Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי אתם טוחנים כאן מים,כל עוד לא נבדק המחיר בחברה.

בצ'מפיון יש לפעמים הפתעות טובות במחירי חלקים שונים.

אני אספר שוב שקניתי פיקוד שלם לחלונות ונעילה מרכזית לגולף 3 דלתות הקודמת שהיתה לי, בהזמנה מיוחדת, ויצאתי באיזה 250 שקל.

בפירוקיות רצו על החלק כמעט כפול, ול-5 דלתות שלא בדיוק מתאים לאוטו.

אייל אני מתפלא עליך, בצ'מפיון יש הפתעות? :-o אולי בכיס.

עלות כל החלקים 1000 שקל (ל-4 דלתות).

העדפתי כבר לבצע תיקון מקומי במקום לחזור למקורי. גם מחזיק יותר מעמד...

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אייל אני מתפלא עליך, בצ'מפיון יש הפתעות? :-o אולי בכיס.

עלות כל החלקים 1000 שקל (ל-4 דלתות).

העדפתי כבר לבצע תיקון מקומי במקום לחזור למקורי. גם מחזיק יותר מעמד...

1000 שקל לתקן טעות כל כך מטומטומת זה כמעט בחינם....

אל תראה בזה תשלום על ידיות לאוטו, אלא תשלום על שיעור פרטי במה לעשות או לא לעשות ובטח ובטח בלהכין שיעורי בית לפני שניגשים להשפריץ ממיס לכל עבר.

רון.

-בכלל, התופעה הזוועתית הזו של אנשים שמשחיתים את האוטו שלהם עם ספריי צריכה להפסק כבר-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אל תראה בזה תשלום על ידיות לאוטו, אלא תשלום על שיעור פרטי במה לעשות או לא לעשות ובטח ובטח בלהכין שיעורי בית לפני שניגשים להשפריץ ממיס לכל עבר.

רון.

-בכלל, התופעה הזוועתית הזו של אנשים שמשחיתים את האוטו שלהם עם ספריי צריכה להפסק כבר-

זה לא אני :wink:

ו-1000 שקל זה כן יקר לדעתי. סה"כ מדובר ב-4 חתיכות פלסטיק.

אגב, המקורי מתקלף עם השנים. זאת הבעיה עם הפלסטיקים האלה.

פורסם

רון.

תקשיב מר גאון צעיר שיודע הכל, אל תתלהב ועל תצתדק לי פה, בכל דבר שאתה עושה יש סיכון , אין מה לעשות

אני מסכים שעל טעויות משלמים רק על תשחק לי אותה כאילו זה איזה שיעור פרטי- כן זה לא נעים וכן זה באסה אבל טחנו פה את כל החרטה של כמה זה טעות או כמה לא היה צריך לעשות את זה

מי שלא עושה לא טועה, עובדה שבפעם הראשונה יצא מעולה מעבר לכל הציפיות ובפעם השניה רציתי את האויב של הטוב שזה הכי טוב וואלה באמת טעיתי אבל לא בזה שניסיתי שיטות אלה בזה שלא ניסיתי את זה בקטנה על חלק אחד מאחורה כמו שכמה אנשים אמרו פה,

עצתי לך על תהייה לי פה שופט או איזה צדיק לאומי ועם אין לך משהו חכם להגיד שיתרוםלפיתרון פשוט לך תירשום שטויות בשירשור אחר

ואכשיו, ברמה הפרקטית אני מסכים שאף פירוקיה לא תמכור רק חלק מהדלת, חוויתי גם את זה, מצד שני יש לי איזה מישהו שמנסה אכשיו להשיג את הידיות בישבילי, גם הוא בעל פירוקיה

מה שיקרה זה שאם עד שבוע הבא אני לא ימצא פלסטיקים משומשים אני ילך על מקוריים חדשים מצ'מפיון שיעלו 1000 ש"ח לכל האוטו עם כל הצער שבדבר

אם יש למישהו פיתרון אחר או שמכיר מקום שאולי יעזור לי(אני מחיפה) אשמח

תודה בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הי,

אח שלי, אכן שיעור יקר, לפחות סיפקתה לנו אחלה צחוקים (על חשבונך כמובן) בארוחת הצהריים. זה לבד היה שווה לפחות 500 ש"ח.

