Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צה"ל - פרצופה של המדינה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל עובד הייטק בן 24 מקבל פוקוס אז שאלוף לא יקבל טויוטה קאמרי, איך לדעתכם ישכנעו את הטובים להישאר?

בואו לא נשכח שהם אמורים להישאר מתוך תרומה למולדת ולא תנאים, אבל כאמרת הקלישאה אמור בצבא זה שם של דג.

בתור בן של פנסיונר צ.ה.ל שפרש לאחר 30 שנות שרות בדרגת רנ"ג והיה ג'ובניק אני מעיד שאת אבי אני זוכר רק מגיל העשרה כאשר עבר לבסיס קרוב לבית.

אך בל לנו לשכוח שכאשר אותם אלופים ותתיהם הצטרפו לשירות הקבע לא היה טוב מזה באזרחות, באותם זמנים לא ידעו מזה הייטק והאופציות לביטחון כלכלי לא היו כמעט.

בתור סרבן קצונה אני יכול להעיד כי היום הטובים באמת פונים לאחר 3 שנים לאזרחות ולא נשארים דקה אחת מעבר לשירות החובה, מה שמותיר אותנו עם אנשי קבע וקצינים סוג ז' - במקרה הטוב, ולהם ידידי, אני לא צריך לממן רכב שיותר מנחוץ לביצוע תפקידם, במדינה שמשביתים את מערך הלחם משחקי כבוד כבר מזמן לא מענינה של קופת משלם המיסים.

אלופים נהנים ממשכורות שמנות, רכב ונהג שמשמש יותר את משפחתם מאשר אותם ומס' פלאפונים, עושים טיולים על חשבוננו ונהנים מלשכות עם סד"כ מופרז על חשבון שנים מחיינו, אז ממש, אבל ממש קשה לי לרחם על אלוף שיתרוץץ לו באיזו C5 מבישה...

אוי למדינה ואוי לאזרחיה שאלו הם טובי בניה.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

מה שחשוב זה שבתקופה ששני סא"לים היו שותפים בדה שבו והנשים שלהם היו חייבות לצאת לעבודה ניצחנו במלחמות נגד צבאות. היום אנחנו מפסידים מול ילדים.

אני מניח שלרוב עם ישראל לא היה מפריע לממן תנאי שירות טובים אם הגנרלים של היום היו ברמת אלופי ששת הימים. כפי שצהל נראה היום לא ייגרם שום נזק אם הם יגיעו למשרד ב-9 בבוקר ויעזבו ב-4. את זה אפשר עם חדשי חופשי . לא צריך קאמרי.

פורסם
מה שחשוב זה שבתקופה ששני סא"לים היו שותפים בדה שבו והנשים שלהם היו חייבות לצאת לעבודה ניצחנו במלחמות נגד צבאות. היום אנחנו מפסידים מול ילדים.

אני מניח שלרוב עם ישראל לא היה מפריע לממן תנאי שירות טובים אם הגנרלים של היום היו ברמת אלופי ששת הימים. כפי שצהל נראה היום לא ייגרם שום נזק אם הם יגיעו למשרד ב-9 בבוקר ויעזבו ב-4. את זה אפשר עם חדשי חופשי . לא צריך קאמרי.

הצחקת אותי..

אלופי צה"ל הם רודפי שררה ותדמית, אנשי מסך פלזה אשר ניהלו את המלחמה האחרונה מהעורף, ללא הבנת המצב בחזית.

את אילו צריך לכבד ?

עם כל הכבוד, לאחר מלחמת לבנון השניה, לאחר 34 יום של מלחמה חסרת תוכן וכיוון שבה כל הצפון הפך לפליטים בארצם, ציפיתי למעט צניעות ודרך ארץ.

לאלופי צה"ל אצה הדרך לעוד סמל מעמד, במקום להשקיע עבודה קשה בהבנת המחדלים ותיקונים.

