Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הרבה פעמים חושב שחריגה מוצדקת . במקרה הזה לחלוטין לא.

בשביל חריגה של 100 אחוז מהתקציב צריך לקבל תמורה שלא תקבל בתקציב אחר. במקרה הזה אין הצדקה. יציאה של 170 לסאב היא דבר מאוד מגביל. גם בהתנגדות של 2 אוהם הספק של 225 הוא לא מציאה גדולה ביחס למחיר המושקע.

גם אם יבחר סאב שההספק ב 2 אוהם שהמגבר נותן יספיק עבור הסאב זה עדיין לא אומר שהמחיר של המגבר מוצדק ועדיין הבן אדם מוגבל בבחירת סאב אחר בעתיד.

אבל תרשה לי לתקן אותך ה170 וואט RMS ממגברי איכות כאלו הם הרבה יותר ממה שרוב הסאבים הממוצעים צריכים

אתה לא מתקן אותי כי אני לא מסכים איתך. רוב הסאבים צריכים יותר מההספק הזה. המגבר הנל הוא מגבר מסדרה נמוכה של DLS , לא מדובר פה בהיי-אנד ולא מדובר במגבר שהוא אנדרייטד בצורה משמעותית מדובר אכן במגבר טוב אבל לא משהו יוצא דופן. במגברים של חברות איכותיות , בדגמים ובסדרות הגבוהות זה מקבל משמעות אחרת . אין שום טעם להשקיע סכום כזה במגבר עבור מערכת ברמה הזו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לגבי זה שסאב 10 אינץ' יהיה יותר חזק מ12 - מדובר בשטות מוחלטת. זה לא נכון.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

אתם לא מבינים איך אני מבסוט עליכם באמת תודה לכולכם...גרמתם לי להיות סגור על עצמי ובנוסף רכשתי הרבה ידע כמובן שזה קצה הקרחון ולכן יש לי שאלות נוספות

לגבי נושא הפאנל יש משמעות רצינית מבחינת איכות לגבי עוצמת הוולט של הפרה אאוט של המכשיר?

האם מחיר התקנה של 700 ש"ח למערכת כמו שציינתי בהודעה הראשונה שלי במזדה שלוש הוא מחיר סביר?

כמה זה נורא אם הרמקולים האחוריים שלי שהם JL AUDIO TR570CX 5\7 לא יהיו מחוברים למגבר?

פורסם
אבל תרשה לי לתקן אותך ה170 וואט RMS ממגברי איכות כאלו הם הרבה יותר ממה שרוב הסאבים הממוצעים צריכים

ואם אני זוכר נכון הפיניקס שהוא מדבר עליו הוא dvc כך שהוא ינצל את המגבר ביציאת המונו כמעט כפליים

גם אני לא מסכים איתך,

קודם כל ה170 וואט RMS הם 170 וואט RMS, וזה לא משנה אם על המגבר רשום ARC-AUDIO, GENESIS או BLITZ( במידה ומדובר על הצהרה אמיתית ובדוקה).

ובכל מקרה הם לא יועילו לאף אחד מהסאבים שהוזכרו פה.

אפשר לציין שבד"כ הצהרות של חברות איכותיות ומוכרות יהיו לרוב מדוייקות וקרוב לוודאי שיהיו אנדרייטד מאשר הצהרות של חברות בינוניות או מוצרים סיניים עלומי שם, זה כן -וזה נכון.

מבחינה מקצועית יהיה טוב יותר להמליץ על מגבר שחזק ב20% יותר מכושר הספיגה של הסאב, על מנת להגיע לניצול מלא של הסאב וכמובן שמירה על עבודה בריאה של המגבר בלי להגיע איתו לקצה גבול היכולת.

לדוגמא אם סאב הוא 100 וואט RMS ככושר ספיגה, אזי מומלץ מגבר שמספק 120 וואט RMS.

כי בוא לא נשכח שהתנגדות של סאב עולה ומשתנה לאורך כל זמן העבודה של הסאב ולכן רצוי שיהיה מספיק לתת לו.

בנוסף, אפרופו מקצועיות, אז תמיד יהיה מומלץ ככלל מגבר מונו לסאב או מגבר 2 ערוצים שיודע לעבוד כמונו .

אבל להמליץ לבחור שמחפש מגבר של 1500-1600 ש"ח 4 ערוצים לקנות DLS ועוד מגבר ירוד שלהם ב3300 ש"ח??!.

אם היית אומר לו לקחת מגבר 4 ערוצים ב+-2000 ש"ח הייתי מבין, שווה להוסיף מעט ולקבל משהו איכותי-מסכים.

אבל המגבר הנ"ל גם לא מספיק איכותי בשביל להצדיק את המחיר שהוא כפול ממה שהוא מבקש.

DLS פחות מהמגברי A שלהם לא שווה לגעת, וגם אותם מגבר A (סדרת האולטימייט) לא שווים את המחיר כי יש אלטרנטיבות טובות יותר אפילו בייבוא אישי.

