Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צה"ל - פרצופה של המדינה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל בין חברה שמציעה רכב לעובדיה לבין הצבא, שבו משלם המיסים הוא זה שמממן את הרכבים האלה!

אני למשל הייתי מעדיף שיסעו ברכבי דיזל ולא יבזבזו את תקציב הבטחון (המנופח ממילא) על רכבים מפוארים ובנזין.

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פונטו בעייתי כי אין מקום לעגלות של ילדים, לדוגמא.

בדיוק מהסיבה הזו נתנו לרסנים אפשרות לשדרג לרכב של סאלים תמורת 70 שח בחודש, ונוצר מצב לא אידיאלי שרכב רס"ן=רכב סא"ל.

אני חושב שדירוג הרכבים הוגן מאוד!

דוד שלי, לדוגמא, משרת כאל"מ ומנהל פרוייקט טכנולוגי. נניח והיה עובד באלביט (והוצעו לו הצעות), היה מקבל ניסן מקסימה. הוא נוסע בלנסר.

עגלת תינוק? תסלח לי אבל הרכב אמור לשמש להגעה לעבודה ולשמש את החייל במהלך העבודה עצמה וזה ניתן לדרג מסויים בתור תנאי שירות. למי אכפת מה נכנס שם מעבר לשעות העבודה?

מחר הוא גם יביא 10 ילדים ויבקש מיני ואן למה לא? יש גבול לכל תעלול ואין להתיחס בבני המשפחה של מקבל הרכב כי לא בשבילם הוא מיועד.

מבחינתי גם שרים יכולים לסוע בפונטו אם הרכב יעמוד בכל הנסיעות שלהם ובמיגון כזה או אחר שיש להם.

כמו שהאדם הממוצע קונה לעצמו רכב בהתאם למצבו הכלכלי ובהתאם לצרכים שלו, ככה אני מצפה מהצבא ומהמדינה בכלל.

כיום הצבא מבקש תוספות בגלל שאין לו כסף, אבל לקנות מכוניות יוקרה כן יש לו כסף? זה פשוט ביזיון וזילזול במשלם המיסים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תראה, זה פורום רכב ואינני רוצה להתווכח על סגולותיו של אדם זה או אחר.

לגבי שמני, יתכן שהיה מח"ט ניפלא אבל במלחמה הוא הוכיח שמה שעומד בראש סדר העדיפויות שלו זה תפירת תיקים.

מה שעמד "בראש סדר העדיפויות" שלו הייתה הלחימה

ודווקא אני מעריך אותו שחיזק את החיילת

"צדק צדק תרדוף" פעם אחת לעשיר והמורם מעם ופעם אחת לעני ועם הארץ

לוחם כמוהו שהגן עליך בגופו (תרתי משמע) צריך לקבל הרבה יותר כבוד

אם היית בקרבי אתה בטח יודע

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
מחר הוא גם יביא 10 ילדים ויבקש מיני ואן למה לא? יש גבול לכל תעלול ואין להתיחס בבני המשפחה של מקבל הרכב כי לא בשבילם הוא מיועד.

לא צריך לחכות למחר בשביל זה, זה קורה כבר היום.

וחוץ מזה למה הם צריכים לנסוע על רכב אוטומטי ? שיסעו על רכב ידני ויחסכו בדלק וטיפולים.

פורסם

יא חבורה של פותחי עיניים.

יש מושג שנקרא רכב ת"ש.

בדיוק כמו שבתפקידים שונים באזרחות מקבלים רכב גם אם לא צריכים אותו לעבודה ,אז גם לבעלי תפקידים בצבא זה מגיע.

והמדינה שמעודדת ריבוי ילדים (מה לעשות הדמוגרפיה חשובה) חייבת לגבות גם את עובדיה מרובי הילדים וזה בסדר גמור.

נכון שלא חסרים אוכלי חינם בצבא, אבל יש גבול לגרזנות מול אנשי הקבע.

אוטומט או ידני?

אתה מכיר חברה שמספקת גיר ידני לעובדים שלה?

לא פלא שכל הטובים בורחים ,הם יכולים לקבל הרבה יותר בחוץ ובלי הפתיחת עניים הזו(וטובים זה לאו דווקא אידאליטסים ,טובים זה אנשים חכמים שהצבא צריך).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ומה הקשר בהשוואה בין צה"ל לחברה פרטית?

