Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזרה בקניית רכב דיזל עד 30Kשח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה היית ממליצים לכנות במחיר כזה?

מה שהכי חשוב לי זה אמינות ועלוייות תחזוקה.

חשבתי בכיוון של פולו/איביזה/קורדובה, אבל לשכן שלי יש כזות, ולפי משהוא אומר, כל תקלה עצלו זה נזק רציני לכיס.

חשבתי גם על צרפתיות: מגן/קנגו/ברלינגו, אבל כל מי שאני שועל אותו, ממליץ לא לגעת בצרפתיות.

פורסם

נו, אז אם מה נשארת ?

השכון אומר שאחזקה של VW דיזל יקרה.

שכן אחר אומר לא לגעת בצרפתיות.

לצער השכנים שלך, אין מכוניות דיזל יפניות בתקציב הזה.

אין בארץ מכוניות דיזל יפניות כמעט בכלל, חוץ מכמה בודדות בשנים האחרונות.

אתה צריך לבחור אחת מתוך אלו שרשמת.

בכל במכוניות הרלוונטיות בשבילך של קונצרן VW (פולו קלאסיק, קורדובה, פליסיה) יש מנוע דיזל זהה.

לדעתי האישית בלבד דיזל אטמוספרי של פיזו/סיטרואן(ברלינגו/קסארה) טוב יותר מדיזל אטמוספרי של רנו. (מגאן/קנגו)

חפש לך מכונית ממודל כמה שיותר חדש, עם קילומטרז נמוך ככל הניתיתן, עם מנוע אטמוספרי ולא טורבו.

כמובן, אם אין צורך מיוחד ברכב מסחרי, אל תקנה אותו.

ושוב, אופציות אחרות חוץ מאלו שרשמת (חסרות שם הסיטראן קסארה וסקסו) פשוט לא קיימות.

פורסם

יש לי פולו קלאסיק דיזל שנת 97 SDI מנוע חזק כ"ס חלש 64 אם אני לא טועה.טיפול במוסך מורשה עולה מאוד יקר .

האוטו עבר ב290 אלף ונוסע כמו בובה...

ממליץ רק אם אתה לא אוהב לעשות תחרויות (16 שניות ל100).וגם בהר אין לו מספיק כוח.

האוטו מאוד חסכוני .

• תוכן חדש...