Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני חדש פה ובגלל שעברתי לפני שבועיים טסט ראשון קניתי אוטו עכשיו (מציאה) מהכסף שחסכתי והחלטתי לקנות 6 רמקולים לרכב. בגלל שלא נשאר הרבה כסף אחרי הקניה של האוטו קניתי 6 רמקולים של R&Y מהאינטרנט

חיברתי את הרמקולים והמגבר 1800W שקניתי משם גם הכל טוב ויפה אבל אני משתגע.. איפה אני מחבר את הטוויטרים?!?!?!

אגב חיברתי את הרמקולים והמגבר לרדיו דיסק חזק וטוב של kenwood

זה די דחוף כי הבנתי שטוויטרים זה דבר חשוב ויש לי 2 טוויטרים של 250 שקיבלתי עם הרמקולים ועוד 2 טוויטרים של 250 שאבא שלי קיבל עם הרמקולים של פיונר ולא חיבר אותם

תודה רבה לעונים

פורסם

אם זה טוויטרים פשוטים אל תחבר אותם :\

אלא אם כן אתה חובב כאב ראש ודקירות באוזניים .

חבל כי לפני שרכשת את הרמקולים (654 במספר)

היית שואל פה ומקבל הצעות יותר טובות

לא נורא חייבים להתחיל ממשהו

יום טוב

במקרה ותרצה בכל זאת לחבר את הטוויטרים - חבל אותם באמת לרדיודיסק כמו שנאמר מעליי .

פורסם

הטוויטרים שהוא מדבר עליהם, הם אותם טוויטרים שהיו מוכרים בהום סנטר ב 40 שקל, אם אני לא טועה יש להם "פילטר" כזה או אחר, כמובן שכמה שהטוויטרים האלה חדים אפשר לחתוך איתם עגבניות :lol:

והכי מעניין איפה חיברתה את כל הרמקולים?או יותר נכון תרצה לחבר הכל (כולל הטוויטרים של כל בני המשפחה)

6 רמקולים+4 טוויטרים=10 אלמנטים

מגבר=4 ערוצים

HU=4 ערוצים

להמשיך עם המתמט'?

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

צלם את הטוויטרים והעלה תמונות. אני מקווה שהם לא אלה שעולים 9.90 שח.

אם כן, זהו אינו טוויטר, אלא "מדמה" טוויטר , גם הצליל , הוא מדמה אותו, תוך "חפירה" בראש וללא נאמנות למקור.

מצד שני, מה ניתן לקבל ב 9.90 שח.

אני מקווה שלא אלה הטוויטרים. ממתינים שתעלה תמונות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בואו נגיד ככה שהמערכת שהוא קנה לא משהו.

רמקולים לא משהו כנ"ל לגבי שאר הרכיבים.

אז אם הוא יחבר את הטויטרים זה אולי יתן איזה אפקט כזה בקטנה.

לדעתי, חבל להשקיע על טויטרים טובים למערכת כזו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

כל אחד צריך להתחיל ממשהו

לפי דעתי תחסוך עוד קצת כסף וקנה לך קרוס פשוט או משהו כזה

כמו כן... תבצע התקנה כמו שצריך אצל מתקין מוסמך ולא חאפר שיידע איך לכוון לך הכול

ולא יתקע אותך עם כבל חשמל וכבל RCA שמחוברים יחד עם איזולירבנד ומועברים לאורך כל הרכב (כמו שקרא אצלי--> זה כבר לא יללת אלטרנטור... שאגות!! ה' ישמור )

עכשיו, שאלה שקשורה לנושא

הטוויטרים משמיעים תדר צליל מסויים נכון? בדרך כלל דיי גבוהה

והרי ניתן להגדיר במגבר עי HFP וLFP שתדר הצליל שיילך לטויטרים יהיה אותו התדר אותו הם משמיעים (משמע גבוהה)

כמובןןןןן זה לא פיתרון

זה בעצם חרא פיתרון אבל אם הוא מתעקש לחבר, ככה אפשרי... לא?

SPEEDMAN

הבנתי שניתן לחבר מספר אלנטים לערוץ אחד... כמובן זה ייגרע מהאיכות ברמות מטורפות

תמיר, האם כל כך חשוב לך לחבר את כולם?

תנסה אולי למכור לחבר או משהו, ככה תוכל לרכוש גם סאב או הקרוס כמו שהצענו

לדני המנהל:

רוב הסיכויים שהטוויטרים שהוא קיבל הם אכן טוויטרים ב9.90 כי הוא קיבל אותם עם הרמקולים

יש לי כאלה בכמויות מסחריות אני כבר מחלק לחברים חינם...

נועם

פורסם
אהלן אני חדש פה ובגלל שעברתי לפני שבועיים טסט ראשון קניתי אוטו עכשיו (מציאה) מהכסף שחסכתי והחלטתי לקנות 6 רמקולים לרכב. בגלל שלא נשאר הרבה כסף אחרי הקניה של האוטו קניתי 6 רמקולים של R&Y מהאינטרנט

חיברתי את הרמקולים והמגבר 1800W שקניתי משם גם הכל טוב ויפה אבל אני משתגע.. איפה אני מחבר את הטוויטרים?!?!?!

