Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגעו בי וברחו צריך עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי האחרון נתקל רוכב קטנוע במראה של המזדה שלי וברח שכן שלי רשם את המספר של הקטנוע22-601-14 הלכתי למשטרה להגיש תלונה אמר לי השוטר שעלות של מראה לא מאפשרת לו להגיד לי מי בעל הקטנוע הסוכן ביטוח שלי אמר שהבירוקרטיה של המשטרה של שווה את ההשתתפות העצמית שלי .....בקיצור שילמתי וכספי את העלות של המראה מישהוא יש לו גישה או יכול לעזור לי בתנאים ללא תנאים לאתר את בעל הקטנוע אני רוצה לדרוש ממנו את עלות התיקון

והמספר שוב 22-601-14

צריך מישהוא עם גישה

בתודה

נ.ב

צריך להעמיד אנשים כאלה במקומם ולא לסלוח ולהעביר את העניין

פורסם

אין לך צורך "להפעיל קשרים", השוטר במשטרה חייב לרשום את התלונה שלך.

התלונה בדרך כלל נסגרת כעבור מספר ימים "מחוסר עיניין לציבור" , ואז זכותך לקבל את הפרטים של רוכב הקטנוע.

לאחר מכן תוכל לגשת אליו, ולבקש שיסדיר את התשלום עבור הנזק שביצע ברכבך.

ואם זה לא יפתר לגשת ולהגיש תביעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הסוכן ביטוח שלך צריך לטפל בזה, בשביל זה הוא קיים.

מה זה לא שווה השתתפות עצמית? אתה לא צריך לשלם השתתפות עצמית בכלל כי פגעו בך.

סוכן הביטוח שלך אמור לתבוע את חברת הביטוח של בעל הקטנוע לפי לוחית הרישוי ולשלוח אותך לתקן ולשלם מכיסך הפרטי וחברת הביטוח תחזיר לך את הכסף של התיקון ובעל הקטנוע משלם השתתפות עצמית או תשלום ישיר בלבד על המראה אם תיסגרו את התיקון מחוץ לחברת הביטוח. אתה לא משלם אגורה אחת לאף אחד! וגם הפרמיה שלך לא נפגעת

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הסוכן ביטוח שלך צריך לטפל בזה, בשביל זה הוא קיים.

מה זה לא שווה השתתפות עצמית? אתה לא צריך לשלם השתתפות עצמית בכלל כי פגעו בך.

סוכן הביטוח שלך אמור לתבוע את חברת הביטוח של בעל הקטנוע לפי לוחית הרישוי ולשלוח אותך לתקן ולשלם מכיסך הפרטי וחברת הביטוח תחזיר לך את הכסף של התיקון ובעל הקטנוע משלם השתתפות עצמית או תשלום ישיר בלבד על המראה אם תיסגרו את התיקון מחוץ לחברת הביטוח. אתה לא משלם אגורה אחת לאף אחד! וגם הפרמיה שלך לא נפגעת

כמה אי דיוקים במשפט אחד...

הסוכן ביטוח לא חייב לטפל בתביעת צד ג'. זה שסוכנים עושים זאת, זה שירות ללקוח, אבל לא חובה.

אם יש לך ביטוח מקיף, סוכן הביטוח יעזור לך לתבוע את הביטוח שלך. זה כדאי רק אם ערך הנזק עולה על ההשתתפות העצמית ואובדן הנחת העדר תביעות. במקרה שתבעת את הביטוח שלך, אתה יכול לתבוע את ההפסדים מצד ג'. (כלומר: את ההשתתפות העצמית ואת אובדן ההנחה).

לא בטוח בכלל שלקטנוע יש ביטוח צד ג'. (הרבה קטנועים מבוטחים רק בביטוח חובה). במקרה כזה אתה תובע את הנזק מהנהג / בעל הקטנוע.

כשאתה תובע את חברת הביטוח שלך ומקבל פיצוי ממנה, זכותה של חברת הביטוח שלך לתבוע פיצוי מצד ג'.

ואם לא ידעתם - לכל חברות ההשכרה אין ביטוח מקיף. אם רכב שלהם פגע במישהו, אתם תוציאו את הנשמה עד שתראו כסף חזרה, וזה בדרך כלל יהיה רק אחרי תביעה משפטית.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה אמיתי?

מה זה סוכן לא מתעסק בצד ג'?

פגעו בי, תקרא לזה מה שבא לך, תפקידו של סוכן הביטוח שלי לטפל בזה נקודה סוף!

