Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא אמר את זה לגבי ה-XS 16V.

שים לב שעם השנים היו כמה מידות צמיגים לרכב.

אם תשים צמיגים 195/50/15 עם גומי טוב, אתה תשפר את האחיזה וההתנהגות משמעותית.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אביעד שנינו מכירים את הבחור (לפחות אני) ותהיה בטוח שגם באותה תקופה הרכב לא נסע 'רק' עם: "צנרת, אניטרקולר קדמי וצי'פ".

ובאחריות אני אומר לך את זה.

היום בכלל אין על מה לדבר.

הוא היה עם ציפ אינטרקולר וצנרת באותו הזמן,והGT מהסרטון היתה אחת עם לא הכי חזקה שיש על טורבו מקורי ומנוע בנוי בזמנו.

בגלל זה אני אומר עם ההיתה יודע איך נוסעת איביזה שמושקעת 10K ההיתה רושם פה הכול אחרת!

פורסם

edanj,

אני מוכן להתערב איתך שמספר השעות הלא מבוטל שלי על הכביש עד היום, והניסיון שלי ממספר הרכבים שנהגתי

בהם והיו ברשותי סביר להניח שהוא כפול משלך למרות הגיל.

אני לא מתלעם, מתגרה או בא לצחוק עלייך- כי זאת לא הכוונה. פשוט יש לי ניסיון לא דל, למרות מה שנראה לך, עם מספיק

מכוניות כולל רכבים מסוג FR, ה-CUPRA וגם על ה-20VT.

שאתה נוהג על מספר מכוניות ומשווה את ה-FR אליהן, היא נחותה ב-X דברים ומתעלה ב-Y דברים, כמו כל רכב אחר.

סעיף התנהגות לא יושב על רף ה-Y לצערי ולצערך. אתה יכול להתעצבן או לא, זאת המציאות. אפשר לשפר זאת, אבל השלדה מוגבלת.

זה שיש למנוע שלך פוטנציאל מדהים לשיפורים, זה היתרון הגדול שיש לך על חצי מהרכבים הספורטיביים שיש.

אם כבר מדברים על תאריכים, תראה את תאריך ההצטרפות שלי לפורום.

בעלי האימפרזות עזבו הרבה לפני. הפורום רק השתפר בשנה וחצי האחרונות ובגלל זה גם אני הצטרפתי אליו.

FULL BOOST,

תצרף לידע הפרטי שלך שאני יודע איך נוסעת איביזה שמשופזרת בפחות מ-10K, ב-10K וביותר מ-10K. אני לא זורק סתם דברים לאוויר,

אבל אתה יכול להתעבן חופשי. זאת זכותך המלאה.

תחקור את עניין האיביזה לעומק שוב. האיביזה של X שונה משאר האיבזות שנמצאות על הכביש ושופרו כך או אחרת.

אם אתה מכיר אותה אתה אמור לדעת על מה אני מדבר, ולא לזרוק סתם שטויות לאוויר כגון: צ'יפ.

אתה מודע לאיזה צ'יפ זה? איך כיוונו אותו? מי כוון אותו באותו רכב? כמה הוא עלה?

ולאון,

הוא התכוון ל-XS 16V עם ה-110 כוח.

המידה האופיינית על ה-XS היא 195/55R15, לא כדאי כבר ללכת על החתך 45 ב-16 אינצ' של ה-GTI?

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
edanj,

אני מוכן להתערב איתך שמספר השעות הלא מבוטל שלי על הכביש עד היום, והניסיון שלי ממספר הרכבים שנהגתי

בהם והיו ברשותי סביר להניח שהוא כפול משלך למרות הגיל.

אני לא מתלעם, מתגרה או בא לצחוק עלייך- כי זאת לא הכוונה. פשוט יש לי ניסיון לא דל, למרות מה שנראה לך, עם מספיק

מכוניות כולל רכבים מסוג FR, ה-CUPRA וגם על ה-20VT.

שאתה נוהג על מספר מכוניות ומשווה את ה-FR אליהן, היא נחותה ב-X דברים ומתעלה ב-Y דברים, כמו כל רכב אחר.

סעיף התנהגות לא יושב על רף ה-Y לצערי ולצערך. אתה יכול להתעצבן או לא, זאת המציאות. אפשר לשפר זאת, אבל השלדה מוגבלת.