במקום לעשות כן, הם עסוקים ברכב הבא, והעברת האחריות והטלת הרפש על האחר.

לא פלא, הרי הם קיבלו שיעור מהמסטר אולמרט..

פורסם

לא כל כך ברור לי מה שהולך כאן.

אתם מדברים על תנאים של בעלי תפקידים המקבילים למנכ"לים בכירים בשוק הפרטי. נעזוב רגע את ההיסטוריה הפרטית של כל אחד מהקצינים הללו, עד כמה המיקום הנוכחי שלו נובע מפטריוטיות, תרומה למדינה או רדיפת שררה: רובם הגדול הגיע לאן שהגיע אחרי שנים של חיים ללא המושג "נגמר יום העבודה". רובם הגדול אם לא כולם הגיעו למקומם אחרי שנים ארוכות בהן המשפחה לא ראתה אותם. במונחים של תשלום לשעת עבודה, התנאים שלהם לא ממש מדהימים.

אז על מה אנחנו מדברים כבר? על פאקינג טויוטה קאמרי? מצטער, אם זה היה תלוי בי הייתי נותן להם לקסוס, לא טויוטה. מה רע בסמל סטטוס? למה זה לגיטימי באזרחות ולא בצבא? תראו כמה תלונות יש בשרשור הזה על רמת הקצינים. איך בדיוק אתם רוצים שהטובים ישארו בצבא?

גילוי נאות: הח"מ היה 3 שנים בקבע, ו-8 שנים מג"ד במילואים.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

טל,

כבודך במקומו מונח, אבל מזל שלא אתה הוא זה שקובע במה יסעו/ינהגו אלופי צה"ל.

לקסוס??! קצת פרופורציות, בן-אדם. ייתכן והם עובדים ללא חשבון מבוקר עד לילה ובהחלט מגיעים להם תנאים כאלה-או-אחרים (מבלי להיכנס לזה כרגע), אבל קצת צניעות ודוגמה אישית לפקודיהם ולאזרחי המדינה חשובים הרבה מפוזות וניקור עיניים.

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

השואה לתעשיה היא לא במקומה.מעולם צהל לא יכל להתחרות בתנאי השוק הפרטי וגם לרוב לא צריך את אותו סוג אנשים.

*נמחקו הערות אישיות לגופו של אדם והבעה עמדה פוליטית*

פורסם

אתם לא מבינים כמה ביזבוז יש בצבא, באמת.

בתור אחד שבא מבפנים והתערבב עם כמעט כל בעלי הדרגות, קצינים מבזבזים המון כספים לטובתם;

אם זה בריהוט משרד חדש, שעם קצת קומבינות מגיע לסכום של 15,000++ ש"ח,השכרת רכבים למטרה אישית ע"ח הצבא,

תקציב יחידה שמתבזבז על ערב אנשי קבע שבו מקבל כל איש קבע מתנה יקרה (בשווי של לפחות 200 ש"ח) + ארוחת ערב ואומן אורח, ויש עוד מליון דוגמאות שבהן נתקלתי..

בסופו של דבר מי שקיבל את הז' מכל העניין הזה הם החיילים הסדירים - שלא זוכים לימי גיבוש כי לא נשאר תקציב, והאזרחים - שגם מכיסם יצא הכסף הזה.

ד"א יש גם אלוף שמסתובב עם טרייל בלייזר חדשה-דנדשה, מי שינחש איזה אלוף זה - יזכה בסוף שבוע זוגי ע"ח צה"ל :lol: (ז"א על חשבון משלם המיסים..)

פורסם

ד"א יש גם אלוף שמסתובב עם טרייל בלייזר חדשה-דנדשה, מי שינחש איזה אלוף זה - יזכה בסוף שבוע זוגי ע"ח צה"ל :lol: (ז"א על חשבון משלם המיסים..)