יקר בטירוף , לא מובן גם על מה.

האמת במחיר של המגבר מנורות של DLS החדש, אפשר לייבא ג'נסיס דואל מונו(האבא הרוחני וההנדסי של DLS) , או באטלר אודיו TD2150, ומכולם אתה אפילו מקבל עודף.

למען הסר ספק , אני מאוד מאוד אוהב את המגברים של DLS, אני חושב שהם מעולים,אמינים ונשמעים פנטסטי, אבל לא במחירים שמבקשים עליהם בארץ, צר לי.

ניר,

under construction..

פורסם
תודה שוב לכולם

לגבי הפאנל הזמנתי חלק מאי ביי שמאפשר לי לשים רק פאנל של קנווד מה גם שאני מאוד אוהב את החברה הזו מבחינת תפריטים עיצוב ואיכות שמע, כך שאני סגור על זה שהפאנל יהיה של קנווד

אם כך תייבא לבד מחול את סדרת האסקלון שלהם , יש להם כמה דברים שם עים DSP 24BIT של אלפאסון , שאמורים לתת סאונד מעולה מאוד . כאן בארץ אין את הסדרה (ואני לא מבין למה , כי היא לא עולה יותר מהרגילה) , והמחירים הם שחיטה במקרים המועטים שאני בדקתי (ויתכן ואני טועה בזה )

לגבי סאב. כל החנויות שבהם הייתי המליצו לי בעקבות זה שאני לא אוהב באסים מפוצצים לקחת בס של 10 אינטצ. האם כך הדבר?

מה דעתכם על סאב של MB קווארט ומה ההבדל בן סאב עם תיבה מקורית או לא. ואיך אני יודע שמדובר בתיבה מקורית בכלל? [

מה ההבדל בין סאב עם חור שממנו יוצא ההדף לבין סאב שהוא אטום?

קח את הפניקס גולד אוקטן לדעתי הוא סאב SQ הכי טוב למחירו

לגבי הקומפוננט אני לא מתכוון להשקיע בקומפוננט של 3 ערוצים אלא רק של 2 (2 WAY) מה העלויות של ההרץ דגם ההי אנרגי שהמלצתם לי פה ומה עושה אותם כל כך טובים בהשוואה לDLS R6A?

לך תשמע אותם ותראה בעצמך (ולא אני לא מכיר לא את ההרץ ולא את הDLS )

האם מקובל לרכוש מוצרים בנפרד וללכת להתקין אותם בחנות למרות שהם לא נקנו אצל המתקין? האם זה יוצר בעיות מבחינת אחריות בשעת צרה? אצל מתקין טוב , לא.

מדוע יהודה, המלצת לי לא לשים רמקולים אחוריים? (שאגב לא יהיו מחוברים למגבר האם זה נורא?)

המלצתי לא לשים רמקולים אחוריים ולהשתמש בכסף לרכיבים טובים יותר בחלקים אחרים של המערכת כי אתה לא שומע עם הצד האחורי , והשמיעה משם גם משבשת את הטונאליות של כלים אקוסטיים (אם אתה שומע ג'אז ווקאל)

בברכה יהודה

פורסם

אז לצורך העניין על איזה סאב הייתם ממליצים עם מגבר של HELIX DARK BLUE 4 ערוצים

הציעו לי MB קווארט 10 אינטש תיבה מקורית לא זוכר את הדגם

אני לא אוהב בומים מפוצצים של ערסים אני שומע בעיקר רוק + VOCAL + מוסיקה שחורה + פופ

ואף אחד לא ענה לי על השאלה החשובה עד כמה זה נורא אם הרמקולים האחוריים שלי לא יהיו מחוברים למגבר?

דגם הרמקולים הם JL AUDIOTR 570 CX מידה חמש על שבע

פורסם
אז לצורך העניין על איזה סאב הייתם ממליצים עם מגבר של HELIX DARK BLUE 4 ערוצים

הציעו לי MB קווארט 10 אינטש תיבה מקורית לא זוכר את הדגם תסתכל בהודע שלי מקודם ותראה המלצה

אני לא אוהב בומים מפוצצים של ערסים אני שומע בעיקר רוק + VOCAL + מוסיקה שחורה + פופ

ואף אחד לא ענה לי על השאלה החשובה עד כמה זה נורא אם הרמקולים האחוריים שלי לא יהיו מחוברים למגבר? עדיף שלא תבזבז את הכסף על רמקולים אחוריים , אבל אם אתה מתעקש , אתה יכול להגביר אותם מהHU

דגם הרמקולים הם JL AUDIOTR 570 CX מידה חמש על שבע

תראה את התשובות באדום בהודעה הזו ובהודעה מעליה ואם יהיו עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול

בברכה יהודה

• תוכן חדש...