Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי, המורל מסורסים אם אתה תסרס אותם. הדוטק ממש לא מסורסים. אבל ממש לא.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הפייז RS4 יותר טוב מהפינקס שהוצא לו?

כי בכל מקרה הפיניקס יותר זול (1800 בערך, נראה לי).

אתם חייבים להבין שמה שמייקר את המערכת הזאת בצורה מטורפת זה הרדיו דיסק.

גם אני חושב שאין טעם לרכוש רדיו דיסק כזה.

הפיונירים האחרים לא יתקבלו בברכה עקב מראה מצועצע מדיי.

אם נתפשר ברמה, ונחליט לרכוש רדיו דיסק פשוט יותר, אז ככל הנראה זה יהיה אלפיין מסדרה נמוכה בסביבות ה-1,000 ש"ח.

בכל מקרה, לא נראה לי ששאר המערכת יקרה, המחירים המוצעים הם סבירים מאוד.

קומפוננט JBL, כ-700 ש"ח.

מגבר פיניקס - 1,800.

סאב - 900 כולל תיבה.

רדיו דיסק - 2,200.

סה"כ זה 5,600.

בגלל שקונים הכל ביחד ומביאים את הRCA מהבית (יש לנו משהו טוב), אז עשינו "מחיר חבילה" של 6,000 עם התקנה.

ושוב, הוא יילך לשמוע ויחליט.

גם את הקומפוננט של פייז ניקח בחשבון.

מי באזור המרכז מחזיק סחורה של פייז?

פורסם
ניר ,

הסטאפ שהמלצת נשמע טוב והכל אבל ישנה בעיה קטנה

אני מכיר את הRS4 והוא באמת טוב והכל אבל בעניין הסאב - הוא לא יוכל להגביר אותו כלל - זאת מאחר והסאב 2 סלילים של 4 אוהם

מה שאומר אופצייתחיבור יחידה ב8 אוהם שזה ממש אבל

אז אפשר להביא את גרסאת ה2 סלילים של 2 אוהם.

ה12D2.

under construction..

פורסם

אם קונים את ה-JBL (הסט הכוונה) אז הייתי מביא איזה לייטנינג אודיו (או כל חברה נורמלית שיש לה מגבר במחיר הזה שהוא 2 ערוצים) 2 ערוצים ב-800 שקל (שיספק אותו טוב מאוד), ומונו לסאב ב-1000. אם כבר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עזוב הדוטק לא משהו לדעתי שמעתי אולי 40 דוטקים במצבים שונים לא ממש אהבתי הסט הזה הוא באמת דיי באמצע של מורל בין הפולס להיבריד אבל קשה להגיד שהוא באמת באמצע מבחינת סאונד-עניין של טעם.

ניר,למה להוריד את הבן אדם רמה בגלל התקנה? אפשר לימצוא התקנה גם לא ב700 שקל. לדעתי התקנה לא צריכה להוריד רמה.

פורסם

פיניקס גולד 80:4 הוא לא 125X4 אלא 80X4 תבדוק באתר בית שלהם והוא לא חלש

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
SG, הדגם CFS של פייז כבר לא מיוצר, יש את המקביל שלו (מק אודיו קנט את פייז) של מק אודיו CFX.

נכון והוא מעולה.

אמנם יש לי אותו רק שבוע אבל הוא נשמע מצויין, יורד נמוך ויודע "לבעוט" כשצריך.

הטוויטרים שלו נעימים ולא צורמים.

• תוכן חדש...