Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי שילם את דו"ח החניה שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קטע מוזר.

קיבלתי בשנה שעברה דו"ח חניה מעיריית ת"א (סטנדרטי - 100 שקל, חניה בערב ללא תו).

הפקח טעה בצבע הרכב ולכן לא שילמתי אותו (נקמה קטנה על התמרור המבלבל).

לפני מס' חודשים קיבלתי את הדו"ח בדואר, ושלחתי מכתב עם בקשה לקבלת הודעת הקנס המקורית.

הכוונה היתה לשלוח בקשה נוספת לביטול הדו"ח עקב זיהוי שגוי.

קיבלתי את ההודעה המקורית לפני מס' ימים. הבעיה היא שנותר פחות מחודש למועד התשלום ואם אשלח כעת בקשה לביטול עקב זיהוי שגוי ולא יקבלו אותה אצטרך לשלם יותר.

החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם זה יותר ושעדיף לשלם.

אז ניסיתי לשלם את הקנס. אבל מה? במוקד האינטרנטי והטלפוני (הממוחשב) טוענים שהסכום לתשלום הוא אפס / שהקנס כבר שולם :shock:

אני את הדו"ח הזה בטוח לא שילמתי. האם ייתכן שביטלו את הדו"ח בלי להודיע לי?

מה עושים עכשיו? לשכוח מהסיפור, או שזה יכול עוד לחזור אלי?

פורסם

זה מספר הטלפון של אגף הקנסות בירושלים:

02-6593333

אפשר להרים טלפון בשעות הבוקר ולבדוק האם יש קנסות או דוחות שלא שולמו.

יש להם אתר אינטרנט אבל הוא לא פעיל כרגע.

בדרך כלל מעכבים רישיון נהיגה אם הקנס לא שולם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה הטלפון של אגף הקנסות, ברגע שיש לך דוחות שלא שולמו לא תוכל לחדש את הרישיון.

ניתן להרים טלפון למקום ולבדוק האם יש דוחות פעילים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
זה הטלפון של אגף הקנסות, ברגע שיש לך דוחות שלא שולמו לא תוכל לחדש את הרישיון.

ניתן להרים טלפון למקום ולבדוק האם יש דוחות פעילים.

ל'

קנסות תעבורה בלבד - לא כולל קנסות עיריה.

פורסם

מקרה דומה היה לי.

אצלי בכלל לא ידעתי שהיה דו"ח כי לא היה על חלון הרכב שום דבר.

כעבור מס' חודשים קיבלתי בדואר את הקנס המקורי לשלם.

תמהתי מאיפה זה צמח ולכן ביקשתי בטלפון לשלוח לי את עותק הודעת הקנס המקורית שיצאה תחת ידי הפקח.

הסבירו לי שמדובר בפלט מסופון ושאין דבר כזה משהו בכתב יד.

תוך כדי שיחה המוקדן מעלה את הנתונים מהמסופון ומיד רואה שצבע הרכב שונה לפי מה שהפקח רשם במסופון, לבין הנתונים שקיבלו ממשרד הרישוי כדי לאתר אותי ולשלוח את הדו"ח בדואר.

המוקדן אמר שיעביר זאת לבירור.

כשראיתי שהמועד לתשלום ממש מתקרב, התקשרתי לאותו מוקדן לשאול מה עם הבירור, ואז פתאום אמרו לי הקנס בוטל. שיחת הטלפון הוקלטה, כך שבכל מקרה היה לי אסמכתא שאין דו"ח.

שלחתי מכתב ודרשתי לקבל תשובה בכתב שהדוח אכן בוטל, ואכן כעבור חודש (כבר אחרי מועד התשלום) קיבלתי מכתב מעיריית ת"א שאכן הקנס בוטל והם מצטערים שהודעה בענין הגיע אלי באיחור.

אז אל תוותר - שלח מכתב ותגבה את עצמך.

לדעתי זאת סיבה סבירה לביטול הדו"ח.

וכולנו יודעים שלא חסרות מכוניות עם זהויות גנובות, וכנראה שפה ושם הבעיות מתגלות בדוחות כגון אלה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כן, דיברתי איתם עכשיו והם אמרו שהוא "בוטל לפנים משורת הדין" :wink:

המוזר הוא שהם לא רשמו את זה במכתב ששלחו לי (ולפיהם הדו"ח בוטל ביום בו נשלח), אלא רק רשמו שהעתק הדו"ח המקורי מצורף ושזכותי לבקש להישפט תוך 30 יום.

ביקשתי שישלחו אסמכתא, נראה מה יהיה.

תודה לכולם,

שגיא

פורסם

ממש לא אכפת לי, שיבטלו הכל, אני רק רוצה אסמכתא שזה קרה כדי להיות בטוח שזה לא חוזר אלי בעתיד.

פורסם
קנסות תעבורה בלבד - לא כולל קנסות עיריה.

גם קנסות של עירייה מופיעות שם, כאשר רצינו לבצע העברת בעלות לאחד מהרכבים בבית גילינו להפתעתנו שיש לנו קנס מעיריית רחובות.

ל'

פורסם
מה אכפת לך - תגיד תודה וזהו. אני לא הייתי מתעמק בזה בצורה כזאת, נראה לי מיותר לחלוטין.

מסכים במאתיים אחוז :lol:

הלוואי שמישהו היה משלם את הדו"חות חנייה שלי :evil:

אני שונא אותך עיריית ת"א!

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תוכן חדש...