Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צה"ל - פרצופה של המדינה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ועכשיו ברצינות...

למה לא בוגאטי ויירון? ככה הם לא יאחרו לפגישות ולא יצטרכו לעמוד בפקקים :twisted:

עשיתם מאנשי הצבא 'קדושים מעונים', שבפועל גם אלה שעובדים קשה מתוגמלים יפה ואי אפשר להשוות את התנאים לאותו המעמד באזרחות.

והנה דוגמא לביזבוז : אחד האלופים היה מגיע קבוע לבסיס ששירתתי בו במסוק. המרחק בין הבסיס שלו לבסיס השני - בערך חצי שעת נסיעה ולא יותר. נכון שכיף להגיע עם כל הווסאח הזה של המסוק,החיילים שיאבטחו את המנחת וכו' - אבל זה המון כסף.

הראו פעם גם בערוץ 2 איך האלופים משתמשים במסוק הכוננות לטיסות פרטיות, מישהו ראה את זה?

בקיצור באמת שאני לא רואה הצדקה לרכבים כאלה בצבא, זה עדיין צבא ולא חברת הייטק

גם ככה רוב הקצינים בדרגות הגבוהות עסוקים בינם לבין עצמם בנושאים אחרים כמו למי יש רכב חדש יותר/יותר פקידות/משרד גדול יותר/פרזנטציות יפות יותר וכו'

ועידן - מעניין אותי לדעת למה אתה כן חושב שמגיע להם קאמרי, נוסף לג'יפ ולהסקות?.

פורסם

מתן אתה חי בסרט.

האלופים שאני מדבר עליהם (נכון אני לא מכיר את התנאים של הרבה, רק 3-4 מתוך 26) לאף אחד מהם אין רכב ב'!

רכב ב' יש בגף רכב וכשצריך הם לוקחים אותו משם, הרכב הזה לא צמוד לאף אלוף והם לא היחידים שעולים עליהם.

בלשכות האלופים יש רק שלושה אנשי קבע, ואף אחד מהם אינו נהג/פקיד!

אתה פשוט הולך ראש בקיר.

בדיוק כמו שלמנהל סניף בנק יש יותר מותרות כמו לפקיד בבנק ככה זה גם בצה"ל.

נראה לך הגיוני שאלוף יסע על אותו אוטו כמו שנוסע איזה סגן אלוף/אלוף משנה?

ככה זה בצבא וככה זה בכל מקום ככול שאתה בכיר יותר יש לך יותר מותרות, במקרה שלנו רכב גדול יותר.

ושלא תחשוב שאני אוהב את הצבא, ממש ממש לא! זו המערכת הכי דפוקה שהכרתי!

אבל אני לא חושב שלא מגיע לאלופים פחות מטויוטה קאמרי.

פורסם

הי מתן,

עיקר דעותי מפורטות בהודעות מס':

14,45,56,59,80 והמספר הנוסף- 85.

אני באמת חושב שהקאמרי אינה מנקרת עיניים/ יקרה מדי בעבור 24 אנשים שנמצים בדרגה מס' 2 בצבא.

לתת להם מאזדה 3 זה מגוחך ואבסורדי ולא תואם את מעמדם ותפקידם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בתור אחד שמשרת בלשכה של אלוף שהוא אחד מבעלי הטויוטות האלו אני חושב שמגיע להם מאד!

דבר ראשון כמו שנאמר פה הם חיים את הצבא, הוא יוצא מהבית בכל יום בשעה 6:40 בד"כ וחוזר הביתה לא לפני 23:00.

2) המשכורת שהוא מקבל מבישה מאד! וכל איש הייטק צעיר שעכשיו התחיל לעבוד וקיבל את הלנסר מרוויח הרבה יותר.

3) כמו שנאמר פה, דברים שהוא קובע עם הילדים שלו מתבטלים בקלות כה רבה רק בגלל שהרמטכ"ל מחליט שהוא רוצה לקיים דיון בדיוק בשעות שהאלוף תכנן להיות עם הבן שלו.

ולכן אני חושב כמו טל, הטויוטה הזאת מגיעה להם אם לא יותר!

מבישה ?

תזכיר לי באיזה גיל ועם איזה משכורת האלוף שלך הולך לפרוש ?

ולגבי רכב, כשבכירי הצבא בוכים שאין כסף לאימונים, אז עדיף שיתנו דוגמא אישית ויסעו ברכב קצת יותר זול בשביל להשתמש בכסף לירי של עוד כמה פגזים באימון.

אבל עידן הדוגמא האישית מת מזמן (ביחד עם בן גוריון כנראה) ובגלל זה רכב שמספק את רוב אזרחי המדינה לא מספק את עלובי הצבא.

פורסם
מתן אתה חי בסרט.

האלופים שאני מדבר עליהם (נכון אני לא מכיר את התנאים של הרבה, רק 3-4 מתוך 26) לאף אחד מהם אין רכב ב'!

רכב ב' יש בגף רכב וכשצריך הם לוקחים אותו משם, הרכב הזה לא צמוד לאף אלוף והם לא היחידים שעולים עליהם.

בלשכות האלופים יש רק שלושה אנשי קבע, ואף אחד מהם אינו נהג/פקיד!

לאלוף יש 2 רכבים - בד"כ קאמרי כרכב א' וטויוטה לנדקרוזר כרכב ב'. זה מה שמגיע לו.

שמקומבן יש לו נהג בקבע, אני מכיר שניים כאלו, אבל יש עוד.

גבי אנשי הקבע שיש - לפחות איפה שאני מכיר, יש רל"ש רס"ן, מזכירה סגן-סרן ועוד נגד.

בכל מקרה זה לא העניין. העניין הוא שאנשים כאלה אולי עובדים קשה אבל מבזבזים כספים בלי לדפוק חשבון..

ואתם מצדיקים אותם כי הם בכירים? יש דברים כאלה גם בצבאות במדינות אחרות??

פורסם
לאלוף יש 2 רכבים - בד"כ קאמרי כרכב א' וטויוטה לנדקרוזר כרכב ב'. זה מה שמגיע לו.

שמקומבן יש לו נהג בקבע, אני מכיר שניים כאלו, אבל יש עוד.

גבי אנשי הקבע שיש - לפחות איפה שאני מכיר, יש רל"ש רס"ן, מזכירה סגן-סרן ועוד נגד.

בכל מקרה זה לא העניין. העניין הוא שאנשים כאלה אולי עובדים קשה אבל מבזבזים כספים בלי לדפוק חשבון..

ואתם מצדיקים אותם כי הם בכירים? יש דברים כאלה גם בצבאות במדינות אחרות??

בצבאות במקומות אחרים החיילים הפשוטים (ולא רק האלופים...) אומרים תודה אם הם רואים את הבית אחת לכמה חודשים.

ויחסית לכאן התנאים שלהם הרבה פחות טובים.

• תוכן חדש...