Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב, לא מדובר על צבע חדש לרכב, אלא על צביעה לרכב חדש.

אני נגד דברים כאלו, אבל מכיוון שאין לי ידע מספק בזה, אני שואל אתכם.

אמא של חברה שלי מתעניינת בקניית רכב ספציפי עם נתונים מצוינים (כמעט חדש לגמרי, בן שנה בערך) אבל הצבע השחור מדכא אותה. האם אפשרי/כדאי/מומלץ/יקר לצבוע רכב חדש כזה? אני שואל מכיוון שהרכב לא שכיח במיוחד ולכן לא בטוח שיהיה קל למצוא רכב זהה בנתוניו עם צבע שונה. (בעצם, אני שואל כי היא ממש ביקשה שאני אברר לה, כבר עניתי לה שלדעתי זה לא מומלץ).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא, מכמה סיבות :

א.ירידת ערך (אנשים לא ממהרים לרכוש רכב שעבר צביעה קומפלט)

ב.הרכב לעולם לא ישנה את הגוון כי בתא המנוע משקופים ועוד מלא מלא מקומות תמיד יראו את הצבע הישן (אלא אם היא רוצה לעשות לרכב הפשטה מלאה וצביעה כלל שילדה, פרוייקט של בטח איזה 25 אלף שקל אולי יותר)

ג.צבע לא מקורי לא מחזיק טוב כמו צבע מקורי עם כל הצער שבדבר...

פורסם

צבע שחור מדכא? חבל, דווקא רבים מחפשים דווקא את הצבע הזה..

ולא, לא כדאי לשנות צבע. מה היא תעשה בתא המנוע? ובמסגרות הדלתות? בקיצור, אם הצבע ככ מפריע, או שתתרגל או שתוותר מראש.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא כדאי, גם בגלל כל מה שכתבו קודמי וגם בגלל המחיר הגבוה של צביעה איכותית המחייב פרוק של כל הפנסים, מראות צד, ניקלים, גומיות חיכוך צד (אם יש) ועוד וזה כדי שהפח מתחת לחלקים אלו יצבע גם בראוי כדי שלא יבצבץ גוון שחור מתחת לחלקים אלו.

עם כל זאת, אם רוצים מאוד לבצע זאת אז כמובן שזה אפשרי בהחלט ואח"כ צריך רק לשנות ברשיון הרכב את הצבע הרשום בו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם רוצים לעשות עבודה טובה זה לפרק הרבה יותר ממה שאמרת, זה דש בורד סלון פנימי תא מנוע הכל בקיצור להביא את הרכב למצב שעומדת שילדה בודדה, השילדה הזאת צריכה לעבור נקוי בחול כדי שלא יהיו 500 שכבות של צבע, לעבור יסוד טוב צביעה לצבע החדש, אחרי זה להרכיב את כל מה שפורק (דלתות וכו') ללטש הכל עד הפח, שוב יסוד ושוב צבע

בקיצור פרוייקט של למעלה מ25 אלף שקל לדעתי אולי אפיילו מעל 50

פורסם
אם רוצים לעשות עבודה טובה זה לפרק הרבה יותר ממה שאמרת, זה דש בורד סלון פנימי תא מנוע הכל בקיצור להביא את הרכב למצב שעומדת שילדה בודדה, השילדה הזאת צריכה לעבור נקוי בחול כדי שלא יהיו 500 שכבות של צבע, לעבור יסוד טוב צביעה לצבע החדש, אחרי זה להרכיב את כל מה שפורק (דלתות וכו') ללטש הכל עד הפח, שוב יסוד ושוב צבע

בקיצור פרוייקט של למעלה מ25 אלף שקל לדעתי אולי אפיילו מעל 50

שלא לדבר על איכות ההרכבה של החלקים השונים בחזרה...

פורסם
עוד לא נולד הרכב שצדתי ולא מצאתי....

נראה שנכנסת איתי לבעיה !! יש לי עוד שני חברים כאלה. הם מוצאים מה שאחרים לא מסוגלים לחפש. מומחיות כזו.

אני בדכ מתקשה למרות הבנתי הרבה. נהיה בקשר! :evil::idea::lol:

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...