Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורד פוקוס 2001

בבוקר חסמתי את המכונית של אבא שלי והוא היה צריך להוזיז לי את הרכב , בגלל שישנתי הוא ניסה להשתמש במפתח הרזרבי על מנת להוזיז את האוטו, ועכשיו המפתח הרזרבי נתקע בסוויץ ואין אפשרות להוציא אותו ובנוסף האוטו לא מוכן להתניע , כלומר אין רעש של סטארטר,כל המכוונים נראים בסדר

לא ראיתי שרושם לי תופעה כזאת בספר רכב

מה יכולה להיות הבעיה ?

גם המפתח הרזרבי תקוע בסוויץ וגם האוטו לא מוכן להניע

פורסם

תתחיל לבדוק את בורר ההילוכים, המפתח יוצא מהסוויץ והאוטו מניע רק כאשר הבורר נמצא במצב חניה (P).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בורר ההילוכים נמצא על P

ולא נראה לי שההילוכים נתקעו מכיוון שהצלחתי לגרור את האוטו גם קדימה וגם אחורה ואני די בטוח שאם האוטו היה תקוע על הילוך הוא לא היה נותר לי לגרור אותו גם קדימה וגם אחורה

פורסם

האוטו לא מניע בגלל שהאימובילייזר מקודד למפתח המקורי. יש פרוצדורה די מסובכת לקודד מפתח רזרבי מחדש-לא זוכר בע"פ.

בדוק בספר הרכב שלך.

פורסם
האוטו לא מניע בגלל שהאימובילייזר מקודד למפתח המקורי. יש פרוצדורה די מסובכת לקודד מפתח רזרבי מחדש-לא זוכר בע"פ.

בדוק בספר הרכב שלך.

לי יש פוקוס 2002 - אין לי בעיה בהתנעה עם מפתח רזרבי.

פורסם

חסרים פרטים,האם שאתה פותח סוויץ נעלמים כל הנורות? הנורה של האימבולייזר נשארת דלוקה?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

המצבר עצמו הוא די חדש ( לפני 4 חודשים )

לא נראה לי שהמצבר חלש כי כול חלונות החשמל עובדים בסדר גמור וכנ"ל לוח המכוונים והצופר

פורסם

גם לי יש פוקוס (2004), המפתח עם השלט נוחות נמצא בשימוש יומיומי והמפתח ספייר נמצא בשימוש לעיתים רחוקות אבל אין בעיה להניע איתו את הרכב הכל פיקס.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אצלי באוטו(יודנאי אבל לא משנה..) לפעמים גם המפתח נתקע תן מכה להגה לצד כאילו תנסה לסובב אותו ואז הוא כאילו דופק את הסוויץ' והמפתח משתחרר..

תנסה אם לא אז נראה לי רק לגרור למוסך

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
  • תוכן חדש...