Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אלטרנטור של רנו 19 1993 מנוע 1400 E6J נוסף בבית שאני רוצה לשפץ.

מה בדיוק אני צריך לקנות ולהחליף? איך עושים את זה? יש למישהו סכמה של האלטרנטור ברנו או תמונות

איך ומה לפרק? אני אשמח לכל עזרה או עצה.

תודה מראש.

פורסם

אני מציע לך לבצע חיפוש בפורום, בוצעו מספר פרוייקטים של שיפוץ אלטרנטור ע"י חברי פורום, תוכל לקבל מושג מה עומד לפניך ואז לחזור אלינו עם שאלות יותר ממוקדות.

פורסם

השאלות שלי הם כאלה:

1.איך אני יכול לדעת מה לא טוב, כדי לדעת מה בדיוק להחליף?

2.מישהו יכול לעלות לי שירטוטים או תצלומים של מה בדיוק ואיך מחליפים שאני יידע פחות או יותר איך לעשות את זה?

פורסם

קצת בעיה למצוא תקלות באלטרנטור שלא עבד אצלך במנוע. ושהמקור שממנו הגיע האלטרנטור לא אמר לך על תקלה כלשהיא באלטרנטור.

תבדוק את הווסת, את המייסבים.. תבדוק את הציר, את הליפוף.. כדומה.

תעשה חיפוש כמו שדניאל אמר.

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

• תוכן חדש...