Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואלה אתה צודק.., שמעתי שאין יותר מוסכים ליפניות, הרי הם מעולם לא מתקלקלות..

פעם בשבוע מנהל המוסך מגיע על מנת לראות שהכל במקום, סוגר את הדלתות ומחכה לטלפון על מנת לעשות טיפול 10..

הצחקת אותי, כל המוסכי מלאים בעבודה יפניות, צרפתיות , קוראניות וכדומה..

הגיע הזמן לצאת מזה..

אם כך הדבר, אז הריי זה מצויין, כמה שעות בין מוסכים ייתנו לך תמונה מצויינת,תוכל לשאול בעלי מקצוע,בעלי רכבים ולראות דעות לכאן ולכאן...אני לא מבין איפה הבעייה?

אני חושב,שלפני הוצאה של כמה עשרות אלפי שקלים,מין הנכון לבלות כמה שעות ולראות מה קורה מאחורי הקלעים.

בברכה.

פורסם
פורום אחד,הרבה דעות ואולי טוב שכך...

באופן כללי (בלבד),ביפניות אוטומטיות קטנות וזולות הסיכוי לתקלות נמוך יותר מאשר באירופאיות אוטומטיות קטנות וזולות באותה רמת תחזוקה שוטפת ומונעת. זה כך ולא,לא ערכתי מחקר אבל גם לא ערכתי מחקר שיוכיח שבד"כ החומוס אצלנו טעים יותר מזה שברומניה וב"ז אני יודע שכך הדבר...

מנגד,אירופאיות כנ"ל,באופן כללי (בלבד),מהנות יותר לנהיגה,נעימות יותר לנסיעה,בעלות הנדסת אנוש טובה יותר וגם לרוב בטוחות יותר.

לגבי הג'אסטי,מומלץ לא לגעת באוטומטיות משום שמדובר בגיר בעייתי שנוטה לסיים חייו מוקדם יחסית ועלות התיקון גבוהה ביותר,התיקון בד"כ לא ממש מצליח וגם יותר ויותר קשה למצוא גירים טובים מיבוא.

גילוי נאות:מחזיק 2 יפניות לצורכי תחבורה שוטפת היות ואינני יכול להרשות לעצמי ולאשתי להיתקע עם רכב אבל מעבר לאמינות האבסולוטית (אה כן והמזגנים המצויינים) אין לי שום רגש אליהן והנהיגה בהן רחוקה מלרגש. מאידך תמיד החזקתי במכוניות אירופאיות (בעיקר איטלקיות) לנפש ולנשמה,מרגשות אותי אפילו כשהן בחניה אבל לא הייתי מבטיח לאף אחד שלא יתקע איתן כל שני וחמישי,וזה בעצם (לרוב) הסיפור כולו...

פעם אחרונה ודי, מעבר לתחושות הבטן שלך , אין לך כל בסיס מוחשי אוביקטיבי על מנת לגבות את ההצהרות שלך, אבל זה אינו מונע ממך להמשיך ולדבר על תחושות בתור עובדות יצוקות בסלע.

לי ולזוגתי יש רכבים צרפתים מאז ומעולם, אף לא פעם אחת נשארנו בצד הדרך, מעולם לא, אז מה זה בדיוק אומר ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

וגם לאבא שלי יש רכב יפני והוא אף פעם לא נשאר בצדי הכביש. מה זה אומר?

עכשיו כל אחד שייכנס לפה ויגיד את זה. נו, מה זה אומר?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עכשיו כל אחד שייכנס לפה ויגיד את זה. נו, מה זה אומר?

שהדיון הזה מיצה את עצמו ודינו להינעל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...