Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 17 וחצי התחלתי לחסוך לאוטו.סיננתי המון מכוניות והגעתי לשלב סופי של לבחור בין ה2 האלה.איזה מהן יותר טובה מבחינת נוחות,הנאה מנהיגה,אמינות,צריכת דלק,מרווח לנהג?(אני מטר שמונים),האם אפשר להרים את המושב למעלה או למטה?

כמו כן אם יש לכם עוד הצעות למכוניות שנראות יפות(זה גם חשוב לי)בסביבות ה7000-8000 זה יהיה מעולה תודה

אושר.

פורסם

אחי אני 187 אחי ואני בחור גדול ואני גם נהג חדש כמוך אחי ובסוף הלכתי על 205 אחי אחלה רכב שבעולם חזק זריז נוסע מצוין חסכוני בדלק מאוד מרווח יחסית אחי יענו יושבים בנוח מאוד אחי יושב טוב מאוד על הכביש אחי בחירה מעולה אחי ה205

פורסם
אחי אני 187 אחי ואני בחור גדול ואני גם נהג חדש כמוך אחי ובסוף הלכתי על 205 אחי אחלה רכב שבעולם חזק זריז נוסע מצוין חסכוני בדלק מאוד מרווח יחסית אחי יענו יושבים בנוח מאוד אחי יושב טוב מאוד על הכביש אחי בחירה מעולה אחי ה205

הבנו שהוא אחיך כבר לאחר הפעם השלישית, לא היה שום צורך להמשיך עד הפעם השמינית. אולי במקום המילה אחי תוסיף קצת סימני פיסוק, זה יעזור לקרוא את תגובתך.

לפותח השרשור- לדעתי ה205 עדיפה על הרייסר בכל אספקט, למעט אם אתה צריך תא מטען גדול...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מטר שמונים (וחמש) ונכנסתי ל205 בקלות ובנוחות. אפילו אבי, שגבוה ממני, נהג ברכב ללא תלונות ובלי מפגשי פדחת-תקרה מיותרים.

205 מתאימה הרבה יותר לנהג צעיר מאשר הרייסר. חפש 205 עם 3 דלתות ותקבל לוק ספורטיבי בעלות מינימלית, עם התנהגות כביש פנטסטית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לוק ספורטיבי??

מדובר באחד הרכבים המכוערים ביותר שאי פעם עלו על הכביש, נראה כאילו עוצב בשנות ה70 ,גם מבפנים וגם מבחוץ.

רכב אולי אמין ונוח לנהיגה, אבל מזעזע בכל שאר הדברים.

פורסם

לא יודע מה עם הפג'ו אבל פעם היה לנו במשפחה סופר רייסר, והוא פשוט אוטו נורא! אני זוכר שכל הזמן היו איתו בעיות, והוא לא יצא מהמוסך, והנסיעה בו לא היתה להיט בכלל. מה שכן הוא יותר גדול מה205.

בכל אופן אני לא ממליץ על הרייסר, ואני מדבר על סמך הניסיון שהיה לנו עם האוטו שלנו בלבד.

סם.

פורסם

קצת נסחפתה מבחוץ הרכב נראה יותר טוב מרוב הרכבים המקבילים בתחילת שנות השמונים , לדוגמא: קופסאות הפח כמו שרייד וג'סטי נראות ממש מכוערות לעומת הפזיו. בפנים הרכב באמת נראה מיושן אך מניסיון אישי מתרגלים לזה . אם תקרא יש שרשורים מלפני חודשים שאני הגבתי ורשמתי שהרכב מגעיל מבפנים כיום אני כבר ממש לא חושב כך, והדבר היחיד ברכב הזה שקצת מציק לי להיום זה מנוע ה1.4 שחסר לו קצת כוח אך החיסכון בדלק מאוד מפצה על זה (ליטר עולה יותר מ 6 ש"ח) ועם צריכה ממוצעת של 1:13 אתה תשמח שלא קניתה דייהו אוטומטית.

מבחינת נוחות, ונהיגה אין ל 205 מתחרים בקטגורית המחירים ההנ"ל, וגם מבחינת האמינות הרכב ממוצע לחלוטין עם שפע של חלקים זולים כך שלדעתי בתקציב הזה 205 תתן את מקסימום התמורה.

• תוכן חדש...