זה שיש למנוע שלך פוטנציאל מדהים לשיפורים, זה היתרון הגדול שיש לך על חצי מהרכבים הספורטיביים שיש.

אם כבר מדברים על תאריכים, תראה את תאריך ההצטרפות שלי לפורום- כן הצטרפת לפורום אחרי שהיה לך שנה רישיון ואתה בטוח שאתה יודע הכל וכאלו הם גם ההערות שלך- שוב היצטרפתי אחרי 5 וחצי שנים אם רישיון.- איך אתה יכול לדבר ביכלל עם בן אדם שנוהג 7 שנים יותר ומתמקצע על הרכב

בעלי האימפרזות עזבו הרבה לפני. הפורום רק השתפר בשנה וחצי האחרונות ובגלל זה גם אני הצטרפתי אליו.

ולאון,

המידה האופיינית על ה-XS היא 195/55R15, לא כדאי כבר ללכת על החתך 45 ב-16 אינצ' של ה-GTI?

מר כוח סוס הוותיק אוגדה- חס וחלילה אני לא פה מנסה להציל את כבודו האבוד של אחי אבל האמת שאתה יורה שטויות בקצב

אתה חייל אז אני אדבר איתך בצורה שתבין- לפי הפרופיל שלך אתה בן 21 בקושי- מה שגורם לי לחשוב בעצם כמה זמן יש לך רישיון.

בוא נגיד שאם הוצאת בדיוק בגיל 17.5 ועוד חודשיים מלווה אז אתה נוהג בערך 3 שנים - ו החלפת 3 מכוניות בתקופה הזו (או שמה הוריך לא יודע)- בשפה הצבאית אני קורא לזה חוסר מקצועיות(בתור בן אדם שהתפקיד האחרון שלו הוא סמ"פ ולוחם תקופה לא מבוטלת) שכן אי אפשר לצפות מחייל שיתמקצע על פק"ל אם מחליפים אותו כל הזמן- והאנלוגיה הזאת תופסת יפה מאוד לכאן:

הדברים הבאים חשוב שתבין לא באים כאיזושהי הגנה לא אובייקטיבית על אחי אלה כנגד התובנות הלא נכונות שלך:

1. כן יש לך רק 3 שנים רישיון ולכן לעולם אל תפקפק באדם בעל רישיון כ-10 שנים

2. אתה יכול ללמוד מבן אדם שקודם נהג שנתיים על הרכב בצורה סטנדרטית ולא היתפתה לשפר אותו ישר כאשר אין לו מושג מה הוא רוצה לשפר(תסכים שזה דיי נדיר , שכן היום כל אחד נכנס מבקש ישר כל מה שהוא יכול לדחוף ב20K יום אחרי שהוא קנה את האוטו).

3. אתה מצהיר פה הצהרות שאין לך שמץ של מושג כמה הם נכונות ומבוססות על אויר (ראה מסומן באדום).

4. שים לב שלאף אחד אין בעיה עם זה שאתה בפורום אבל אנשים עם וותק של 5 ו10 שנים לא זורקים דברים לאויר ואתה מעיף כל מה שבא לך

לסיכום: אם תישאל אותי אתה מגזים, יש שירשורים שלך שאני אוהב ליקרוא אבל הפעם יצאת מפרופורציה.

אתה יכול לעבור על הודעותיי, ומעולם לא הסתרתי את הרגשותיי לקליאו ספורט ולכך שאני חושב שהיא רכב טוב אך בהתאם לכך לא הייתה לי מעולם איזה הערצה עיוורת כמו שלך אליה או לאיביזה ואי מוכנות לקבל את הרעיון שיכול להיות ששתיהן טובות - כל אחת במידתה

אז עצתי לך על תהיה ילד ועל תעיף סתם דברים לאויר- כי בשירשור הזה הכל יצא לגמריי מפרופורציה גם ההילולים שלך ושל ניסיונך בעיקר

בן(בשנה הבאה בעליו של רכב ספורטיבי).

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
חס וחלילה אני לא פה מנסה להציל את כבודו האבוד של אחי

נכון אין צורך בכך- חדל אש...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כבוגר בכל העסק הזה, אני יגיד לכם שאתם צודקים.

