Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכוונה שלי בגימיקים לא היתה על תוואי המסלול ואיזה פניות כל אחד מעדיף,

אלא על משהו אקסטרא לתחרות - גימיקים שיהיו SHOW למשתתפים ולקהל. (צל לצערי לא יהיה)

עומר הלך לכיוון טוב...

גל

הגימיק שאני מציע הוא - תוואי מיוחד וקצר בנסיעה לאחור, ובו אלמנטים בודדים וקשים, כאשר המתחרה ישתמש במראות בלבד,

תחילה יעבור את המסלול בהילוך אחורי ובסיומו,יעצור, יעביר למהלך ראשון, ויחזור להתחלה בנסיעה קדימה באותו התוואי !!

סוג הרכב - אולי המיקרא !! ושרנו יקחו חסות !!!!

המנצח יזכה בפרס, כמובן !!

מישל

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צל , פרסים,הגרלות ומקצה דריפטים בין המקצים יעשו את האירוע לפי 3 יותר מעניין ומהנה!!

נ.ב: מה באמת הפרסים?? :-)

:mm_yeah:

חבל שמסלולים לא יכולים לאפשר תצוגת רכבים ממועדונים כפי שהיה בעונות הקודמות של הMDC באשדוד בשל חוסר מקום בנוכחי.

עידן.

Power Is Nothing Without Control

פורסם

אני חושב שבמצב הנוכחי של ה-MDC אין שום צורך לעשות שינוי כי זו ממש לא סתם ג'ימקאנה אלא יותר בכיוון של תחרות שליטה ברכב בקצב מהיר , משהו בסגנון ה-AUTOTEST האמריקאי.

וככה אגב אני חושב שזה צריך להישאר.

ברגע שמכניסים אלמנטים כמו נסיעה לאחור או סלאלום הדוק ואיטי יותר מוציאים את כל העוקץ מהתחרות כמו שהיא עכשיו.

יש מקום לתחרויות מהסוג השני, האיטי, אבל בסדרה נפרדת ואולי בעזרת מכוניות שונות (מישהו הזכיר את המיני הצהובה...? )

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...