Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בלבלתי להם המון את המוח. בהתחלה היה שם קרוס XETEC F-3 שלא התאים לסט. לאחר מכן בקשתי לפרק (כולל פירוק רצפה והוצאה של כבלים RCA מיותרים) משום שהתקנתי את ה 4XS. חוץ מזה, שמן הסתם אני לא הלקוח היחיד והם בעיצומו של פרוייקט מאוד גדול על מרצדס ויטו (פלזמות נשלפות וכו'...) :)

בסה"כ הכל המצטבר הייתי צריך להשאיר את הרכב קרוב לחודש לסירוגין, כל פעם כמה ימים)

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אני בטוח שאחרי הכל אתה חש הקלה ושמחה שאין דומה לה (כמעט )

אני אישית היתי מדמם למוות אבל בסוף זה משתלם :wink:

פורסם

אם זה נשמע כמו שזה נראה מצבך מצויין.

תתחדש, תמיד כיף לראות השקעה כזו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רומן, ערכתי הודעה מעליך. בכל אופן, כמו שאמרתי איטום כבד נעשה בדלתות הקדמיות ואיטום נקודות רגישות נעשה בתא המטען.

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

תתחדש - התקנה יפה, מערכת לטעמי - לא יכולה לאכזב מבחינת הרכיבים.

צריך לשמוע את ההתקנה בהזדמנות.

יפה מאוד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סופסוף פישלר גמר את המערכת אחרי כל התלאות שעבר :lol:.

תתחדש!

איתמר.

(אה, ורומן, תרגיע. הוא הבטיח לי להיות הראשון שישמע את המערכת)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נשתדל להגיע. צריך להיות מחר בחיפה בצהריים. אם לא יהיה מאוחר מדי אני אשמח לקפוץ :)

פורסם

תתחדש!

העבודה נראית לא פחות ממדהים.

הקורות נראות נהדר (בהרבה מקרים, זה נראה לא אסטטי), כמו גם הפודים (שנראים מקוריים), בנוסף לבנייה בתא המטען - שנותנת מראה מקורי וסולידי - בהחלט נראית עבודה איכותית וראויה להערכה.

:mm_yeah:

• תוכן חדש...