Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קיבלתי שתי הצעות על פגו 206 רציתי לדעת מה אתם ממליצים אם בכלל :)

206 שנת 2004 מנוע 1.6 93500 ק"מ דגם XT כחולה עם סאןרוף,יד ראשונה פרטית

נהגה בה אישה (בינינו זה משנה ), האוטו תוקן רק במוסך מורשה ומעולם לא עבר תאונה (אני מתכוון לתיקונים טופ טופ כל 20,000 הכל כמו שצריך) , טסט נעשה ביולי. בנוסף אני מקבל אחריות לשנה.

המחיר הוא 69,000 אלף.

לעומתה 206 שנת 2005 מנוע 1.6 53500 ק"מ דגם XT אפור תכלת . יד ראשונה פרטית, תוקן רק במוסך מורשה, מעולם לא עבר תאונה, אחריות לשנה.

המחיר הוא 75,000.

על איזה היית ממליצים מבין השתיים והאם לדעתך המחיר סביר ??

האם יש סיכוי למצוא אוטו במחיר זול יותר בשוק הפרטי (יד 2, לוח פוקוס וכו') שעלות התיקונים עליו לא תעלה על הסכום הזה

תודה רבה על התשובות

נ.ב היום אחה"צ יהיו לי יותר פרטים על ה206 2005 כי אותה עדיין לא ראיתי (אבל אני בטוח שהנתונים נכונים)

פורסם

על פניו הייתי בוחר ב2005 1.6 בגלל שה1.4 די עגלה (מנסיון) והפרש של 6K הוא קטן יחסית לשנתון+ 40K ק"מ ומנוע ללא ספק חזק משמעותית...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הוא כתב ששתי המכוניות 1.6

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

למה מחשיד?

חסרים אנשים מבוגרים, נכים או סתם אנשים שלא נוסעים הרבה?

כל עוד הרכב מטופל, ויש הוכחה לק"מ, אין סיבה לא להעדיף אותה על רכב עם 50K או יותר ק"מ (בשנתיים? זה המון).

פורסם

אז ככה ה2005 מסתבר שהם מתחייבים שהיא טופלה במוסך שלהם אבל הם לא יכולים להגיד אם היא עברה תאונות או לא .

מסתבר שהיא עברה שתי תאונות אחת מאחורה ואחת מקדימה....

ירדתי מהעניין די מהר icon_smile.gif

אבל...

פגו 206 , שנת 2007 , 5683 ק"מ, יד ראשונה, אחריות מהיצרן על כל האוטו (לא רק גיר הגה ומנוע אלא מראות הכל הכל), עד פברואר 09, דגם PK ONELINE. ,צבע אפור, טסט 09, הפעם היחידה שטופל במוסך הייתה לטיפול 2000 לבדיקה התקפותית כמו שממליץ היצרן,(מלבד 3 שריטות שהיה לי מאד מאד קשה לאתר אותם לא נמצא כל פגיעה בפלסטיקים החיצוניים)

89,000 אלף שקל.

מה דעתכם על ההצעה הזאת??

פורסם

לגבי המודעה אז יוצא שאני משלם 9 אלף שקל בשביל להתקדם שנתיים קדימה ובשביל מנוע 1.6 ולא 1.4... נראה לי שווה יותר :)

למה לא חדש?? אחותי לא רוצה אוטו חדש כי היא מאד תפחד על האוטו ועל כל שריטה או משהו שיהיה בו "יכאב לה " ובאוטו יד שנייה בכלל לא יפריע לה . :).

ההצעה שקיבלנו היא אלפיים מתחת למחירון ו19 אלף מתחת למחירון של אוטו מהניילונים.

פורסם

האמת שנשמע מצויין, הקונה הראשון ספג את ירידת הערך המשמעותית של השנה הראשונה ואתה תוכל לרכוש רכב שנמצא עדין באחריות יצרן ובכך יש לך שקט נפשי. מה עוד שהוא עשה ממש מעט ק"מ ובכך תוכל בעתיד לשמור על ממוצע נמוך....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...