Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה היתה לי מערכת הבנויה מרמקולים למקוריים של האוטו (בע) מגבר ג'יביאל CS 50 ולייטנינג אודיו בולט 250.1 ו HU של פיוניר

לפני כמה ימים הלכתי לתומקאר והתקנתי את הסט קומפוננטים של JBL GTO 6507C הכל עבד יפה ותקין

והיום התחילה לי בעיה שאני לא יודע כמה היא קשורה אבל יש מצב...

היום בבוקר אני בא אני רואה שהשעון לא מכוון אמרתי נו מילא בטח אמא שחקה איתו..

אני מסתכל על המערכת וגם כל הכיוונים שהיו בא נמחקו וזה חסר לכיוונים המקוריים...

פה התחלתי לחשוד אבל הבלגתי ואז פתאום באמצע הנסיעה היתה קפיצה קלה בכביש והשעון + הHU + הכפתור של המזגן (A\C)

נכבו עברו כמה שניות של נסיעה והם חזרו...

אחרי חצי שעה בערך כמעט הגעתי הבית ובקפיצה עוד יותר קלה מזו שבפעם הראשונה נכבה שוב הכל ולא חזר ניסיתי לכבוד את הרכב ולהדליק לא עזר ניסיתי לתת לאוטו עוד כמה קפיצות וגם לא עזר...

מה זה יכול להיות?

יש מצב שזה בגלל ההתקנה של הרמקולים?

תעזרו לי בבקשה!!

נ.ב

יש מצב שגם אחרי ההתקנה או בעקבות כל מה שקרה גם נוצרו לי רעשי אלתרנטור שלא היו?

תודה לעוזרים!

פורסם

צר לי להודיע לך אבל יש לך קצר\מגע רופף איפה שהוא שם בין הפיוז של האביזרים לחיבור החוטים בHU.

גורם נוסף אם הבעיה היא רק בHU היא חיבור לא נכון של חוטי המתח בHU.

חזור לתומקר שיבצע בדיקה ויתקן את הטעויות, כי כמו שתיארתה את זה אי אפשר לקבוע את מקור הבעיה.

לגבי השאלה האם התקנת קומפ' יכולה לגרום לזה אז לא! אבל שוב ראיתי דברים מוזרים כבר בחיים שלי:screwy:

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

בדוק את הפיוז שמננו מגיע חשמל לרדיודיסק , בדר"כ הוא יחד עם השעון ועוד תאורה כגון המזגן , יכול להיות שהוא פשוט נמס מה שגרם בהתחלה לכיבוי וחזרה , ולאחר מכן הוא נשרף .

יכול להיות , אי אפשר לדעת מה הבעיה אם לא בוחנים זאת .

• תוכן חדש...