חברה פרטית מחזיקה את עצמה ואם היא יכולה להרשות לעצמה אז סבבה. מה גם ששם העובד משלם על הרכב כל חודש בחודשו והוא לוקח רכב לפי יכולתו הכלכלית.

בצבא, אני ושאר האזרחים ממנים אותו, והצבא מתלונן כל הזמן שאין לו כסף. אז מצטער! מי שאין לו כסף לא הולך וקונה לעצמו רכב יוקרה! ומי שאין לו כסף לא מחזיק חיילים סתם כמו מלא חיילים ללא תפקיד מוגדר שרק גונבים אוכל לבית ונוסעים ומשתוללים באסטרות של הצבא.

מבין את ההבדל? צה"ל הוא לא חברה פרטית! אין פה מה להשוות אותו לשום מגזר. כואב לי שאיזה פלוץ יושב לו כל היום במזגן ונוסע ברכב יוקרה על חשבון אלה שאין להם אוכל במקרר, זאת המציאות ומי שלא פותח את העיניים לא רואה אותה.

אז אני חלק מהחבורת פותחי עיניים ריאליסטית שחושבת על השאר ולא רק על התחת שלה. תרדו קצת אל העם ותבינו על מה אנשים מתקוממים. וכל מה שאמרתי על הצבא נכון לגבי כל גוף ציבורי.

in the face

with a chair

פורסם

הקשר בין צה"ל לחברה פרטית פשוט מאוד - הם מתחרים זה בזה על אותו הון אנושי.

אם ההטבות שנותן הצבא לאנשי הקבע שלו לא יהיו קרובות להטבות שהם יכולים לקבל בחברות הפרטיות כל אנשי הקבע הטובים (והמעטים, אני יודע) שעוד נשארו יברחו לאותם חברות. זה קורה כבר היום ולשמחתי מישהו בצבא זיהה את הבעיה והתחיל לטפל בה.

נגמר עידן התום והציונות. אף בן אדם איכותי לא ישאר בצבא בגלל אהבת המולדת והלב הטוב שלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אז למה חברי הכנסת מחפשים רכב עם חימום במושבים ועם כל מיני שטויות שיכוונו לרכישת b.m.w רק שהם לא מודים שהם רוצים כזה

לא ח"כים אלא שרים.

פורסם
ומה הקשר בהשוואה בין צה"ל לחברה פרטית?

חברה פרטית מחזיקה את עצמה ואם היא יכולה להרשות לעצמה אז סבבה. מה גם ששם העובד משלם על הרכב כל חודש בחודשו והוא לוקח רכב לפי יכולתו הכלכלית.

בצבא, אני ושאר האזרחים ממנים אותו, והצבא מתלונן כל הזמן שאין לו כסף. אז מצטער! מי שאין לו כסף לא הולך וקונה לעצמו רכב יוקרה! ומי שאין לו כסף לא מחזיק חיילים סתם כמו מלא חיילים ללא תפקיד מוגדר שרק גונבים אוכל לבית ונוסעים ומשתוללים באסטרות של הצבא.

מבין את ההבדל? צה"ל הוא לא חברה פרטית! אין פה מה להשוות אותו לשום מגזר. כואב לי שאיזה פלוץ יושב לו כל היום במזגן ונוסע ברכב יוקרה על חשבון אלה שאין להם אוכל במקרר, זאת המציאות ומי שלא פותח את העיניים לא רואה אותה.

אז אני חלק מהחבורת פותחי עיניים ריאליסטית שחושבת על השאר ולא רק על התחת שלה. תרדו קצת אל העם ותבינו על מה אנשים מתקוממים. וכל מה שאמרתי על הצבא נכון לגבי כל גוף ציבורי.

רכב עם 10 מקומות זה לא רכב יוקרה.

נכון צריך לשים גבול ,אבל צריך לשים גבול גם לפתיחת עיניים.

אם תקרא שוב את ההודעות שלפני ההודע ההקודמת שלי תראה היחשבנות גרזנית ומגעילה על אם הקצין ישתמש ברכב לקחת את הילדים לגן או לא.

האיזשהו מקום השירשור הזה הפך לתחרות מי ימצא יותר דברים שאנשי קבע מקבלים על חשבונינו ,אם זה כל כך כיף להיות איש קבע ,למה כל כך קשה להשאיר את הטובים שם?

אני יגיד לכם למה.

1. כי התנאים ממש לא כאלה טובים .

