Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית היה לי חבר שעבד בתחנת דלק מיקה בראשון ליד השוק ותמיד הייתי מבקר אותו ומתדלק שם.

עם הזמן זה הפך להיות תחנת דלק קבוע שאני מתדלק שם.

עם זאת יש ברד או קפה חינם (בכול תידלוק) ועיתון+רחיצה חינם מעל 100 שח (בחיים הרכב שלי לא עבר באחד מהמינהרות האלה אבל כייף לדעת שייש אופציה)

מיפגש האחרון בלטרון קבענו כמה חברים בתחנת דלק היובל בחולון בת ים (ליד בית הקברות) ואם כבר אז כבר תידלקתי שם עם כולם.

חייב לציין שאני שהרכב שלי מתודלק רק ב 98 ואך ורק בתחנות דלק של דלק.

לאחר נסיעה של כ קמ בערך אני מרגיש שהרכב שלי סוחב קצת יותר טוב.

מניסיון הייתי מגיע עד ל 190 ובכביש לטרון הרכב הגיע ל 210 .

שבוע שעבר אני שומע על בחור שפתח רחיצת מכוניות חדשה ויש לו אחוזים עם תחנת הדלק (YELOW ) והוא מספר שהיא התחנה היחידה שאין לה עסק עם דלק מהול.

אני מספר לו שאני כבר מעל שנה וחצי מתדלק במיקה והוא טוען שאחוז קטן מהדלק זה מיים והוא טוען עוד שהיה כתוב בעיתון על זה .

הבחור טוען שהתחנה מרוויחה כמה אגורות בודדות על כול ליטר ולא יתכן שאם בעל התחנה מרוויח כמה אגורות מימך הוא יתן לך רחיצה + ברד +קפה אז כבר אין לו רווח ועוד צריך לשלם לבחור שמוזג את הברד או הקפה.

"אין תחנה שנותנת לך הטבות, חייב להיות דרך להרוויח עליך יותר, וכאן ניכנסים המיים לעיניין (הכוונה לדלק מהול )

למי שמיתגורר באיזור ומכיר את התחנות יכול לפרט ?

האם הבחור מדבר שטויות או שיש משהוא בעינין ?

האם באמת היה כתוב בעיתון על התחנה (מיקה) שהדלק אצלה מהול ?

אני בטוח שמשהוא פה מסריח כי אני מכיר את הרכב שלי( מהצמיג ועד להגה ) ויש שינוי בהיתנהגות הרכב לאחר תידלוק בתחנה אחרת.

אין לי כול כוונה לפרסם דברים שגויים.

מציין שוב שהכול היה שמועה (חוץ מהמיקרה שלי )

אשמח לישמוע חוות דעת או מישהוא שקרא בעיתון ויודע קצת יותר מימני, בסך הכל אני רוצה דלק נקי ברכב.

רז...

פורסם

אצל כל החנות הפרטיות אני מישתדל לא לתדלק (בעצם בחיים לא תידלקתי )

פסיכולוגית, אבל בחיים לא תידלקתי בתחנות פרטיות.

כל פעם ששמעתי על תחנת דלק מהולה זה היה תחנה דלק פרטית (לרוב)

למרות ששמעתי גם על תחנות דלק של פז שמהולות.

על תחנות דלק עוד לא שמעתי שתפסו דלק מהול (חוץ מהמיקרה שסיפרתי ) ולכן אני מתדלק רק בדלק של דלק.

אבל אולי אני טועה ולכן ניפתח השרשור אשמח לתגובות...

רז...

פורסם

אתה נוסע קבוע בסביבות ה200? או שרק בדקת את איכות הדלק?

לגבי המהילה: ייתכן הדבר, אך לדעתי זה יותר פסיכולוגי. יש עוד גורמים נלווים- כמו רוח ( גבית או חזיתית ). מטען על הרכב. לחץ אויר.

פורסם

תחנה שנותנת הטבות אינה חייבת להיות מוהלת.

תעשה חישוב כמה מרוויח בעל תחנה על כל תדלוק של מעל 100 ש"ח בכך שהוא מעודד את התדלוק עם כוס ברד.

השקעה זעומה לעומת רווח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אשתי ואני מתדלקים בתחנת דלק מיקה מאז שעברנו להתגורר באיזור לפני כשנתיים.

בשנתיים האלו תדלקתי שם את האופנוע שהיה לי ואת הגולף הנוכחית, אשתי תדלקה שם את הג'יפ בנזין שלה ובשנה האחרונה ג'יפ דיזל...

בכל המקרים, לא נתקלנו בשום תופעה שאופיינית לדלק מהול.

לעייתים בלית ברירה אני מתדלק בתחנה אחרת ומעולם לא הרגשתי הבדל בהתנהגות המנוע לטובה ו/או לרעה בתדלוק במקומות אחרים.

אין לי שום מידע מבוסס אך תחושתי היא שאין בסיס לחששות שלך.

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

מידי פעם הנושא עולה לדיון ותשובות אין (תמיד יש ספקות לטיב נבדיקה וכו)

עובדתית תחנות נתפסו ובודאי יש כאלו שלא נתפסו אכן מוהלות

הכסף המעורב כל כך גדול (והעונשים קטנים יחסית) שבודאי יש כאלו שלא יעמדו בפיתוי

לדעתי לא הקפה או הברד יקבעו היכן לתדלק (ואכן עלותם לתחנה זעירה) אלא הניסיון המצטבר

מרגיש שנדפקת - נסה במקום אחר

ותמיד עדיף תחנה של אחת החברות ע"פ תחנה פרטית

פורסם

כוס ברד? נו באמת .. אתה יודע כמה עולה היום לייצר כוס ברד \ כוס קפה קר ? עלויות אפסיות ! אני מעריך שהכוס פלסטיק תעלה יותר מהעלות של הברד עצמו..

ואם זה מה שגורם לך לבוא .. אהלן וסהלן.

פורסם

אני מתדלק בדור באזור תעשיה הישן בראשון או בחדש

או בנס ציונה ליד הקניותר. כמובן 98.

אני גודש באר וחצי ולעולם לא הופיעו בעיות.

פורסם

כבר אין דור ליד הקניותר בנס ציוהנ אלא זה הפך לאלונית, בעבר התחנה הזאת הופיעה ברשימת התחנות שמוהלות.

איך אתם מבדילים בין תחנה פרטית לבין תחנה שבבעלות הרשת עצמה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=580376&postcount=6

אפשר לשאול את מנהל התחנה, או במשרדים הראשיים של החברה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תדלקתי עשרות ואולי מאות פעמים במיקה ומעולם לא נתקלתי בתופעה שלילית כלשהי ברכב הן במנועי דיזל והן במנועי בנזין.

הקטע היחיד שם הוא שאין מסלול לתידלוק עצמי ותקעו משאבה אחת בלבד לתידלוק עצמי באמצע המסלול.מצד שני בימי שישי זו עיסקה לא רעה לקבל עיתון+רחיצה בחינם.

• תוכן חדש...