Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

אני מתכנן בזמן הקרוב לרכוש רכב.

אני רוצה שתעזרו לי להשוות בין שני הדגמים:

סובארו גראנד לאונה 93

מיצובישי סופר לאנסר 93

שני הרכבים בעלי גיר ידני.

הפרטים ה"חשובים" יותר שאני רוצה לדעת הם :

אמינות

חיסכון בצריכת הדלק

כובד=משקל

אחיזה בכביש

טיפולים יותר זולים

מהירות שזה גם ממש חשוב בשבילי.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

המיצובישי בגרסה הדינית אמורה להיות עדיפה בהרבה על האוטומטית גם בביצועים וכמובן בחיסכון דלק ותיקונים.

לי יש את האוטומטית ואני די נהנה מהנסיעה איתה והיא גם די אמינה.

פורסם

ספר לנו למה חשובה לך המהירות....אנחנו רוצים לראותך פה בפורום עוד שנים רבות......

החיפזון מהשטן:evil::evil::evil:

שמע נהג צעיר-לך תתחרע בשדות על איזו פורד אסקורט ישנה הנעה אחורית עד שיצא לך המיץ וכשתירגע תעלה על הכביש

פורסם

תגיד, אתה מהסוג של האנשים שנמצאים בפורום ומגיבים בשטויות רק כדי לצבור כמה שיותר הודעות כדי שיחשבו שאתה הכי ותיק פה ויודע הכל מהחיים שלך בכל נושא שהו?

אתה לא מכיר אותי ואני לא מכיר אותך...

תחסוך גם מויכוחים פה, יכול להיות שאתה בכלל איזה ילד קטן שעדיין לא הוציא תאוריה.

מה זה השטויות שאתה מבלבל פה עכשיו?

מה אכפת לך למה אני צריך מהירות? רוצה אוטו מהיר נקודה.

עכשיו אם אתה באמת רוצה לעזור אז תעזור, אם לא עדיף שתצא מהאשכול הזה ותשאיר את זה לחבר'ה שכן רוצים לעזור.

אם לא היה אכפת לי לא הייתי שואל את השאלה.

לילה טוב.

פורסם

כך בחשבון שגם הלנסר (או בשמה העיברי סופר לנסר) וגם האימפרזה (או בשמה העיברי גרנד ליאונה) הגיעו בשנים הללו עם מספר מנועים ( 1.3/1.6 וגם דיזל) בלנסר (1.6/1.8 ) באימפרזה. האמת שגם רמת האיבזור תעזור מכיון שזה משפיע גם על מידת הצמיגים שגם היא תורמת לאחיזת הכביש.

בנוגע לאמינות, אתה באמת חושב שניתן לתת תשובה על מכוניות בנות 14? אף אחד לא יוכל לתת לך תשובה וגם אם הוא נותן, קח אותה בערבון מאוד מוגבל.

לגבי טיב הרכב, הסובארו מהנה יותר לנהיגה מתליה רכים ונוחים יותר יש לה שדה ראיה עדיף. היא די רועשת ובדר"כ רמות האיבזור שלה נמוכות יותר מהלנסר ובסך הכול לדעתי היא הבחירה המומלצת. הלנסר מכוניות מאוד לא נוחה, יש לה מושבים נוראים היא ממש לא מהנה לנהיגה (היא אפילו בולטת לרעה בתחום הזה).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לדעתי ל 2 המכוניות התנהגות די טיפוסית למכוניות משפחתיות מאותם השנים.

הס. לנסר תהיה מהירה יותר המנוע שלה מפיק 114 כ"ס לעומת ה 90 של סובארו.

אך לעומת זאת ברמה העקרונית ובמידה ו2 המכוניות זכו ליחס דומה,הלואנה תהיה אמינה יותר. ומנוע הבוקסר נחשב לאמין ומוצלח מאוד אם כי חלש קצת.

כמו כן קצת בעייתי למצא ס. לנסר ידנית.

כי אין הרבה למכירה,וממה שכבר יש למכירה חלק עבר השחטה מכוונת ע"י ילדים שניסו להפכו לרכב ספורט או ע"י בעלים שהזניחו את הרכב.יש מחלה של מנוע צעדים שמתקלקל ,ויש גם בעיות חלודה בגג.

ללאונה אין שום דבר מיוחד ואם לא הוזנחה (ולא חסר גם כאלה) תגלה אמינות טובה ותזדקן בכבוד.

הלאונה תהיה גם יקרה משמעותי הס. לאנסר נמכרת סביב המחירון ואף פחות לעומת בעלי הלאונה ולוי יצחק שמשווים אותה למטיל זהב (שערכו עולה ולא יורד) והמחיר שנדרש הוא מעל המחירון על רכבים ממוצעים לחלוטין ללא שום הצדקה, כאשר גם המחירון עצמו יקר בכ 5000 ש"ח לאותה שנת דגם.

פורסם

לטובת הסופר-לאנסר: ביצועים

לטובת האימפרזה: כל השאר

מכאן והלאה - ההחלטה שלך ;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...