Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Frequency responce ?

diforce
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי :) כמה שאלות קשות ...

שאלה , לדוגמא כתוב בכל סט מה ה Frequency responce שלו .

לדוגמא הוא 72hz - 20kh , עכשיו אני מבין שזה לא נתון שאפשר כל כך להסתמך עליו מכיוון שלא מציינים גרף שמראה בדיוק את העוצמה בכל תדר ... לדוגמא הסט אולי יכול לרדת ל 72HZ אבל בעוצמה של מינוס 24 DB ...

זה נכון ? בכל מקרא השאלה היא אם אני יכול לחתוך את הקומפוננט בטווח ה Freq responce המצויין ( במקרא שלי 72hz ) מבלי לעשות נזק כלשהוא , במידה והסט מוגבר כראוי ...

הסט הוא Soundstream XSC.6 , והוא מוגבר ע"י Xetec Xircuit 240.2

שמביא לו 150 RMS לערוץ ... כמו שזה כתוב באתר שלהם ובעוד כמה אתרים , הסט הוא 150 RMS .. זה לא נשמע לי הגיוני כל כך ... מה אתם חושבים ?

ועוד שאלה , כשמכוונים GAIN עם מולטימטר .... והיציאות של הפאנל שלי הן 5 וולט , לכמה וולט אני צריך לכוון את ה GAIN ( שיראה במולטימטר ) ? או שזה גם קשור למגבר ... ( לדוגמא כתוב לי Input Sensitivity: 200 mV-6 V ואין לי מושג אם זה קשור )

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא ממש, ברוב המקום מציינים את התחום הענות ורושמים סטייה לדוגמא פלוס 1dB עד מינוס 3dB, אז מפה אפשר לדעת שהתחום הענות הוא מ1X תדר עד X2 תדר בסטייה של 4דציבל.

אם רשום על הסט 72HZ זה תדר הגיוני לחתוך אבל אם יהיה רשום לך את התחום הענות של הסט, והתחום הנמוך יהיה כ40HZ,

זה יהיה מוגזם לחתוך ב40HZ, משום שהתדר הזה לא יופק טוב וינוצל בגלל שזה תדר נמוך יחיסת לקומפננטים ואין תיבה בשביל להפיק את התחום הנמוך כראוי, יש בסהך הכול דלת של רכב שהיא לא ממש אטומה.

בקשר לסט שהוא 150W צריך לבדוק באיזה תחום תדרים הסט הזה יעמוד, כי אם תתן לו 150W בתדר נמוך זה יהרוס את הרמקול כי הוא יעבור את מגבלות הXMAX שלו, אבל יכול להיות בתדרים כמו 100HZ הוא יפעל מצויין וחזק.

בקשר לגיין, באופן מאוד כללי, אחרי שהכול מותקן ברכב, שהמערכת על מצב FLAT בלי לשנות בה כלום, יש להפעיל את ההגבר שלה עד כ3\4 עוצמה, ואז להגביר את הגיין של המגברים עד גבול הטעם הטוב.

תמיר

• תוכן חדש...