Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת כח אדם של 30 עובדים יכולה להיות עסק עצמאי או שמחוייב להיות חברה?

מה היתרונות והחסרונות בלהיות חברה בע"מ.

ומה היתרונות והחסרונות בלהיות עצמאי.

תודה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתיעץ עם עו"ד ורו"ח.

יש יתרונות וחסרונות משפטיים ומיסויים לכל אחת מהאפשרויות.

אם אתה רוצה להקים כזה עסק ומבקש יעוץ פה בפורום במקום ללכת לרו"ח ועו"ד ולקבל יעוץ רציני, אז נראה לי שלהרים כזה עסק קצת גדול עליך.

פורסם
תתיעץ עם עו"ד ורו"ח.

יש יתרונות וחסרונות משפטיים ומיסויים לכל אחת מהאפשרויות.

אם אתה רוצה להקים כזה עסק ומבקש יעוץ פה בפורום במקום ללכת לרו"ח ועו"ד ולקבל יעוץ רציני, אז נראה לי שלהרים כזה עסק קצת גדול עליך.

גם פה יש רואי חשבון ואנשים שיכולים לעזור לפני שאני אגיש לעו"ד ורו"ח.

ככה שאין שום דבר "גדול עלי" ברגע ששאלתי מישהו על גבי הפורום!

פורסם

אם אתה מתכוון להקים חברת כח אדם של 30 עובדים ולא מתכוון לרשום אותה כעסק בע"מ - אתה עושה טעות מרה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בע"מ פירושו בערבון בלתי מוגבל. כלומר אם אתה פושט את הרגל ויש לך המון חובות על העסק אז עסק בע"מ חייב למכור כל כבר שקשור לסעק עד שמכסה את החובות או עד שנגמר מה למכור. במצב כזה לא נוגעים בנכסים אישיים שלך שלא קשורים לעסק. לדוגמא גם אם יש לך חובות של מאות אלפי דולרים לספקים לא יקחו לך את הדירה אם היא לא שייכת לעסק. זה היתרון בשיטה.

החיסרון להיות עסק בע"מ אם אני zוכר נכון זה חובת הדיווחים על כל התנועות בעסק (לא בטוח לגבי הסעיף הזה).

עסק שהוא לא מוגדר כבע"מ נקרא בעב"מ, כלומר בערבון בלתי מוגבל. היתרון בשיטה זו הוא החיסרון של השיטה הקודמת, כלומר אין צורך ברמה גבוהה של דיווחים. חיסרון השיטה הוא שאם העסק נופל ויש חובות יקחו ממך הכל, גם מה שלא קשור לעסק ותוכל למצא את עצמך בלי כלום.

לפני פתיחת עסק תתייעץ עם אנשים מקצועים ולא בפורום חובבי רכב ;)

פורסם

זה לא רציני ולא מדוייק.

כל מי שנותן פה יעוץ מקצועי לוקח על עצמו סיכון.

וידידי מר קוקאין, אל תחפש קיצורי דרך בחינם. יהודי חכם אחד אמר, אני לא מספיק עשיר בשביל לשלם בזול.

גם לאיש מקצוע וקבל ייעוץ כנדרש, אחד כזה שתשלם עליו כסף ויהיה שווה משהו.

אדוני יעזוב את המקום...אדוני חושב שפה זה שוק?

פורסם

תשמע ההבדל בין התייעצות עם עו"ד לבין התייעצות כאן היא בערך ההבדל שנושים ירדפו אחרייך בלילה ויקחו לך את הטלוויזיה של ההורים

חבל, עדיף יעוץ ממומחה

פורסם

החיסרון להיות עסק בע"מ אם אני zוכר נכון זה חובת הדיווחים על כל התנועות בעסק (לא בטוח לגבי הסעיף הזה).

לפני פתיחת עסק תתייעץ עם אנשים מקצועים ולא בפורום חובבי רכב ;)

החיסרון המשמעותי הוא שלא תקבל הלוואות לפתיחת העסק מבלי לשעבד עבורן את רכושך, כך שבכל מקרה אם תפשוט את הרגל - תסתבך.

זה יותר למי שיש לו מימון עצמי, ורוצה לנסות עסק ולהשקיע בו סכום מסויים ולא מעבר.

לגבי השורה השניה = מסכים בהחלט.

פורסם

יוכל לקחת הלוואות מהבנק, אבל יצטרך לשעבד נכסים כנגדן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איפה כתוב שעצמאי לא יכול לקחת הלוואה מהבנק?

כולם יכולים לקחת הלוואה. כולם גם צריכים להציג בטחונות כלשהם בפני הבנק, והבנק יחליט על גובה הריבית שהוא גובה בהתאם לבטחונות ולסיכון שיש לדעתו בהלוואה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש יתרונות לחברה. המיסים שונים, אם אתה משאיר את הכסף בחשבון החברה, אתה יכול לקנות איתו דברים, כגון אוטו, אפילו אוכל, לרשום על שם החברה, ואז במקום שאתה מכניס לעצמך את המשכורת, והמיסים הם קרובים ל50 אחוז, על הכסף שיש לך בחשבון החברה שאיתו אתה משתמש לקנות בדיוק אותם דברים, רק על שם החברה, אתה משלם כ20 אחוז.

מלבד זה הכל דיי דומה, ההחזרים זהים, והכסף שאתה משלם לרו"ח על כך שאתה חברה, ועוד הכסף שאתה משלם למדינה, כמעט מכסים את הרווח שלך. הכל תלוי מה השנתי שלך, גם לזה יש מגבלה כדי להיות חברה.

בדיוק את הנושא במשרד רואי חשבון

פורסם
צביקי, לא הבנתי. אם הוא מכריז שהוא בע"מ, הוא לא יכול לקחת הלוואות (מהבנק??) ?

או ההפך?

אביחי

בנק לא נותן הלוואות ללא בטחונות וללא הכנסות.

לחברה חדשה אין מאזנים, אין הכנסות ואין למעשה כלום פרט לתכנית עיסקית ובעלי מנייות. הבנק יבדוק את התכנית העסקית, ישקש בטחונות לכסף שהוא נותן (ערבויות בעלים, שיעהוד נכסים וכו') ותמורתם הוא יתן מימום בערך של 50% מהסכום המבוקש בדרישה שהבעלים יעמידו סכום דומה כדי להראות רצינות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה שרשמנו פה לא נכון כ"כ , אני מציע שתתייעץ עם אנשים שמבינים.

שאומרים שלא יקחו לך נכסים אישיים אם אתה בע"מ זה כבר לא נכון.

היום כל אחד חותם עם ספק או מי שזה לא יהיה על חוזה ומביא ערב לעיסקה.

• תוכן חדש...