2. כל פיפס שתקבל חצי מדינה תפתח עליך עין .

יש הרבה מקום לקיצוצים ,אבל יש גם הרבה מקום לתגמולים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

אומי, אם הצבא היה מתנהל כמו שצריך מילא.

לפי ההתנהלות כיום ממבחינתי שיסעו באופניים לבסיס. אין שום סיבה שגוף שאנשים ממנים מרצונם או לא מרצונם יעשה בכסף שימוש לפי מה שנוח לו. צבא צריך להגן ולתחזק את עצמו עם תקציב X, כל שנה הם רוצים תוספות ולא סתם.

אם היו מקצצים בכוח אדם שסתם עולה להם כסף ולא עושה כלום אני מבטיח לך שהיה להם כסף גם למרצדס S קלאס.

אני מכיר הרבה שהתגייסו הלכו להיות ג'ובניקים ותכלס ישבו כל היום רגל על רגל או התחרעו על הקנגו והאסטרות (וגם הרסו כמה כאלה) ובסוף יום הלכו לקחו אוכל מהמטבח לכל השבוע למשפחה. וזה לא אנשים נזקקים או שאין להם כסף. שיעיפו אנשים כאלה אז יהיה להם המון כסף לכל מה שהם רוצים ובלי לבקש תוספות כל שנה ולבכות שאין תקציב להגן על המדינה.

חוץ מזה שכתבתי שמי שמבצע את העבודה שלו הכי טוב זה מי שרוצה להיות בה, ומי שרוצה להיות בה יהיה גם בלי חלק מההטבות האלה של הכבוד והמעמד פשוט הרגילו אותם לזה וכשנותנים למישהו במעמד כזה אצבע הוא לוקח את כל היד וזה מקביל למשל לחברת חשמל שהם מחזיקים את המדינה בביצים היום ואם הם לא מקבלים את התוספת שכר שהם רוצים אז ישר ניתוקים ובלגן ולא רחוק היום שהצבא יהיה ככה. תסתכל קדימה קצת ותראה לאן זה מוביל, היום זה קאמרי, מחר זה משהו אחר בנוסף.

in the face

with a chair

פורסם
אומי, אם הצבא היה מתנהל כמו שצריך מילא.

לפי ההתנהלות כיום ממבחינתי שיסעו באופניים לבסיס. אין שום סיבה שגוף שאנשים ממנים מרצונם או לא מרצונם יעשה בכסף שימוש לפי מה שנוח לו. צבא צריך להגן ולתחזק את עצמו עם תקציב X, כל שנה הם רוצים תוספות ולא סתם.

אם היו מקצצים בכוח אדם שסתם עולה להם כסף ולא עושה כלום אני מבטיח לך שהיה להם כסף גם למרצדס S קלאס.

אני מכיר הרבה שהתגייסו הלכו להיות ג'ובניקים ותכלס ישבו כל היום רגל על רגל או התחרעו על הקנגו והאסטרות (וגם הרסו כמה כאלה) ובסוף יום הלכו לקחו אוכל מהמטבח לכל השבוע למשפחה. וזה לא אנשים נזקקים או שאין להם כסף. שיעיפו אנשים כאלה אז יהיה להם המון כסף לכל מה שהם רוצים ובלי לבקש תוספות כל שנה ולבכות שאין תקציב להגן על המדינה.

חוץ מזה שכתבתי שמי שמבצע את העבודה שלו הכי טוב זה מי שרוצה להיות בה, ומי שרוצה להיות בה יהיה גם בלי חלק מההטבות האלה של הכבוד והמעמד פשוט הרגילו אותם לזה וכשנותנים למישהו במעמד כזה אצבע הוא לוקח את כל היד וזה מקביל למשל לחברת חשמל שהם מחזיקים את המדינה בביצים היום ואם הם לא מקבלים את התוספת שכר שהם רוצים אז ישר ניתוקים ובלגן ולא רחוק היום שהצבא יהיה ככה. תסתכל קדימה קצת ותראה לאן זה מוביל, היום זה קאמרי, מחר זה משהו אחר בנוסף.

נו באמת, מדובר ב11 אנשים שעונדים את דרגת האלוף- קצת כבוד, לא מדובר באותם אוכלי חינם שהזכרתם. הקאמרי עולה 204K ללקוח רגיל, מן הסתם צה"ל רוכש מטויוטה מס' מכוניות וכך גם מקבל הנחה שלא נדבר על מיסים וכו'....

