Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבת ללא קסדה? שלם 200 ש"ח!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ,אישית אני בעד קסדה גם לילדיי זה עניין של חינוך אבל בתור נהג סמי ביום יום ,ובשבת רוכב לא מקצועי על אופניים ,לא כל אחד יכול לרכוש קסדה טובה ואביזרי בטיחות, למה שלא יחלקו לכל רוכב קסדה העניין יראה ויתפוס גם הווסט הזוהר שאני לא זז בלעדיו,אבל מי שנוסע באופניים כי אין לו ברירה זה קשה מאד,עדיין מסתובבים טרקטורונים ללא רישוי וקסדות ואין מושיע.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואם הילד יל ךלשחות בים. תחייב אותו לשים מצופים? הרי הוא יכול לתבוע ולמות.

ילדים מתים אין מה לעשות, ובשביל ילד אחד שאולי ימות, כל המדינה צריכה לסבול? כל הורה יעשה את הישר בעניו, אם נראה לו שצריך להלביש על הילד קסדה אז שילבש, אם הורה רואה לנכון לא אז לא. מה הקטע של החוק הזה?!

עדיף לא לענות.:?

בתור בעל רכב שמשלם ביטוח חובה ומשלם בעקיפין על הטיפולים הרפואיים לכל רוכבי האופניים שנפגעים מרכב ושוברים את הראש - אני בעד חוק הקסדה.

אם היו מחייבים אופניים בביטוח חובה והביטוח שלהם היה משלם - אז מצידי שירכבו על חד אופן בכביש החוף בעיניים עצומות שיכורים.

כשאני רוכב בעצמי על אופניים - אני עם קסדה.

+1

מעניין לשמוע מה ההורים לילדים בפורום יש לומר?

ואיך הילדים מקבלים זאת?

ל'

כל אחד מקבל את זה אחרת. אבל חוק זה חוק! ולא משנה מי מקבל את זה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אני לא מתכוון לחבוש קסדה ורק מעצם החוק המטופש הזה.

המדינה איננה צריכה להתערב בכל דבר, אי אפשר להשוות את החוק הזה לדוגמא לחוק חגורת הבטיחות.

הרי אם נבצע השוואות אז גם מי שעושה גוגינג צריך קסדה, ומה עם ילד בן שנתיים על תלת אופן?

בדיוק בגלל חוקים קקיוניים כאלו במדינה שלנו אין מירוצי רכב, אין אפשרות לעשות כמעט שום שינוי ברכב,

צריך לתת לאזרחים את החופש לעשות כרצונם ברוב הדברים ובעיקר בתחומים שלא פוגעים בזולת.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...