Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי פיאט פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאלה שיודעים: השאלה שלי היא עד כמה פיאט פונטו יקרה מבחינת התחזוקה שלה והטיפולים כלומר מה המחיר היחסי שלה לאחר הקניה כי אני לא רוצה להגיע איתה הרבה למוסך. אשמח לקצת מידע בנושא

תודה רבה

פורסם

אני לא יודע איזה שנתון... ומה זה נחשב לדור? אולי תוכל להגיד לי איזה שנתון כדאי ?

בעקרון חשבתי על שנתון 90-96... אבל שוב אשמח לפירוט ממכם

פורסם

שנתון זה שאלה של תקציב, 12-17 אלף זה שנת 95-97 , עד 25 אלף אפשר להגיע ל00+- , הרכב מאוד זול להחזקה מבחינת הכל רק חשוב מאוד מצוא אקזמפל מתוחזק היטב ואז אין שום סיבה שהרכב יבלה אפילו יום אחד במוסך חוץ מטיפולים שוטפים, וכמובן שכאשר אתה קונה רכב ישן יחסית חשוב להשאיר טיפה כסף בצד ליישור קו

פורסם

אהה... אממ בוא נגיד שאלה כזאת: איזה שנתון מומלץ? מהבחינה שאולי לאיזהשהו דגם יש מחלה כלשהי או משהו בסגנון?

ועוד שאלה - מה עם סיאט איביזה? האם כדאי לחשוב?

פורסם

השנתון המומלץ הוא כמה שיותר גבוהה בהתחשב בתקציב, ופה השאלה מהו התקציב שלך לרכב?

אחרי זה אפשר לקבל שנתון רמות איבזור ודגמים רצויים, על האיביה אפשר לחשוב אבל תצטרך לרדת בשנים ביחס לפונטו, ההחזקה והטיפול יותר יקרים בסיאט אבל לא בהפרש גדול

פורסם

אני רואה באינטרנט הצעות מכירה ב10-11 אלף של שנת 96 ככה... כתוב שמורה והכל אחרי טיפול גדול עם רדיודיסק...

משהו לא בסדר?

פורסם

הקפצה + שאלה נוספת:

אני צריך למצוא פונטו\אונו עם צריכת דלק כמה שיותר נמוכה... לפי איזה קריטריונים התכונה הזאת נקבעת, כלומר איך אוכל לדעת באמת? (לפחות בשביל להשוות)

• תוכן חדש...