Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..

חשבתי על לשים את המגבר (פולס אודיו BA4400) מתחת למושב הקדמי ולא כפי שנהוג בבגאז' מכמה סיבות

1.אני יחסוך בהרבה חיווט משום שאני שם רק במה קדמית ז"א שרק כבל אחד יעבור לבגאז' אל הסאבוופר וכל השאר יגיעו מקדמת הרכב כך שחסכתי המון מטרים של חיווט.

2.פותר מקרי גנבות שכך פורצים מדלגים על המגבר.

השאלה שלי אם זה אפשרי או שהמגבר יכל להתחמם שם? לעשות לי רעש בפנים הרכב?

הרכב הוא מאזדה לנטיס 2004.

תודה מראש.

פורסם

בתור בעלים של לאנטיס אני די יכול לבשר לך שזה הולך להיות קשה מאד למצוא לו שם מקום.

יש מתחת למושב מן פתח פלסטיק כזה שאם אני לא טועה וזוכר נכון אמור להעביר את המיזוג אויר לרגליים של הנוסעים האחוריים..

בנוסף , המגבר הזה לא קטן וסביר להניח שייבלוט לאזור הישיבה מאחורה..

תוסיף לזה, שנוסעים מאחורה כנראה ישימו לך עליו (לא מרצון) את הרגליים ואפילו יכולים לנתק לך או לשבור איזה כבל RCA וקבלת מקום לא משהו בכלל למגבר..

חבר שלי התקין שם פעם צ'נג'ר (עוד בתקופה שזה היה מתקדם) ושברו לו את הדלת של המחסנית די מהר עם בעיטה נחמדה..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם
אז ככה..

חשבתי על לשים את המגבר (פולס אודיו BA4400) מתחת למושב הקדמי ולא כפי שנהוג בבגאז' מכמה סיבות

1.אני יחסוך בהרבה חיווט משום שאני שם רק במה קדמית ז"א שרק כבל אחד יעבור לבגאז' אל הסאבוופר וכל השאר יגיעו מקדמת הרכב כך שחסכתי המון מטרים של חיווט.

2.פותר מקרי גנבות שכך פורצים מדלגים על המגבר.

השאלה שלי אם זה אפשרי או שהמגבר יכל להתחמם שם? לעשות לי רעש בפנים הרכב?

הרכב הוא מאזדה לנטיס 2004.

תודה מראש.

זות הבעיה.

מגבר צריך ליות במקום פתוך.בעיה של החימום נגרמת במקומות כאלו.

• תוכן חדש...