אין אלופים על טרייל בלייזר. הטרייל בלייזרים משמשות בתור רכבי שמירה על הרמטכ"ל (שעצמו נוסע על סקודה סופרב 2.5 ליטר, שמבלה יותר במוסך מאשר על הכביש). האלופים שיוצאים הרבה לשטח קיבלו לאנד קרוזרים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני לא יכול להתווכח, אולי זה היה רכב זמני אבל אותו אלוף ישב ברכב ביחד עם הנהג שלו.

אני יודע שיש למאבטחים בממשלה ושל הרמטכל בד"כ סובארו פורסטר

פורסם

נמחקו כל ההודעות שסקו בבטחון שדה, מלחמת לבנון ה-2 ועוד...

זהו פורום מכוניות, דיונים אלו תשאירו לפורומים אחרים.

הבא שיסטה מהנושא יוכנס ישירות למעקב(גם ותיקים).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בתור אחד שמשרת בלשכה של אלוף שהוא אחד מבעלי הטויוטות האלו אני חושב שמגיע להם מאד!

דבר ראשון כמו שנאמר פה הם חיים את הצבא, הוא יוצא מהבית בכל יום בשעה 6:40 בד"כ וחוזר הביתה לא לפני 23:00.

2) המשכורת שהוא מקבל מבישה מאד! וכל איש הייטק צעיר שעכשיו התחיל לעבוד וקיבל את הלנסר מרוויח הרבה יותר.

3) כמו שנאמר פה, דברים שהוא קובע עם הילדים שלו מתבטלים בקלות כה רבה רק בגלל שהרמטכ"ל מחליט שהוא רוצה לקיים דיון בדיוק בשעות שהאלוף תכנן להיות עם הבן שלו.

ולכן אני חושב כמו טל, הטויוטה הזאת מגיעה להם אם לא יותר!

פורסם

רק תגובה קטנה בקשר לביזבוז בצה"ל.

בגמר גיבוש הטייס האחרון הוטל עליי ועל כמה מחבריי לפנות את מחסן האוכל.

כמות כיכרות הלחם והלחמניות שהלכה לפח יכלה להספיק למשפחה ממוצעת לכמה חודשים טובים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
דבר ראשון כמו שנאמר פה הם חיים את הצבא, הוא יוצא מהבית בכל יום בשעה 6:40 בד"כ וחוזר הביתה לא לפני 23:00.

המשכורת שהוא מקבל מבישה מאד! וכל איש הייטק צעיר שעכשיו התחיל לעבוד וקיבל את הלנסר מרוויח הרבה יותר.

ליבי ליבי... אני מכיר קצינים נשואים עם ילדים שבמצב הטוב מגיעים הביתה רק לשישישבת קצר וזהו, והם מרוויחים פחות מחצי מהמשכורת של האלוף, ואין להם אפילו מחצי של הפריוולגיות שיש לאלוף.

- המשכורת שלהם מכובדת מאוד, עובד הייטק זוטר, גם בחלומות הרטובים שלו לא מתקרב למעמד אלוף.

- מעבר לרכב א', יש לאלוף עוד מכונית, פקידה בקבע, רל"ש בקבע, לפחות 4-5 פקידות בסדיר,2 נהגים שלפחות אחד בקבע,

לישכה מפוארת בבסיס שבו הוא יושב ברגיל + לישכה מפוארת בקירייה (לכל אלוף).

- טיסות במסוק שעולות למדינה המון כסף.

- הוצאות אחרות

אז כן - אפשר לחסוך ולקנות רכב זול יותר, גם ככה רוב הזמן הם בטיסות/ברכב ב' (מיצבישי פג'רו חדשים אמורים להיכנס עכשיו לצבא)

ד"א עובד הייטק אולי מקבל לאנסר/פוקוס אבל משלם סכום מסויים על הרכב, קצינים מעל סגן אלוף לא משלמים.

מתן.

• תוכן חדש...