Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צה"ל - פרצופה של המדינה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.netcar.co.il/magazin/ed/editors.asp

כאשר רכב הינו סמל סטאטוס מובהק, גם אלופי צה"ל אינם מסוגלים להתעלות ומבקשים(דורשים!!) טויוטה קאמרי..

חבורה של 21 אלופי מציבה תנאים למדינה על איזה רכב לבן הם ינהגו (או נהג הבוס ינהג..)

מביש !!

כל הכבוד לירון זליכה אשר עומד בדרכם של הנהנתנים עם הפלאפאלים על הכתפים, שלאחר המלחמה האחרונה הייתי מצפה לקצת צניעות ודרך ארץ.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה מביש ? בוא נראה, בן אדם תורם מעצמו למדינה (ותאמין לי במשפחה המאוד קרובה שלי יש יותר מ3 אלופי משנה ותתי אלופים) את כל החיים וכן זה כל החיים, אם אתה קרוב של קצין בכיר אז היית יודע שעד הפרישה האישה מגדלת את המשפחה והילדים גדלים כמעט בלי אבא, אז שוב : בן אדם נותן מעצמו 24 שעות 7 ימים בשבוע 365 יום בשנה אפילו שהוא יוצא הביתה הוא לא ממש בבית כי הראש במקום אחר, והטלפון לא מפסיק לצלצל, אותו אדם נגיד היום בן 35 נמצא בצה"ל כבר 17 שנה נותן מעצמו לא מאה אלא מאתיים אחוז !!, וגם הרמטכ"ל שכשל עם כל זה עדיין נתן מעצמו מאתיים אחוז, זה שהיכולות שלו לא הספיקו זה עיניין לדיון אחר. אז הם רוצים רכב מפואר רוצים לפחות באותם אלפי קילומטרים שהם גומעים בין בסיס לבסיס, בין ישיבה לישיבה, בין מוצב למוצב רוצים להתפנק ואז בא איזה חמוד יפה נפש (אני לא מדבר עליך וגם לא על כותב הכתבה אלא בכלליות) שכנראה שלא עשה צבא בכלל וגם אם עשה היה מש"ק ממטרות שעושה 8 - 0 - 5 (בא ב8 עושה 0 הולך ב5) ופותח את הפה שלו ומשמיע ביקורת על אנשים שהקריבו (ממש כך!!) את החיים למען המדינה (ולא צריך למות בשביל זה - יש אנשים כמו אותם קצינים שמקריבים את החיים בעודם חיים!!), יודע מה ? אם יקומו עכשיו איזה אירגון קצינים במיל שיכלול כמה עשרות קצינים בחירים (מאלופי משנה ומעלה נגיד...) וישמיע קול זעקה, אז אני אגיד : "סבבה, יש להם הזכות למחות למרות שזה קצת צבוע לעשות את זה אחרי השחרור" אבל שאיזה סמרטוט מבלבל את המוח על הרכבים של אותם קצינים בזמן שהוא במקום לקחת נשק ולסכן את החיים שלו בשביל ההורים שלו שיחיו פה, בחר לשרת במקדונלד של עזריאלי - שלא יבלבל ת'מוח !

פורסם

עם כל הכבוד, על מה אתה בדיוק מדבר ??

על פי דבריך, כולנו צריכים להשתחוות אפים ארצה ולהודות להם כל בוקר ולילה ..

האנשים הללו בחרו קרירה צבאית, ובעמדות שהם יושבים בהם הם מתוגמלים יפה מאוד, שלא לומר מרופדים בפנסיות ובתנאים סוציאלים שאתה ואני רק יכולים לחלום עליהם.

כל מפרנס בעל משפחה נותן מעצמו 500% כדי להביא את הטוב ביותר למשפחתו, לא רק אנשי הקבע ואלופי צה"ל, אשר מרביתם פורשים בגיל 45 עם פנסיה מלאה לחלק ב קליל הרבה יותר של החיים, לעומת האזרח הפשוט אשר עובד עד גיל 67 לפנסיה.

רכב מפואר ונוח לא חייב לעלות מעל 240,000 ש"ח, סיטרואן C5 תהיה נוחה הרבה יותר במהלך אותם אלפי ק"מ, תעלה הרבה פחות, אך רחמנא ליצלן לא יוקרתית כמו הקאמרי הנ"ל..

