Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב, הכי טוב לצבוע אותם בכחול ולזרוק לים (אני רוצה שהם כבר צבועים בכחול... מה טוב). איכות הפלסטיקים בדלתות אינה סופגת את הספריי טוב. ועם השנים הצבע המקורי גם מתקלף משפשופים קלים.

אני צבעתי את שלי גם בדרך דומה עם צבע מיוחד לפלסטיק, שכבת בסיס ולקה (כל זאת בחומרים של יותר מ-100 שקל ויועודיים) וכאשר הרכבתי קופוננט בדלתות נוצרו סדקים קטנים בשכבה שהייתי צריך לתקן בעזרת צבע עם קיסם. החלק בנוסף מאבד מהגמישות שלו.

הכי טוב תגיע לצמפיון ותבדוק מול המחסן מה הנזק הכולל... (תעדכן גם אותי בה"פ - אני רוצה לחזור לצבע השחור המקורי).

כדי להמחיש לך למה אני בכללי לא מרוצה מעבודת צביעה של ספריי בתנאים של בית, להלן הסיבה:

IMG_0557.JPG

IMG_0558.JPG

בהצלחה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הייתי מנסה לשייף עם נייר זכוכית גס להחליק כמה שיותר ואחר כך למלא את כל הקמטים עם מרק שמתאים לפלסטיק, שכחתי בדיוק את הסוג אבל יש דבר כזה.

ואז כמובן לשייף טוב טוב עד שהכל חלק ולצבוע!

סיפור של הרבה שעות עבודה

מצד שני אולי עדיף למצוא בפירוקיה חלקים דומים, אבל גם אותם רוב הסיכויים שתצטרך לצבוע.

פורסם

אז זהו שדיברתי עם בעל מיקצוע והוא אמר שזה בילתי אפשרי להציל את זה

אין בעיה ליצבוע , בפעם שעברה הצביאה יצאה מעולה ועמידה , הבעיה הייתה עם מסיר הצבע ששרף את זה כמו חומצה

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אז זהו שדיברתי עם בעל מיקצוע והוא אמר שזה בילתי אפשרי להציל את זה

אין בעיה לצבוע , בפעם שעברה הצביאה יצאה מעולה ועמידה , הבעיה הייתה עם מסיר הצבע ששרף את זה כמו חומצה

בן, רק משהו אחד אני לא מבין - אם אמרת שיצא יפה בקידמיים למה צבעתם אותם שוב?

פורסם

כי הייתי צריך יצבוע את האחוריים וראיתי שבקדמיים במקומות שחיפפתי היה צריך לתקן ואם כבר אני עובד אז למה לא

האויב של הטוב הוא הכי טוב או יותר טוב- ודווקא יצא מעולה

BENJ:

ROY:

פורסם

אני חושב שבגלל שזה הרבה עבודה לטעמו אין סיכוי להציל את זה.

ועל מה חשבת שהכנסת את זה לחומצה\ ממיס צבע?!

להבא תדע שצריך לשטוף את החלק בשביל להסיר את השומנים על החלק.

אחרי ששוטפים משייפים את החלק טוף טוף בשביל שהצבע יתפס כמו שצריך

ומחכים שיתייבש למשך יממה.

ורק אחר כך להרכיב

פורסם
אני חושב שבגלל שזה הרבה עבודה לטעמו אין סיכוי להציל את זה.

ועל מה חשבת שהכנסת את זה לחומצה\ ממיס צבע?!

להבא תדע שצריך לשטוף את החלק בשביל להסיר את השומנים על החלק.

אחרי ששוטפים משייפים את החלק טוף טוף בשביל שהצבע יתפס כמו שצריך

ומחכים שיתייבש למשך יממה.