בסדר? תודה רבה.

הסברים מעכשיו ופירוט מלא של היסטוריית הנהיגה שלי אתם מוזמנים לקבל בפרטי.

באמת הגיע הזמן לנעול.

פורסם

רגע לפני נעילה יש לי הצעה מעניינת:

למה שלא ניפגש כולנו ונכיר פנים אל פנים, נבחן את המכוניות אחד של השני- לא בקטע של תחרויות או משהו אלא בקטע של השלמת ידע. תהיה לנו הזדמנות להכיר סוף סוף וללחוץ ידים, אולי נשכיל לגבי רכבים אחרים, טל- אני מוכן לתת לך סיבוב על הג'ינג'ית תמורת סיבוב ברנו...וגם סיבוב על ראלי לא יזיק לי...ואולי נקנח במירוץ קרטינג שם נשחרר קצת אגרסיות.

בואו נוציא את המיטב...

עידן

פורסם

למה שלא ניפגש כולנו ונכיר פנים אל פנים, נבחן את המכוניות אחד של השני- לא בקטע של תחרויות או משהו אלא בקטע של השלמת ידע. תהיה לנו הזדמנות להכיר סוף סוף וללחוץ ידים, אולי נשכיל לגבי רכבים אחרים, טל- אני מוכן לתת לך סיבוב על הג'ינג'ית תמורת סיבוב ברנו...וגם סיבוב על ראלי לא יזיק לי...ואולי נקנח במירוץ קרטינג שם נשחרר קצת אגרסיות.

בואו נוציא את המיטב...

עידן

רעיון מעניין...

אבל יש לי בעיה לתת למישהו לנהוג על הבייב שלי :-P

porsche 914,2.0,1970

פורסם

דוקטור- אתה לא חייב לתת למשהו לנהוג אם לא מתאים לך, זה מובן, אז תעשה לאנשים סיבוב ברכב שלך והם יעשו לך בשלהם כדי להתרשם. גם אני רגיש לג'ינג'ית שלי אבל אם אתרשם שמשהו מבין עניין ונותן לי סיבוב על שלו (איך שזה נשמע..:wink:) אני מוכן להקריב סיבוב בשביל שאנשים ייכנסו קצת לפרופורציות ואולי גם אני...

עידן

פורסם

עידן, זה יהיה קצת בעיה.

כי כמו שאני לא אוהב ש"קורעים" לי את הרכב אני לא יכול לעשות את זה לאחרים. קח את זה בחשבון :wink:

ולגבי הקליאו יש רגישות כפולה ומכופלת.

לא משנה.

בכל אופן, נפגש ונסתדר.

פורסם

ולאון,

בדקתי לגבי הצמיגים, ניתן לשנות את המידה ללא בעיות במשרד הרישוי, וכל העסק הנ"ל לא יקר במיוחד..

בואו נוציא את המיטב...

עידן

עכשיו כשכולם חברים נשאר רק לי להחליט על הקניה הבאה :-(

נכון להרגע כנראה שזאת הXS למרות שאם אני אמשיך לראות מכוניות כל כך לא שמורות, אני עוד החליט להשאר עם שלי עד שיהיה לי מספיק תקציב לחלום.

טל, אני בכונה לא רושם מהו כדי לא לחזור לויכוח המקורי בשרשור..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

מכיוון שכאן (ארה"ב) אין בדיוק קליאו ספורט ואפילו לא איביזות (גם לא פיאט, פג'ו, אלפא וסיטרואן אם זה מעניין אתכם למרות שראיתי פעם אחת קליאו רגילה ליד הבית) יוצא לי לנהוג לעיתים קרובות על רכבים מאוד חזקים ומאוד מיוחדים יחסית לארץ הקודש.

נהגתי על ה-350Z וה-G35, נהגתי על דגמים שונים וחזקים של ה-SL ו-CL ואפילו פעם אחת לקחתי סיבוב על קורבט Z06 וכן, גם על לוטוס אליז.

המסקנה היתה ברורה:

כל עוד אני חוזר לארץ - בחניה שלי תהיה קליאו ספורט. מצטער בעלי האיביזות, אבל יש דברים שיודעים לרגש אותך בחיים.

הימים הקשים חלפו :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...