אם היה מדובר על עניין מקצועי פרופר לא היתה כל התנגדות, אך במצב הנוכחי, ובזעקת הצבא לתקציבים נוספים ובקיצוצים אשר הצבא עובר , להשקיע כל כך הרבה כסף על רכב למטרות תדמית , בעיני זה טעם לפגם.

פורסם

בדיוק!!!!!!!

- אף אחד לא מכריח אותם להשאר בקבע ו"לתרום"

- על ה"תרומה" הם מקבלים משכורת ותנאי שרות לפעמיים טובים מכל מה שיציאו להם בחוץ.

-הבן-אדם פורש לפנסייה בגיל 42-5 אם 8-15 אלף שח בחודש ומענק שיחרור של כמה וכמה מאות אלפי שח----שיקנה אז קאמרי על חשבונו!!!

הידעת ש30% מתקציב הבטחון הולך על תשלומי הפנסייה של אנשי הקבע שיחד אם הארכת תוחלת החיים של כולנו שווה לפחות 30 שנות תשלום.

אני בדעה שצריך לשלם יותר כמשכורת בפועל לאנשי קבע בעיקר במקצועות הלוחמה! ולהשאיר את כל ה"גובניקים" בצבא עד גיל 65 כמו כל עבודה.

פורסם

עם כול הכבוד , אני חושב שמישהו שבאמת רוצה לתת את חיו למדינה כביכול ואין לו שום מטרות אחרות (כגון תנאי פרישה/כבוד/וכו') לא יכול לבוא ולומר שהוא צריך מכונית יותר מכובדת ממנכ"ל כאשר הוא אומר לחיילם שאין כסף .

ממתי אתה יכול לבוא ונקר עניים לחיילים שלך ובאותו משפט לומר אין לי מספיק כסף לאימונים שלכם ועדיין להיות מפקד ? זה פשוט האנטיתזה של מפקד צבאי . ובזה הם גם הוכיחו שהם לא שווים להיות אלופים בצבא כלשהו .

וד"א מה קרה לתרבות של אחרי ושל לא משאירים פצוע ?

בברכה יהודה

פורסם

ואני מוסיף על דבריו של יהודה; רוני כתב שם על רכבים שלדעתו מתאימים לתפקיד והם הם הרכבים שצריכים להיות לאלופי המשנה, יהיה להם גם יותר קל לעשות את עבודתם עם רכבים כאלו ולא טויוטה קאמרי.

כשאתה מפקד על אנשים, אתה צריך להיות ראוי לאמונם וצר לי להגיד ש 99% מהמפקדים הבכירים בצבא לא ראויים לאמונם של הפקודים שלהם.

ועוד לא התחלתי אפילו לדבר על היחס למילואמניקים (אלה שעוד נשארו).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אם כל הכבוד לא מדובר פה באלפי מכוניות אלא בכמה עשרות, והאנשים שמקבלים אותם יותר מראויים לקבל אותם

היחס של השעות וכמות העבודה המשכורת שלהם לא גבוהה, כל עובד אזרחי שהיה עובד 15 שעות ביום היה מקבל יותר מהם

יש לשבח אותם שהם נשארים בתפקידם ולא יוצאים לטעום מהחיים הטובים בחוץ, האנשים הללו הם אנשים איכותיים שבחוץ היו מצליחים לא פחות מבמערכת הצבאית ובכל זאת הם נשארים בה.

לעומתם יש את הפוליטיקאים שלנו הגזלנים אוכלי החינם שאין להם לא ידע ולא מקצועיות ולא אידיאולוגיה ולא יושר, ואנו צריכים לממן להם רכב, מי קבע ששר צריך ליסוע על וולוו למה לא c5 למה לא רנו לגונה?

לפני שאנחנו נטפלים למיטב האנשים במדינה הזאת אנחנו צריכים לטפל בחזירים האמיתיים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

להזכירך, יש הרבה פוליטיקאים שהם אנשי צבא בדימוס, אז תסיק את המסקנות בעצמך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כמו שאמר קודמי, את איכות הגנרלים - פוליטקאים טעמנו אף טעמנו, הטעם המר וההתנסות הכואבת גורמת לי לפקפק בטיבם..

ראוים ??

סליחה, אם חברי כנסת ומכלים שירות הממשלתי נוסעים ב מאזדה 6 , אין שום פגם שגם אלופי צה"ל יסעו ברכב זהה, או בדומה לו בקטגוריה.