דרגת אלוף בצבא מקבילה באזרחות לסמנכ"ל חברה גדולה- כמו אל-על או חב' חשמל, במה לדעתכם הפרסונות האלו נוהגים- בטח לא בקאמרי. אתם שוכחים שהת'רד התחיל ברכב לאלופים לא לסא"לים לא לאלמ"ים- לאלופים. אף אלוף לא הגיע לדרגתו בגלל פז"ם ומי שטוען אחרת שיבדוק עצמו שוב. כל ילד בן 25 שהולך לעבוד באיזה חברת הייטק קיקיונית מקבל פוקוס חדשה, אז אלוף ששירת בצבא כבר לפחות 25 שנה והוכיח עצמו מקבל טויוטה קאמרי- פשששש הצליח לו בחיים.

קצת פרופורציות לא תזיק....

ואין קשר למלחמה האחרונה- מי שלא מתאים צריך להעיף אותו אבל אין קשר למכוניות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תומר ,תעשה לי טובה תקרא שוב את הודעות שלי .

הפניה פותחי עיניים הייתה לאלה שמתלוננים שנותנים לקצין רכב שמתאים למשפחה שלו.

לאלה שמתלוננים שקצין לוקח את הילדים לגן.

אף אחד לא מדבר פה על סדירים ,או פיקוד זוטר ,אנחנו מדברים על אלופים ,אל"מים וכו'

גם אם לא מגיע להם קאמרי ,בטח שמגיע להם רכב שמתאים למשפחה.

פורסם

ושוב אני שואל, למה ההשווה בין חברה עסקית ובין הצבא?

חברה עסקית מוכרת מוצר שאני יכול לא להשתמש בו כמו חשמל או שירותים של חברת הייטק כזאת או אחרת. וזכותה לעשות ברווח שלה מה שמתחשב לה וזה כולל לקנות אוטו חדש לילד בן השנה של המנקה שלהם.

לעומת זאת הצבא זה לא חברה עסקית, הצבא לא עושה רווחים כדי להגיד שיש לו כסף לקנות אוטו יקר כזה או אחר.

ובצבא כמו בכל מערכת אחרת, יש שחיטוט ויש קומבינות, אז זה לא בעיה להגיע לתפקיד כזה או אחר אם אתה טיפה מקושר.

במילים אחרות ואחרונות, יש לנו צבא גרוע ומושחט וזה אני אומר מידע אישי!

in the face

with a chair

פורסם
ושוב אני שואל, למה ההשווה בין חברה עסקית ובין הצבא? אולי הן מתחרות על אותו כ"א?

חברה עסקית מוכרת מוצר שאני יכול לא להשתמש בו כמו חשמל אני אישית לא יכול להסתדר בלי חשמל... או שירותים של חברת הייטק כזאת או אחרת. וזכותה לעשות ברווח שלה מה שמתחשב לה וזה כולל לקנות אוטו חדש לילד בן השנה של המנקה שלהם.

לא מדוייק- מדובר בחברות ציבוריות שממש לא זכותן לעשות בכסף שלהן מה שהן רוצות ועדיין הסמנכל"ים שלהם בטוח נוסעים על רכבים יקרים יותר מטויוטה קאמרי...

לעומת זאת הצבא זה לא חברה עסקית, הצבא לא עושה רווחים כדי להגיד שיש לו כסף לקנות אוטו יקר כזה או אחר.

ובצבא כמו בכל מערכת אחרת, יש שחיטוט ויש קומבינות, אז זה לא בעיה להגיע לתפקיד כזה או אחר אם אתה טיפה מקושר.

להגיע להיות אלוף לא יעזור לך עם אתה "טיפה" מקושר- אתה צריך להוכיח עצמך לאורך שנים, וכן אתה עושה עוול לאלא מתוך ה11 שלא הגיעו בקומבינה....

במילים אחרות ואחרונות, יש לנו צבא גרוע ומושחט וזה אני אומר מידע אישי!

זה שיש בעיות בצבא זה ברור, אבל קשרים יש בכל מקום, מדובר על רכב לאלופים, איזה רכב אתה מציע לתת להם?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
נו באמת, מדובר ב11 אנשים שעונדים את דרגת האלוף- קצת כבוד, לא מדובר באותם אוכלי חינם עידן

לא 11.

בצה"ל יש 24 אלופים.

• תוכן חדש...