אגב חיברתי את הרמקולים והמגבר לרדיו דיסק חזק וטוב של kenwood

זה די דחוף כי הבנתי שטוויטרים זה דבר חשוב ויש לי 2 טוויטרים של 250 שקיבלתי עם הרמקולים ועוד 2 טוויטרים של 250 שאבא שלי קיבל עם הרמקולים של פיונר ולא חיבר אותם

תודה רבה לעונים

תשמע, נכון שזה פורום אודיו - אבל זה גם פורום שבא לעזור לך גם כש"אנטי אודיו" זה העצה שאני הולך לתת לך בגלל שיש דברים שאתה צריך לשים אליהם לב קודם כל.

אם תקרא את כללי הפורום אתה תראה שכתוב במפורש שחבר פורום צריך להיות בעל רשיון נהיגה - לא סתם כתבו את זה.

אז קודם כל ברוך הבא - למה אני רושם את השורה שרשומה למעלה לגבי הרשיון?

כי אתה נהג חדש! עוד אין לך מספיק נסיון על הכביש ואתה לא מודע ולא מעריך עד כמה נטרול של חוש השמיעה הוא מסוכן כשאתה לא יודע להסתדר בלעדיו רוב הזמן.

יכול להיות שזה נשמע מעליב אבל אני אומר את זה לטובתך, כרגע תימנע מלנהוג מהר, לנהוג מהר עם ווליום גבוה, לנהוג עם ווליום גבוה עד שתשתפשף קצת על הכביש ועד שתהיה לך מודעות לעירנות שלך בזמן הקשבה למוזיקה בזמן נהיגה.

הרבה חברה מתעסקים עם הסטריאו במקום להתעסק עם הכביש, ובווליום גבוה המוזיקה מאוד מסיטה את תשומת הלב והריכוז וצריך לדעת להתרגל לזה ולהבין איך להפוך את המוזיקה למשהו ברקע ולא למרכז הריכוז.

מעבר לזה רכיבים גרועים כמו טוויטרים פשוטים ביותר ממש מוסיפים שמן למדורה - אל תתקין אותם כרגע מסיבות של הבטיחות שלך ואל תתקין אותם בכלל מהסיבה שהם יהרסו לך כל רסיס של צליל שיהיה לך ברכב - בפורם קוראים לטוויטרים מסוג זה "סכינים" כי הם חותכים את המוח.

תצבור נסיון, תבוא למפגשים - תקבל המון צבע ומושג לגבי עולם הסטריאו. אבל תצבור נסיון על הכביש קודם כל ותאמן את עצמך לא להסב יותר מידי תשומת לב למוזיקה בזמן נהיגה (דברים כמו לדעת לשלוח את היד לכפתור הווליום מבלי שתצטרך להוריד את העיניים מהכביש או לכבות את הרדיודיסק בלי להביט בו - אתה תבין עד כמה זה מסיח את הדעת ברגע שתנסה, ככל שזה נשמע שטותי - זה מציל חיים).

עוד משהו קטן - תשים לב שכשאתה חונה את הרכב בנסיעה לאחור - אתה כמעט תמיד תכבה או תשקיט את המערכת לאפס - למה זה? כי זאת פעולה שדורשת ריכוז מירבי והמוזיקה מפריעה - אין דוגמא יותר טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה יש לי כבר להוסיף? קודם כל, ברוך הבא! לגבי המערכת - מזל טוב! אתה קנית את הרמקולים הכי זולים וגרועים שיש כרגע בשוק. לא נורא, מטעויות לומדים. אני לא בטוח ששווה ללכת למתקין עם רמקולים של 129 שקל. המתקין הולך לבקש פי שתיים מעלותם כדי להתחיל לגעת לך ברכב. לחבר 4 טוויטרים זה לא רעיון מוצלח במיוחד. בקיצור, חבל על האוזניים שלך. תגרד איזה 300 שקל ותקנה מורל פולס יד שנייה או משהוא. התמורה שתקבל תהיה גדולה עשרות מונים מהR&Y.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

"הבנתי שניתן לחבר מספר אלנטים לערוץ אחד... כמובן זה ייגרע מהאיכות ברמות מטורפות"

לא רק, אלה כאשר מחוברים שני אלמטים ביחד לאותו ערוץ אתה משנה את ההתנגדות הסופית, ואני לא חושב שזה אהיה בריא לHU\מגבר,אולי במגבר כן אבל בטוח שלא בHU.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

כשאתה מחבר את הסכינים המסכנים האלה במקביל למידבאס - אתה מוריד את ההתנגדות ל2 אוהם מול המגבר - לא גורם נזק אם המגבר מסוגל לרדת ל2 ערוצים לערוץ.

הבעיה כבר נאמרה - זה לא טוויטר!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...