Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אביעד, היום התגלגלו אליי צמיגי אליאנס A-170, שגילם אינו ידוע.. בדקתי את ה-TW, והוא רק 500.

יכול להיות שהם "התחזקו" ועברו ל-780?

בכל מקרה, התקנתי אותם מאחור ונסעתי לנסיעה של 5 דקות.

עולם אחר לגמרי, פחות מלחמה להוציא את הזנב ולשמור אותו, פשוט תענוג.

בעוד כמה שעות אצא לנסיעת מבחן.

ל-VOLK, בכיף, אני אשמח.

אביחי

פורסם

אביחי - בדיוק היום נזכרתי בך ובדקתי שוב. יש הבדל בטרדוור בין המידות של 13 ו14 לבין 15.

שוב, בוודאות - יוצא לי לנסוע כמעט כל יום באופל אסטרה DTI עם צמיגי 15 מהסוג הזה וטרד' 780. (אגב, הצמיגים האלו הורסים את ההתנהגות של הרכב והוא נכנס לתת היגוי מאוד מוקדם - איזה מזל שפעם לא הייתה מדבקת 'איך אני נוהג' :)).

פורסם

אביחי אתה חייב להתחיל לאגור צמיגים משומשים - זה הכל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

איפה אתה עושה דריפטים? בערד?

אם אתה גומר צמיגים בקצב כזה תתחיל ללמוד יפנית ותפנה לפורומים שלהם :). הרי דריפט זה ספורט לאומי ביפן בדיוק כמו כדורגל בארץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מקווה להצליח להשריש את התרבות הדריפטינג גם בארץ, מסעות דריפטים וכו'.

אבל עד אז, אני חייב צמיגים שיחזיקו, הפאנצ'רמעכרים בירושלים כבר מכירים אותי, והם לא הכי שמחים שאני מגיע אליהם (כי אם הם מרוויחים ממני כמה ג'ובות).

מצידי, להזמין משהו מיוחד, ולסגור עניין.

אביחי

פורסם

אני לא מאמין שבארץ תהיה תרבות. כלשהי. :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אבחי.... חלאס!

ככה זה, אתה רוצה להתאמן להתחרות - אתה צריך כמה סטים של צמיגים! לא יעזור כלום!

אין צמיגים שמחזיקים לנצח

הסט היחידי שהייתי ממליץ עליו בנושא הזה הוא הגודייר אקסלנס שלי שהחזיקו מעמד 4 אימונים, שלושה תחרויות ונהיגה יומיומית אבל הם במצב מוות ב95% לפחות!

קיצור את הסטים שתארגן, תייבש בשמש ככל האפשר, ככה הם ייתקשו יחליקו יותר ויחזיקו יותר זמן

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

זה קצת מבאס להחליף צמיגים כל 3 שבועות - חודש, ובמיוחד באימונים, להחליף זוג כל 10 דקות בממוצע.

אבל כנראה שאין מנוס מלפתוח מיני-פנצ'ריה משלי :?.

אביחי

פורסם

למה לפתוח פנצריה?

תעבור בפנצריות ותבקש לאסוף צמיגים משומשים. אבל תצטרך גם כמה זוגות ג'נטים, וג'ק.

עוד רעיון: תלך לפנצריה גדולה, תסביר לו למה אתה צריך את הצמיגים, ותגיד לו שיארגן לך פרסומת שמתלבשת כמו מגנט על הרכב - וכל פעם שאתה מתחרה ויש צלמים את 'מדביק' אותה. תן לו לראות תמונות שלך שמתפרסמות באינטרנט. בתמורה הוא ידאג גם לספק לך צמיגים משומשים ועוד זוג ג'אנטים, וגם להרכיב את הצמיגים על הג'אנטים בסוף כל אימון.

איך הרעיון?

פורסם

WE LIVE OUR LIFE A

סט של צמיגים

EVERY DAY

:lol::lol:

הרעיון מצויין!

הבעיה שהרבה פנצ'ריות לא מאימינות בפירסום הזה ובצדק!

כמה אנשים אתה מכיר שייקנו צמיגים במקום מסויים רק בגלל הפירסום??

בפנצ'ריות הכל עניין של מחיר וסוג שירות שהם יכולים לתת.

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

תום

לפנצריות יש צמיגים משומשים, במיוחד הזולים (מה שרוב עמישראל מרכיב :|) בשפע. זה לא מזיז להם.

פעם בשבוע, לתת לעובד שלו להרכיב לך 4 צמיגים - זה רבע שעה בשבוע. לא עולה לו כסף.

אני מחפש רכב אוט' לאמא, ואני עדיין שוקל סיירה גיאה (אם אמצא, עכשיו אני קונה) במקום משהו משעמם. על הרעיון הזה חשבתי עוד לפני שהתחלתי לחפש.

ואם מישהו מכיר סיירה גיאה, אוט', שמורה מרופא - תעבירו אליי ;-) הוולקן תשמח לחברה בסופ"שים :)

אביעד

פורסם

צמיגים משומשים? כוונתך לצמיגים גמורים שאתה צריך לקוות שיש טונות במידה שלך או במידה נורמלית שקרובה למידה שלך.

העסק לא פשוט כמו שהוא נשמע, תאמין לי אני מדבר עם נסיון ואני בטוח שלא יכול להיות מצב שאתה תשתמש רק בפנצ'ריה אחת שתעשה לך "ספונסרות".

תום

• תוכן חדש...