Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה, יש משהו במה שאתה אומר שזה שובר את האוטו, אבל מצד שני, מה שיש עכשיו גם לא הכי בריא למנתק :D.

לגבי משהו מהיר, נקווה שמתישהו יהיה פה מסלול.

נ.ב.

אוראל, נשתדל :)

נ.ב. 2:

גלברט - מאחוריך :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גלברט - מאחוריך :D

הלו הלו הלו!

אני לא יודע מה איתך, אבל המיניות של ג'לברטו לא מוטלת בספק :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

במידה ואני לא מעוניין להשתתף ורק לצפות, זה אפשרי?

אם זה אפשרי ככל הנראה אני יהיה שם.

רק לא הבנתי כל כך איך מגיעים לפי האתר,אני אנסה להבין.

פורסם

amital4 מאיפה אתה מגיע?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כביש 5, כל הזמן ישר, יוצא ביציאה השנייה של ראש העין לכיוון "פארק התעשייה אפק".

ואז בתוך איזור התעשייה (השומם למדי) צריך להקיף אותו ו... הגעת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לפי האתר רשום שאני צריך להגיע ממש קרוב לאריאל.זה קרוב כמו שרשום?

מקווה שאני לא אסתבך.

אגב, תודה על העזרה.

פורסם

אין מה להסתבך.

כביש 5, עובר מחלף ראשון של ראש העין, ממשיך ישר.

יורד במחלף השני, לא בכניסה הראשונה ימינה אלה בשנייה שלו, כתוב לך "פארק אפק".

אריאל זה כמה קילומטרים טובים קדימה בהמשך הכביש.

פורסם
אני מסכים אתכם בקשר למגבלות, ואני גם מבין את הדרישה למסלול מהיר.

אבל, בג'ימקאנה יש הרבה אלמנטים שלא יוצא לי לראות בMDC, למשל 360\720 מסביב לקונוס, רוורסים, שטויות כאלה.

במקרה נתקלתי אתמול בלילה בג'ימקאנה שנעשתה בת"א לפני כמה שנים, (בלילה בגשם), שם היה הרבה אלמנטים כאלה, אני מתאר לעצמי שאתם יודעים על מה אני מדבר, ואם לא - אוסיף קישור.

עומר: את סילברסטון אולי לא משנים, אבל יש עוד כמה מסלולים בסבבים ;)

נ.ב.

אני מתכוון להשתתף היום, בקטגוריית עד 1.6 עם הרכב של RS, אז ניפגש שם :).

תודה! זה היה מסלול שאני תכננתי בשפיצרינג ליד פתח תקווה. סרוניס ארגן את זה יחד איתי.

על מסלול יבש סביר להניח שהיה הרבה יותר קשה לבצע אותו.

בארוע סוף שנה האחרון של מועדון PSI הכנסתי למסלול אלמנט של רברס כולל ג'יי טרן בסופו. בהתחלה אנשים חששו, אבל בסופו של דבר כולם נהנו מהאלמנט המעניין, למדו לבצע תרגיל חדש, ואף אחד לא תירץ את ההפסד שלו בקטע של הרברס (היה קטע אחר קצת מסובך וצפוף שבו הרבה התבלבלו וזה שימש לכולם תירוץ...).

העניין הוא שבניגוד לאנגליה, נגיד, שבו משתתפים בג'ימקאנות רק מכוניות קטנות וקלות ואז עושים מסלולים צפופים, העדר אלטרנטיבה בארץ גורמת לכך שהמפלצות צריכות להתחרות על אותו מסלול, ולכן נוצרה נטייה טבעית למסלולים מהירים יותר ופתוחים יותר.

אני מעריך שביום שבעלי המפלצות בישראל יוכלו לתת בראש ביום מסלול על אספלט במהירות גבוהה יותר, או בתחרות מסוג speed event או hillclimb עם אתגר גדול יותר, העניין שלהם בג'ימקאנות יפחת, והמסלולים יחזרו להיות צפופים יותר.

בכל אופן, אני בהחלט חושב שיש מקום למסלולים לשקול תוואי שונה למפלצות כך שלקטנות יהיו יותר אלמנטים טכניים ומסלול שמתאים להם, בלי לפגוע באפשרות של המפלצות להביא לידי ביטוי את כישוריהם.

לאחר פספוס המרוץ האחרון, בעיה טכנית בראשון, וסתם נהיגה גרועה בשני, אני מקווה שהפעם נגלה שלמדתי לתקשר קצת יותר טוב עם האדומה. לפחות באימון זה הרגיש ככה..

נתראה בשבת!

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני זוכר את MDC 1. היה שם קטע של 540 ולא נראה לי שהיה בעיה למפלצות לבצע אותו. אני חושב שזה טעות לוותר על הקטעים האלו, בעיקר בגלל שהם מאפשרים יותר קטעים ויותר טכניקה. מסלול נטו מגביל את אפשרויות המגרש ...

בכל מקרה אני קיבלתי חדשות היום - הגיר של המיאטה שלי שווה לתחת וישלח לשיפוץ. אני אשים אותו בטיפול רק ביום ראשון אבל עדיין הסיכוי שאצליח להוריד הילוך בגימקנה שואף ל 0. ננסה את התאוריה של גל על הילוך שני :-)

ג'רמי, באמת הגיע הזמן שתתן קצת בראש. העונה נראיית משעממת בלי מאבק על האליפות...

פורסם

לי יש אחד: אני אנהג על ידני, בזמן שלי בבית יש אוטומט - זה מספיק טוב? :p

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לי יש אחד: אני אנהג על ידני, בזמן שלי בבית יש אוטומט - זה מספיק טוב? :p

האמת שכן :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...