ולמה שהוא יתבע את חברת הביטוח שלו לעזזל? מה הם קשורים? הוא תובע את חברת הביטוח של האופנוען, ואם אין לו כזאת אז זה תביעה רגילה פלוס תלונה על פגע וברח, יש לו עד לזה בנוסף לכל העניין.

כל תנאי השטח הם לטובת הנפגע במקרה הזה.

את מי מעניין בכלל איך נקראת הפגיעה, שסוכן הביטוח ישבור את הראש בשביל זה הוא מקבל כסף.

in the face

with a chair

פורסם

ואם לא ידעתם - לכל חברות ההשכרה אין ביטוח מקיף. אם רכב שלהם פגע במישהו, אתם תוציאו את הנשמה עד שתראו כסף חזרה, וזה בדרך כלל יהיה רק אחרי תביעה משפטית.

מה שמזכיר לי את המקרה העגום מלפני כחמש שנים בו עו"ד אילתי רכוב על רכב שכור פגע ברכבי מאחור ( נזק גדול למדי ) כאשר עמדתי ברמזור אדום ולפניי עוד שלוש מכוניות עומדות וממתינות לירוק ,

יצאנו מהרכבים החלפנו פרטים - הוא הודה באשמה ונסעתי לדרכי , מאותו יום התקשרו אליי נציגים מחברת ההשכרה לפחות פעמיים ביום כדי לנסות ולגלגל את האחריות עליי בטענה שאני ' בלמתי בפתאומיות ולכן האשמה היא שלי '

בתחילה הסברתי לנציגים יפה שלא כך היה , אבל די מהר הבנתי שיש לי עסק עם ח'ארות , ואז פתחתי את המבערים שהיו בארסנל שלי וחיכו להידלק , המתקשרים הסדרתיים מחברת ההשכרה נבהלו נסוגו , והעניין טופל בהתאם , ובסופו של דבר הם שילמו את מלוא הנזק מבלי שהייתי צריך לגרור אותם לערכאות ( קצת היה לי חבל שנמנעה ממני ההנאה לגרור את הח'ארות לשם )

פורסם

אני לא מבין , לשוטר מותר בכלל להחליט בנידון ?!

האם לא העובדה שפגעו לבחור ברכב (בין אם זו מראה או מכה קטנה בטמבון) אז אין אפשרות להגיש תלונה פגע וברח ?! מה זה החוצפה הזו?!

אני במקומך מתלונן במח"ש במקום אצל סוכן הביטוח ..

גש לשם להגיד תלונה, ותעמוד על שלך - זו זכותך כאזרח !

פורסם
אתה אמיתי?

מה זה סוכן לא מתעסק בצד ג'?

פגעו בי, תקרא לזה מה שבא לך, תפקידו של סוכן הביטוח שלי לטפל בזה נקודה סוף!

את מי מעניין בכלל איך נקראת הפגיעה, שסוכן הביטוח ישבור את הראש בשביל זה הוא מקבל כסף.

חשוב שתבין איך עובדים הדברים ושלא יהיו לך אשליות.

מבחינה עקרונית, סוכן הביטוח שלך אמור רק לטפל בתביעות שלך נגד חברת הביטוח שלך. (או תביעות של אחרים נגדך, מול חברת הביטוח שלך - מה שנקרא: צד ג' תובע אותך).

את הכסף שהוא מקבל ממך, זה רק עבור הביטוח שמכסה אותך, כלומר עבור תביעות שלך (או של אחרים- צד ג', נגדך) מחברת הביטוח שלך.

סוכן הביטוח לא אמור לטפל בתביעה שלך מול צד ג'.

נכון, הרבה סוכנים עוזרים ללקוחות שלהם לטפל בתביעות צד ג', וזה רק כמחווה של רצון ושירות, ולא כי הוא חייב. הכוח שלהם בטיפול כזה, הוא בדיוק כמו הכוח שלך מול צד ג'. זה עובד טוב, רק אם צד ג' משתף פעולה והכל זורם כראוי. ברגע שצד ג' מכחיש, מתעלם, עושה סחבת, גם הסוכן שלך לא יכול לעזור לך, והוא יגיד לך להגיש תביעה בבי"מש.

אם לא הבנת את הענין שנקרא צד ג'

אז צד א' וצד ב' - זה אתה וחברת הביטוח.

כל מי שזה לא אתה, ולא חברת הביטוח, נקרא צד ג'.

ועוד נקודה חשובה - אם אתה תובע את הביטוח של צד ג' (בהנחה שיש לו ביטוח) וסכום התביעה הוא עד גובה ההשתתפות העצמית שלו, בד"כ חברת הביטוח שלו תתעלם מהתביעה שלך ותפנה אותך ישירות לתבוע את הנזק מהלקוח שלהם.

