Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר - JBL vs Soundstream

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום,

כן, עדין לא רכשתי את המערכת אך הפעם, לאחר ששמעתי ראיתי וקיבלתי הצעות מחיר החלטתי שאי הולך על סט של הרץ אנרג'י לקומפוננט וסאב של הרץ אנרג'י בתיבה אטומה (עדין לא בטוח אם אני אקח את ה 10 או ה 12).

עכשיו מה שנשאר לי זה להתאים מגבר.

במסגרת התקציב שלי אני מתלבט בין ה Soundstream wl4.480 שהוא קצת חלש (4*60 ובגישור הוא נותן 240) או ה JBL75.4 שהוא אומנם חזק יותר אך השאלה האם הוא איכותי יותר?

אשמח לקבל את חוות דעתכם.

פורסם

הייתה לי את אותה הבעיה !

גם לי יש קומפ של אנרג'י וסאב של אנרג'י (10 אינץ') בהתחלה קניתי מגבר של הייפוניקס (מוצהר 75 ל4 יציאות) ןהוא היה נכנס לפרוטקשיין כל הזמן (החלפתי 3 וזה לא עזר), לאחר מכן שמתי את ה סאונדסטרים , החזיק מאוד יפה את הסט אפ אבל הוא היה זול משמעותית מהההיפוניקס ובעל החנות לא הסכים להחזיר לי את ההפרש לכן לקחתי את ה JBL . בשורה התחתונה זה לא משנה אם רשום 60 או 75 או 104 משנה זה ששני המגברים הנ"ל מחזיקים יפה את הסט אפ לכן במקומך הייתי הולך על הזול יותר שזהו הסאונדסטרים , הוא גם קטן משמעותית מהJBL ולכן ההתקנה שלו תיהיה קלה יותר.

דרך אגב אף אחד מהם לא יספק לך איכות אבל במחירים שלהם זה מספיק ויותר ( לי לפחות).

באיזה מחיר הציעו לך את המגברים?

פורסם

מנסיון עם מגברי היפוניקס.

הם נכנסים לפרוטקשן בהתנגדות לא מתאימה. אולי הסאב שלך הוא בהתנגדות של 2 אום. או שיש לך בעיות חשמל. ואז המגבר מתאמץ ונכנס לפרוטקשן.

ויש עוד בעיות שיכולות לגרום למגבר להיכנס לפרוטקשן. ולמגבר אחר לא.

בכללי. מגבר של 60W RMS. לסט של 100W RMS. ולסאב של 250 (נגיד) זה טיפה חלש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הJBL הוא מגבר חזק מאוד.

כל עוד לא תנסה לעבוד איתו בבי אמפ או ב2 אוהם(חיברתי אליו שני רמקולים ליציאה והוא תיגן לי שני זוגות טוויטרים) הוא יהיה לך בסדר גמור. אל תפתח לו את הגיין לשמיים ותתן למישהו שמבין לעשות את הכיוונים ואתה תהנה ממנו.

אני חיברתי אליו בזמנו שהיה לי אותו שני סטים של VIBEשכל אחד מהם מוצהר 115RMS והוא סחב אותם כמו נינג'ה

לא התחמם ולא שטויות.

ועכשיו סיימתי התקנה לחבר חיברנו עליו סט של VIBE 115RMS וסאב 15 אינץ של רוקפורד מוצהר 300RMS והוא בחצאי גיינים ושומעים חזק מאוד.

עזוב מה שאומרים עליו הוא מגבר מעולה אחלה תמורה למחיר שלו.

לא עבדתי איתו במונו אבל תחבר לו סאב עם סליל אחד של 4 אוהם או שני סלילים של 2אוהם עד 300RMS ויהיה בסדר.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
מנסיון עם מגברי היפוניקס.

הם נכנסים לפרוטקשן בהתנגדות לא מתאימה. אולי הסאב שלך הוא בהתנגדות של 2 אום. או שיש לך בעיות חשמל. ואז המגבר מתאמץ ונכנס לפרוטקשן.

ויש עוד בעיות שיכולות לגרום למגבר להיכנס לפרוטקשן. ולמגבר אחר לא.

בכללי. מגבר של 60W RMS. לסט של 100W RMS. ולסאב של 250 (נגיד) זה טיפה חלש.

אתה מדבר על נתונים יבשים אני מדבר על ניסיון במציאות. לא היה הבדל בינו ל JBL בעוצמה.

הסאב שלי בהתנגדות המתאימה ואין לי שום בעיות חשמל ברכב .

Friedman - זה הבדל לא שמיעה בעליל.

פורסם
אתה מדבר על נתונים יבשים אני מדבר על ניסיון במציאות.

אני לא מדבר באוויר.

אני מדבר על ניסיון מעשי עם המגברים של החברה. עם מספר מגברים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...