוט להמשיך כרגיל ברכיבה. בלי לצאת גבר או משהו בסגנון שרשמת.

רשמתי מה היה כתוב בעיתון, זה לא אומר שאני מאמין לזה - הכוונה הייתה להראות שהם קיבלו הוראה לא לתת קנסות על זה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
על מה אתה מדבר?

אני מדבר על האידיוטים שכל יומיים אני רואה בצומת השלום בת"א, שחושבים שהם מהירים כמו מכוניות ונוסעים באמצע הנתיב האמצעי ומפריעים לכולם. וזה רק על קצה הקרחון.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
  • איך אתם יודעים שהמושב תקני..? (כמו ששאלו: איך נדע איזו קסדה טובה...).

(וכן, נעשו מחקרים בנושא ונימצא שהקסדה אכן שווה את מחירה...)אולי הולנד היא מדינה מתקדמת ונאורה בכול הקשור לאופניים, אבל לאחר מספר שנים באירופה ובעיקר בשוויץ, אני יכול לציין שיש מדינות שמתקדמות כבר יותר מהולנד (לא בכמות הרוכבים אלא במודעות) ושם יש חוק קסדה שכזה.

בא נתחיל ממה שציטטי ממך

תקן מוגדר בחוק לקסדה אין כרגע , יש תקינה כללית של מכון התקנים?

יופי בתאוריה יש תקינה גם לאגזוזים פתוחים

מדינות נאורות ומתקדמות יותר?

דרום אפריקה , ניו זילנד ואוסטרליה , 3 מדינות בלבד , למה?

עוד קצת עובדות , מאז שחוקק החוק במדינות הנ"ל ירדה ב40% מספר הרוכבים באופניים, ומספר התאונות פר רוכב עלה.

קצת ידע ומחקר היה עוזר לא ?

וזה לא שאני מתנגד בצורה מוחלטת , ברכיבה ספורטיבית (לדוגמא תחרויות ושטח) , כבישים לא עירוניים - אני מסכים , אבל חלאס , ילד על רולר במגרש בביתספר צריך קסדה?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כי במקרה והוא ייפול אחורה על הראש מאחורה, איפה שנמצא "מרכז הפיקוד" על הגוף, וחוליות הצוואר, אז הוא ישאל "למה לא היתה לי קסדה?, היא היתה מצילה את החיים שלי" ולא היה נכה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ואם הילד יל ךלשחות בים. תחייב אותו לשים מצופים? הרי הוא יכול לתבוע ולמות.

ילדים מתים אין מה לעשות, ובשביל ילד אחד שאולי ימות, כל המדינה צריכה לסבול? כל הורה יעשה את הישר בעניו, אם נראה לו שצריך להלביש על הילד קסדה אז שילבש, אם הורה רואה לנכון לא אז לא. מה הקטע של החוק הזה?!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

בתור בעל רכב שמשלם ביטוח חובה ומשלם בעקיפין על הטיפולים הרפואיים לכל רוכבי האופניים שנפגעים מרכב ושוברים את הראש - אני בעד חוק הקסדה.

אם היו מחייבים אופניים בביטוח חובה והביטוח שלהם היה משלם - אז מצידי שירכבו על חד אופן בכביש החוף בעיניים עצומות שיכורים.

כשאני רוכב בעצמי על אופניים - אני עם קסדה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מעניין לשמוע מה ההורים לילדים בפורום יש לומר?

ואיך הילדים מקבלים זאת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...