אין שום סיבה להפוך את אלופי צה"ל למורמים מעם, ועוד בעת הזאת שהצבא מתאונן על עומס תקציבי, ועל כספים אשר נלקחים מאוכלוסיות חלשות על מנת לתמוך בתקציב הצבאי.

קצת צניעות ודרך ארץ לא יפגעו בהם, נהפוך הוא, הרי מדובר בצבא העם..

פורסם

ההבדל בין שר לאלוף, הוא ששר צריך בין היתר שהרכב שלו יהיה ייצוגי.

אלוף צריך שהרכב שלו ייסע.

די עם ההערצה העיוורת לאנשי הפלאפלים, 90% מהם אפסים שלא היו מגיעים לשום מקום באזרחות.

מכירים את האימרה "קשרו חמור לעץ, אחרי 10 שנים גם הוא סא"ל", חבל אבל יש הרבה עצים עסוקים בצה"ל.

מה שמרגיז זאת הדרישה.

לא בגלל מקצועיות (אל תספרו את רכבי ה-א' וה-ב' שלהם, יש איזה 5 לכל אחד), אלא בגלל פוזה נטו.

מקובל עלי שעם הדרגה, הרכב אמור להשתפר. אבל לדרוש משהו כי "מגיע" לך, ככה נראה הצבא.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אף אחד לא מעריץ אף אחד בצורה עיוורת

אני מוכן שישלמו מדמי המיסים שלי לאלופי צה"ל ולא לפוליטיקאים. נקודה

חוסר ההערצה והזלזול בכל הדברים המקודשים שלנו הם אלו שמביאים אותנו למצב הגרוע שאנו נמצאים בו

אין כבוד לכלום

אם הצליחו לזרוק קצין מצטיין כמו גל הירש מצה"ל מבלי שזה יעורר התנגדות מצד האזרחים אז כל ה"פרות הקדושות" נשחטו ולא נותר על מה לדבר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מוכן שישלמו מדמי המיסים שלי לאלופי צה"ל ולא לפוליטיקאים. נקודה

חוסר ההערצה והזלזול בכל הדברים המקודשים שלנו הם אלו שמביאים אותנו למצב הגרוע שאנו נמצאים בו

אין כבוד לכלום

אם הצליחו לזרוק קצין מצטיין כמו גל הירש מצה"ל מבלי שזה יעורר התנגדות מצד האזרחים אז כל ה"פרות הקדושות" נשחטו ולא נותר על מה לדבר.

צודק ! האלופים לא מתעסקים כל היום באיך לשמור על הכסא שלהם,האלופים עובדים פי 2 יותר שעות מאשר השרים/ח"כים ככה שאין מה להשוות.

אם באמת נתנו פה ל"שחוט" את תא"ל גל הירש ככה כאילו הוא האשם בכל מחדלי המלחמה אז זו פרצופה של המדינה.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

תקרא את הספרים האדמה רעדה ושבויים בלבנון ותראה שיש דברים שלא הכי ברורים בתיפקוד של קצינים בפקוד צפון

ואחר זה תרשום מה דעתך על גל הירש שלא סולק מהצבא אלא הוגשה המלצה לעביר לתפקיד לא פיקודי

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם

כולה טויטה קאמרי, אפשר לחשוב מה נתנו להם...

הבן אדם אלוף, אני מניח שגם סמנכ"ל בחברת החשמל נוסע על משהו דומה אם לא הרבה יותר.

ללא שום קשר למלחמה האחרונה ובתור בן, לא לאלוף אלא לסא"ל אני יכול להגיד שאת אבא שלי לא ראיתי הרבה שהייתי ילד...

האנשים האלה מקריבים המון מהחיים שלהם עד שהם מגיעים להיות אלופים, כולה קאמרי....

כל עובד הייטק בן 24 מקבל פוקוס אז שאלוף לא יקבל טויוטה קאמרי, איך לדעתכם ישכנעו את הטובים להישאר?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
איך לדעתכם ישכנעו את הטובים להישאר?

ע"י משכורות גבוהות (יש).

על ידי תנאים שירות טובים (יש, ילד בן 24 יש לו פקידה ו-2 נהגים).

על ידי פנסיה גבוה ומוקדמת (יש).

ע"י ביטחון במקום העבודה (יש ויש).

ע"י יחס מיוחד והערכה (לרוב יש).

ע"י פוזה? (לא רוצה שיהיה).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...