Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרס ידיות פנימיות באיביזה 2001, פרטים בפנים

benj
שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בניסיון צביעה כושל בן כושל של הידיות הפנימיות שעל הדלתות של האיביזה שלי (שנת 01) בשימוש במסיר צבע שנקרא P360 הצלחתי להמיס את הידיות למצב של חוסר אפשרות להישתמש.

ואכשיו לאחר הצער הגדול שפקד אותי הייתי רוצה לדעת מה אני יכול לעשות:

1. מישהו שיודע כמה צ'מפיון יקחו על דבר כזה לכל ה-4 דלתות( תוכלו ליראות בתמונות בדיוק מה אני צריך.

2. האם יש איזו שהיא אפשרות לתקן את זה או שזה גמור ואם כן איפה

3. פירוקיות שבהן אני יכול לימצוא בצפון.

4. מידע על המקום שנקרא "המאגר" שהבנתי שאולי אני יוכל לימצוא שם את מבוקשי

5. מישהו שמוכר

תודה מראש

בן

תמונות

DSC01006.jpg

DSC01026.jpg

DSC01027.jpg

DSC01028.jpg

DSC01029.jpg

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

תן להם להתייבש ומחר בבוקר תשפשף עם נייר זכוכית [לטש] עדין נראה לי, מקסימום תחליף לקשה יותר. בשעות כאלה בטוח שאין חנויות פתוחות אבל תחפש אצל השכנים. עכשיו אם היתי מחפש בפורום היתי מוצא מיליון מדריכים המראים על איך לעשות שיפוץ של ידיות מפלסטיק.

הנה הוראות ממש פשוטות:

1] שפשך את המוקם הרצוי שאותו אתה רוצה לצבוע.

2] רסס מהגובה הרשום על אריזה הספריי [לפי מה שראיתי את הצובע עם מברשת לכן תצבע איך שאומרים].

3] תחכה עד שזה יתייבש ותרכיב בחזרה שזה ממש אבל ממש יבש.

בהצלחה ומחכה בקוצר רוח לתוצאות הניתוח.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ברור לי למה המשכת אחרי שראית את ההמסה הזאת בחלק הראשון שאיתו התחלת.. היית יכול לחסוך לעצמך קצת כסף על פלסטיקים חדשים.

בכל מקרה, מצ'מפיון תוכל לקנות רק חלקים חדשים משמע הרבה כסף. הייתי במקומך הולך על פירוקיות בלבד.

באזור הצפון אני לא מכיר, אבל אם הזכרת את "המאגר" הם נמצאים בראשל"צ. הטלפון שלהם הוא 03-9487211.

יש עוד פירוקיה גדולה מאד צמודה אליהם העונה לשם "יזדי" טל. 03-9570000.

אני מאמין שתוכל למצוא אצלהם את מה שאתה מבקש. במיוחד לאור זה שאתה כבר מוכן לצביעה, תוכל להתפשר על המצב של החלקים שאתה קונה.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה לבדוק ב'אוטופיקס' אם הם יכולים לתקן לך את החלקים.

אני לא בטוח שזה אפשרי, אבל זה שווה בדיקה כיוון שחורים בחלקי פלסטיק הם כן מתקנים (ויפה!).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לכל העוזרים

ניסיתי לשייף אך ללא הצלחה כי החומר חפר בכל הפלסטיק ויצר סדקים

כמו כן אני מאזור חיפה ולכן אני צריך פרוקיה בקריות או בחיפה

תודה

בן

BENJ:

ROY:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה בדיוק עשית את זה?! אתה הכרת את החומר לפני שעשית את זה??

עצה - חומרים ממסים (מסירי צבע על כל סוגיהם), נסה בהתחלה על פינה נסתרת במקום שאתה רוצה ליישם את החומר, או לחילופין, במקרה שלך, על חתיכה אחרת.

נסה בפירוקיות. צ'מפיון ייקחו ממך כסף על כלום.

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר'ה אין צורך לשבת לבן אדם על הוריד עשה טעות זה מה יש,

לבחור : להציל את החלקים לא תוכל, או פירוקיה או חדש מצ'מפיון, יעלה אני מניח לא פחות מאיזה 100 שקל לאחד מניסיון עם הקונצרן אבל יש הפתעות שווה בדיקה

אני צבעתי את הפלסטיקים שלי עכשיו הסתפקתי בניקוי שלהם במים מעט חמים ולאחר מכן ליטוש עם נייר ליטוש מים 800, יצא אחלה ומחזיק בנתיים כבר חודשיים כמעט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לעוזרים

זאת היא הפעם השנייה שאני עושה את הדבר הזה כשבפעם הראשונה צבאתי את הקידמיות בלבד ויצא על הכיפק באמת כמו ש"עתיד" רשם כאן בניסיון לעשות כך גם באוחריות החלטתי לשפר גם את הקידמיות ולצפות לאחר מכן בספריי לקה.

במהלך הדרך נתקלתי בקשיים להורדת הצבא מהצביאה בפעם שעברה ועלכן השתמשתי במסיר צבא- וזאת הטעות ואכן הייתי צריך לבדוק את זה על אחת הפינות- האמת כבר לא לוקח ללב

בהנחה שאצטרך למצוא בפירוקיה אני יצטרך ליצבוע שוב - רק הפעם ביתר חוכמה:shock:

BENJ:

ROY:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יאומן

חיפשתי באיזה 5 פירוקיות בחיפה והצפון ואין

גם במאגר לא היה

יש הצעות?

BENJ:

ROY:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...