אל תתבאס, נשתדל למצוא משהו...

לנסיך- אני מבין שאתה מאמין במשפט:"אין שמחה כשמחה לאיד" שיבושם לך....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

רון.

הנסיך צודק במאות אחוזים , כל הניסיונות המגוחכים ליפייף את הרכב באופן פרטאצ'י וחובבני , גורמים לרכב להיראות הרבה יותר גרוע .

אחזקה של רכב ורצון לתחזק אותו ברמה גבוהה זה סבבה , אבל יש גבול קוסמטי לכמה אפשר ללקק את המכונית ולהשגיח שהיא לא תתבלה , כי היא תתבלה ובקצב מואץ באקלים הישראלי ונגד זה אין הרבה מה לעשות .

שורה תחתונה , פותח השירשור למד שכשחלק מתבלה ( וגם כתוצאה מהרס מכוון קרי חומרים ממיסי צבע ) הפיתרון הוא לרכוש את החלק המקורי של הרכב ולא להתחיל לאלתר פתרונות מבית היוצר של עזה .

בעיניי אין מגוחך יותר מפנים רכב הצבוע בצבעים שונים ובעיקר בצבעים וצביעה לא איכותיים .

פורסם

הנסיך צודק במאות אחוזים , כל הניסיונות המגוחכים ליפייף את הרכב באופן פרטאצ'י וחובבני , גורמים לרכב להיראות הרבה יותר גרוע .

אחזקה של רכב ורצון לתחזק אותו ברמה גבוהה זה סבבה , אבל יש גבול קוסמטי לכמה אפשר ללקק את המכונית ולהשגיח שהיא לא תתבלה , כי היא תתבלה ובקצב מואץ באקלים הישראלי ונגד זה אין הרבה מה לעשות .

שורה תחתונה , פותח השירשור למד שכשחלק מתבלה ( וגם כתוצאה מהרס מכוון קרי חומרים ממיסי צבע ) הפיתרון הוא לרכוש את החלק המקורי של הרכב ולא להתחיל לאלתר פתרונות מבית היוצר של עזה-האמת היסתובבתי הרבה בעזה ולא מייצרים שם כאלה ולא זה לא מה שלמדתי- תגיד אתה גם מפענח מפות מטמון כמו שאתה יודע מה למדו אנשים- נעשה על זה הרבה כסף.

בעיניי אין מגוחך יותר מפנים רכב הצבוע בצבעים שונים ובעיקר בצבעים וצביעה לא איכותיים-לדעתי יש יותר מגוחך, מישהו שמדבר שטויות על סמך כלום.[/quote]

לא נימאס לך לבלבל את השכל על משהו שמעולם לא ניסית או בדקת בכל שירשור- צבע עולה 20 ש"ח והפלסטיקים עולים 1000 ש"ח לחדשים - יכול להיות שאתה מנגב עם סכום כזה את הת*** ,אני לא ולכן צביעה היא פיתרון מעולה ואני גם יכול להגיד לך שזה יוצא מעולה עם משקיעים בזה ואפילו יותר טוב מהמקורי- כנראה שמעולם לא ניסית לצבוע ובגלל זה אתה קטן אמונה, עם כבר השיעור פה הוא לא להימנע מצביעה אלה לשים לב באילו חומרים משתמשים ולנסות אותם קודם ורק לשם ההוכחה ככה נראו הפלסטיקים לאחר הצביעה הראשונה:עם כל הכבוד הרבה יותר טוב מבמקורי

DSC01001.jpg

BENJ:

ROY:

פורסם

זהו זה הוזמנו ידיות חדשות מצ'מפיון למחר

BENJ:

ROY:

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חבל שאני רואה את זה רק עכשיו רציתי להציע שתזמין סט מ- ebay יש גם מאלומיום מוברש משהו יפה אני יודע שיש לגולף ולאודי אני לא רואה סיבה שלא תהיה לסיאט

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...