Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבא שלי עבר אירוע מוחי לפני 7 שנים ומאז הוא לא השתמש ברכב (קורסיקה שנת 95 2200 עברה רק 40000 קילומטראז)

רציתי לדעת מה דעתכם אם כדאי לשלוח אותה לבדיקה או לפירוק

תודה מראש, דניאל

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הנעיו את הרכב 7 שנים ?

לא שילמו אגרות טסט 7 שנים ?

לא הקפיאו את הרישיון לפני 7 שנים ?

אם זה המצב - אז רק לפירוק.

תשלום 7 אגרות טסט - כ 8000 ש"ח - זה כבר כמעט מחיר הרכב.

תוסיף לזה טיפול מאוד מאוד מקיף, החלפת צמיגים וכל חלקי הגומי, ותיקון כל מיני בעיות שבוודאי יופיעו, כשתתחיל לנסוע ברכב, שעמד 7 שנים.

אם הרישיונות הוקפאו, אז אולי, אבל רק אולי, כדאי לנסות להחזיר אותה לכביש.

פורסם

או שתמשיכו להשכיב אותה בלי לזוז עוד כמה שנים טובות עד שתהיה רכב אספנות ותחפשו משוגע לדבר שיקנה אותה במחיר מופקע.:-)

גמר חתימה טובה לכולם

פורסם

1032(אגרת טסט)

7 שנים

7224 ש"ח. מחירון הרכב לפי לוי יצחק - 20,620. אז זה כמעט שליש ממחיר הרכב. אבל כל ההוצאות וכו'... לא שווה. זה יעלה לך יותר מ-10000 ש"ח, להחליף צמיגים, להחליף שמנים, נוזלים, פלסטיקה...

קח לפירוק...(ייתנו לך עליה מקסימום 1700 ש"ח).

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

למה לפירוק? אפשר לפרסם מודעה עכשיו, אולי מישהו ירצה אותה לחלפים. בטוח אפשר להוציא יותר ממה שיתנו בפירוקיה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

למה להגזים... היא אחלה לנהיגה, אמנם קצת רכה, אבל אחלה אוטו. יציב ועומד איתן בכל המטלות! היתה לי אחת עד לפני חודש וחצי.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

יציב/ אמריקאי באותו משפט?

הקורסיקה היא רכה למדיי כך שיציבות זה ממש לא הצד החזק של הרכב[נוחות וסחיבה דווקא כן]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כמה שטויות אתם מדברים בהודעה אחת

האוטו הזה שווה בסביבות 15 אלף בסחירות, עם המצב של הרכב המדובר לדעתי גם יותר

טיפול מקיף מאוד כולל טיימינג בחיים לא יעלה על 4000 ש"ח (כמובן הכל תלוי אצל מי עושים)

4 צמיגים אני הולך רחוק 2000 ש"ח

טסטים זה 8000, ביחד אנחנו מדברים על 14 אלף שהבנאדם מקבל בהם אוטו חדש, אני אשמח לקבל רכב כזה, אנשים מניעים מכוניות שלא נסעו הרבה יותר זמן.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אין מה לעשות עם הרכב כל ההוצאות האלה שווים למחיר הרכב ואפילו יותר.

אבל אני הייתי מפרק את המנוע משפץ אותו ובודק ומוכר אותו. ואת כל המרכב לפירוק, או שתימכור בעצמך..

פורסם

טיפול מקיף מאוד כולל טיימינג בחיים לא יעלה על 4000 ש"ח (כמובן הכל תלוי אצל מי עושים)

טסטים זה 8000, ביחד אנחנו מדברים על 14 אלף שהבנאדם מקבל בהם אוטו חדש, אני אשמח לקבל רכב כזה, אנשים מניעים מכוניות שלא נסעו הרבה יותר זמן.

בגדול, אני מסכים איתך, רק שקיים סיכוי טוב, שזה לא יגמר רק במה שכתבת.

למשל, יתכן ורדיאטור נרכב כי עמדו בו מיים 7 שנים לאא תזוזה - תוסיף 1000 ש"ח. שכחת גם להוסיף מצבר - עוד 600 ש"ח, אולי גם משאבות וצינורות בלמים, מנועים שלא הנעיו הרבה זמן יכולים לפתח נזילות מכל מקום אפשרי, כנראה שגם מזגן צריך טיפול מקיף וכו' וכו'.

פורסם

ואולי הרישיניות מוקפאים ,אתם לא יודעים.

אם אכן הרישיונות מוקפאים אז המכונית בהחלט שווה התעסקות, אני נוסע עם רכב שעמד 17 שנה ללא תזוזה!

אם כי זה רכב שלא הייתי רוצה לעצמי לפחות.

גמר חתימה לכל חברי בפורום,

אסף.

פורסם

K15 במקרה הטוב, הן נמכרות בין 10K ל 16K (ואם קצת מאמץ ויכול מיקוח, אפשר לקנות אחת נוסעת במצב טוב בפחות מ 16K).

טיפול ענק שכולל טיפול כל השמנים והנוזלים, כולל רצועות ובלמים, יכול להגיע לכמה אלפים טובים. טסטים זה 8K ועוד לא דיברנו על מצב המערכות ה"כבדות": מצב מיכל הדלק (עשוי פלסטיק או פח ? מה מצב הליכלוך בפנים ?), מצב מערכת ההזרקה (התפתחות של קורוזיה וליכלוך בכל חלק אפשרי שיגרום לסתימות ובלגאנים מטורפים), מצב מערכת הקירור (משאבת מים, רדיאטור, צנרת נוזל קירור שעשויה בחלקה מגומי ובגחלקה מברזל - כן, יש כזאת בקורסיקה 2.2) וכד'.

כל זה כמובן, עוד לפני שדיברנו על מצב מחזירי שמן בגיר ובמנוע, מצב מערכת מיזוג אויר ושאר מערכות חשמליות שלא עבדו ועלולות להתפגר תוך זמן קצר (מנגנוני חלון וכד').

בקיצור, ב 10-15K שח אפשר להשיג מכוניות נוסעת על הכביש, בשביל מה להיכנס להרפתקאה כזאת ולהסתכן ? בשביל שיוכל לומר שיש לו רכב עם 40K ק"מ ? זה חבל כי לא מדובר על רכב אקזוטי או נדיר מאוד.

במצב כזה הייתי קונה אחת עם מרכב טוב ויפה ומשתמש בנוכחית כתורמת איברים, קרי: מעביר את המושבים והריפודים (הכל כולל הכל) ובמידה ויש תקלות אז מעבירים חלקים מתורמת האיברים (עד כמה שהם תקינים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני גם מסכים עם דעתו של אור ס.

חרצתם את דינו של הרכב מבלי לדעת את מצבו וכנראה שמצבו טוב.

מר בחור, אם יש לך זמן ורצון להתקשקש עם העסק הזה לדעתי שווה לך להשקיע. יכול להיות שתשקיע חצי או שליש ממחיר הרכב ותקבל רכב במצב טוב מאד.

שוב אם אתה אוהב את הרכב ויש לך סבלנות, זמן ורצון להיכנס למיני פרויקט הזה לדעתי אין פסול בכך.

• תוכן חדש...