אתה כנראה מעולם לא היית מעורב בעיניני תביעות, ולכן עוד "צעיר" בתחום, אבל במשך השנים אתה תבין שהביטוח שלך לא תמיד עוזר לך ולפעמים הוא אפילו "נגדך".

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

היו לי כבר 2 תאונות, אחת שמישהו נכנס בי מאחורה ברכב הקודם ואחת שאני נכנסתי במישהו.

אבוי לסוכן הביטוח שלא יטפל לי בכל סוג של תאונה, באותו הרגע אני מבטל אצלו את הפוליסה שלי.

מבחינתי לא מעניין אותי מה הוא חייב ומה לא, הוא סוכן ביטוח הוא מבין בזה שהוא ישבור את הראש. לי אין את הכלים למצא מי חברת הביטוח של הבנאדם וכ"ו.

לסוכן הביטוח מספיק מספר הרכב ותוך שעה יש לו את כל הפרטים ביד, לי אם בכלל אני אצליח למצא פרטים של מישהו שפגע וברח, יקח המון זמן ותיסכול.

מה שכן וזה כתוב בפוליסות הביטוח, ברגע שהעניינים מגיעים לבית משפט, חברת הביטוח לא מממנת שום הוצאות שנוגעות לזה.

in the face

with a chair

פורסם

לחבר - גש למשטרה והגש תלונה. השוטר חייב לקבל את תלונתך גם אם תתלונן על כך שהשמש זורחת ממזרח.

עים קבלת התלונה ואיתור פירטי הנהג הפוגע תוכל לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות.

לפני התיקון - צלם היטב את הנזק.

גש למוסך מסודר שיתן לך תיעוד מדויק על התיקון.

עים זה פנה לקטנועיסט. ישלם? מה טוב, לא ישלם הדרך תעבור דרך בית משפט.

פורסם
אבוי לסוכן הביטוח שלא יטפל לי בכל סוג של תאונה, באותו הרגע אני מבטל אצלו את הפוליסה שלי.

.

גם הסוכן שלי מטפל לי בדברים שכאלה, אבל זה בהחלט תלוי עד כמה אתה לקוח טוב, וכמה הוא מרוויח עליך בכללי, (בית, רכב, חיים, עסק).

לעומת זאת לחבר שהמלצתי על הסוכן, הוא לא טיפל לו בתביעה מול צד ג'. (כששאלתי למה - ענה לי שבשביל ה-300 שקל ברוטו לשנה שהוא רואה ממנו, הוא לא חייב להתאמץ).

פורסם
לחבר - גש למשטרה והגש תלונה. השוטר חייב לקבל את תלונתך גם אם תתלונן על כך שהשמש זורחת ממזרח.

עים קבלת התלונה ואיתור פירטי הנהג הפוגע תוכל לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות.

לפני התיקון - צלם היטב את הנזק.

גש למוסך מסודר שיתן לך תיעוד מדויק על התיקון.

עים זה פנה לקטנועיסט. ישלם? מה טוב, לא ישלם הדרך תעבור דרך בית משפט.

צודק ב 100% ברגע הגשת התלונה במשטרה השוטר יציג לך את פרטי הקטנוע ועל שם מי הוא

עם פרטים אלו תפנה לסוכן הביטוח שלך שיסייע לך בהגשת תביעה או לחליפין לסגור עם הרוכב על פיצוי.

כשפגעו בי עם מסחרית וברחו השוטר מיהר לטפל בענין ומיד שלף את פרטי הרכב רק שלצערי הלוחית הייתה מזויפת והתאימה למערבל בטון גנוב ולא למסחרית.:cry:

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
אני לא מבין , לשוטר מותר בכלל להחליט בנידון ?!

האם לא העובדה שפגעו לבחור ברכב (בין אם זו מראה או מכה קטנה בטמבון) אז אין אפשרות להגיש תלונה פגע וברח ?! מה זה החוצפה הזו?!

אני במקומך מתלונן במח"ש במקום אצל סוכן הביטוח ..

גש לשם להגיד תלונה, ותעמוד על שלך - זו זכותך כאזרח !

אתה יודע איך בארץ מצמצמים את הפשיעה בארץ?

לא פועלים על מנת להפחית אותה, פשוט מקטלגים אותה בצורה שונה.

גנבה מתוך בית, הופכת להיות השגת גבול ולא גנבה,התקוטטות שבה יש לעיתים דקירות ונזק גופני ונסיון לרצח, הופך להיות הפרעה לסדר הציבורי.

כך בסוף השנה גרף הסטטיסטיקה מראה כי אחוזי הפשיעה צונחים והמשטרה נראת במיטבה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...