Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיים לוישרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שטוטית אולי אבל מטרידה אותי:

אני משתמש במיים שקונים באוטו דיפו וכדומה- הכחולים האלו, הבעייה שבכל הפעלה הם משאירים כתמים כחולים על הצבע של האוטו.

האם אפשר להשתמש במיים מינרליים או מיים מזוקקים? הבנתי שמיים מהברז אסורים בגלל האבנית...

פורסם

רצויי מיים מזוקקים, אפשר מיים של מזגנים/מיבשי כביסה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני משתמש גם במים עם הסבון (הכחולים של אוטודיפו).

הם לא עושים לי כתמים ומנקים טוב את החלון (מונעים מהגומי לחרוק..).

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
שאלה שטוטית אולי אבל מטרידה אותי:

אני משתמש במיים שקונים באוטו דיפו וכדומה- הכחולים האלו, הבעייה שבכל הפעלה הם משאירים כתמים כחולים על הצבע של האוטו.

האם אפשר להשתמש במיים מינרליים או מיים מזוקקים? הבנתי שמיים מהברז אסורים בגלל האבנית...

תנסה לכוון את פתחי המים כך שישפריצו רק לכיוון השמשה ולא לכיוון הגג, מכסה מנוע וכו'. בכך גם תגרום לניקוי יעיל יותר וגם תמנע את בעית הכתמים.

פורסם

לא מומלץ מים מהמזגן. במים האלה יש מלא אבק שיורד מהרדיאטור של המזגן ויכול לסתום את השפריצרים.

בתחנות דלק לפעמים יש ברזיה של מים קרים (קולר). בדר"כ היא מחוברת עם פילטרים של תמי-4. תמלא בלי שהמתדלק יראה אותך :twisted:

• תוכן חדש...