ורק אחר כך להרכיב

שמע לא גילית לי את אמריקה מחדש, כל מה שאתה מתאר עשיתי בפעם הראשונה שצבעתי

בפעם השנייה לפני שצבעתי שוב ביצעתי את אותם פעולות רק שכשניסיתי להסיר את הצבע לא הצלחתי לא משנה מה עשיתי, הוא לא כמו הצבע המקורי שהיה , הוא הרבה יותר חזק ולכן חיפשתי מסיר צבע יעודי, בטמבור נתנו לי את המסיר הזה ואמרו לי שהוא מתאים לפלסטיק, הייתי צריך לנסות אותו רק על חלק 1, זה נכון ולא עשיתי זאת

בכל מקרה המצב של זה באמת גרוע

BENJ:

ROY:

פורסם

אני הייתי מנסה כמו שאמרתי, קח חלק אחד שתעשה עליו ניסוי.

תשייף את כל הבועות והבלאגן שנהיה על החלק עצמו,

אחר כך תמלא את החסר עם מרק\בונדו ותשייף שוב תוך כדי הגעה לכמה שיותר שלמות.

המשך כבר ידוע

פורסם
שמע לא גילית לי את אמריקה מחדש, כל מה שאתה מתאר עשיתי בפעם הראשונה שצבעתי

בפעם השנייה לפני שצבעתי שוב ביצעתי את אותם פעולות רק שכשניסיתי להסיר את הצבע לא הצלחתי לא משנה מה עשיתי, הוא לא כמו הצבע המקורי שהיה , הוא הרבה יותר חזק ולכן חיפשתי מסיר צבע יעודי, בטמבור נתנו לי את המסיר הזה ואמרו לי שהוא מתאים לפלסטיק, הייתי צריך לנסות אותו רק על חלק 1, זה נכון ולא עשיתי זאת

בכל מקרה המצב של זה באמת גרוע

אם זאת כל האמת ואין עוד דברים שאמרו לך כמו "תזהר, זה חומר חזק" או "זה מתאים לפסטיק מסוג X ולא Y", אני במקומך חוזר לשם ודורש פיצוי בגובה עלות הפלסטיקים בצ'מפיון. אם לא בא לו לשלם על עלות חלקים חדשים שישבור הוא את הראש מאיפה להביא משומשים.

שוב, כל הנ"ל בתנאי שבאמת אמרו לך שזה טוב לפלסטיקים ללא כל הסתייגות אחרת.

בהצלחה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

שמע באמת שאתה צודק וחשבתי על זה אבל ביננו איפה ההוכחה שלי , הוא יגיד שהוא לא אמר כלום.....

BENJ:

ROY:

פורסם
שמע באמת שאתה צודק וחשבתי על זה אבל ביננו איפה ההוכחה שלי , הוא יגיד שהוא לא אמר כלום.....

יכול להיות שהוא יתנער מאחריות.

מצד שני, אולי הוא דווקא יצא צדיק, אין לך מה להפסיד בלנסות.

בהצלחה,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

א. לא יימכרו לך כאלו בפירוקיה. חבל לך על הזמן. אתה תבוא ותקווה להוציא אותם ב-20 שקל ממנו שבמקביל הוא יכול למכור את כל הריפוד של הדלת קומפלט במחיר יפה לפחח שצריך, מניסיון, רוב הפירוקיות לא מאפשרות להכנס ולפרק פיצ'פקס.

מי שכן אולי יכול הלשיג לך זה פחח. לך לכמה ותשאל אם הם יכולים להביא לך.

ב. התקשרת לצ'מפיון וביררת כמה עולה חדש? אם לא, למה?

ג. EBAY זה ה-מקום לכל מיני שטויות כאלה שאתה יודע שאיפה שהוא זרוקות ולאף אחד אין שימוש בהם אבל שאתה מחפש, אם אתה מוצא כבר אז מתייחסים לזה כמו אוצר.

פורסם

לדעתי אתם טוחנים כאן מים,כל עוד לא נבדק המחיר בחברה.

בצ'מפיון יש לפעמים הפתעות טובות במחירי חלקים שונים.

אני אספר שוב שקניתי פיקוד שלם לחלונות ונעילה מרכזית לגולף 3 דלתות הקודמת שהיתה לי, בהזמנה מיוחדת, ויצאתי באיזה 250 שקל.

בפירוקיות רצו על החלק כמעט כפול, ול-5 דלתות שלא בדיוק מתאים לאוטו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...