Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מחפשת משהו מרווח בטירוף, אני לא ענקית כך שאני מסתדרת בכל מכונית. מבחינת אמינות, דלק, מינימום בעיות, נוחות וכד'. בטוקבקים שאני קוראת כולם מקטרים על הפג'ו והיום נסעתי בה והיה אחלה. האם הגיר האוטומטי של הפג'ו עושה בעיות? מה ממומלץ?

לפני שיתנפלו עלי כולם - אם מה שחשוב לך זה אמינות, אל תלכי על פיג'ו.

נכון, לא עשיתי סטטיסטיקה, אבל הייתי בצבא בזמן שהיה מבצע לאנשי קבע על ה206 (שהיה שווה הרבה מאוד כסף). הרבה מאוד אנשים שהכרתי קנו אחת, וכמות התקלות ששמעתי עליהן באותה תקופה היא הרבה מעבר למה שהיית מצפה ממכונית חדשה.

אני אישית נתתי טרמפ מספר פעמים לחבר למוסך של פיג'ו, אחרי תקלות שונות ומשונות, בסמוראי 84, שנכנס פחות למוסך. סיפורי זוועה נוספים שמעתי גם מאוד אנשים.

אני אישית הייתי הולך על אוטו קטן אם אין צורך בגדול - על הסיריון / יאריס - אבל אני אסייג שלא היתה אחת בבעלותי, אבל מכיר בעלים מרוצים של רכב זה.

פורסם

לדעתי עדיף ללכת על הונדה ז'אז או יאריס...לא סתם הם יותר יקרים...הם שווים את מחירם.

הם גם שומרים טוב את מחירון ושוק שלהם מאולה.רק לגבי יאריס,יש כאלו שלא מרוצים מתיבה הרובוטית ,אבל אני מכיר מישהוא שמאוד מרוצה ממנה.

פורסם

חד משמעית, אין שום סיבה לבחור בסופרמיני ולא בקומפקטית מקבוצה 2. הסופרמיני נופלות בהרבה דברים מעבר לגודל - איכות חומרים, יחידות הנעה, אבזור בטיחותי, וכו'. עיוותי המס גרמו לכך שבמקום שיהיה פער של 25K לרעת הקומפקטיות, המחיר כמעט זהה (או אף עדיף לטובת הקומפקטית).

ה207 מעט יוצאת דופן כי היא נראית כמכונית די מעוצבת ומושקעת, בהחלט לא כמו משהו שיצא מחברת השכרה. ועם זאת, ובשקלול השקט הנפשי, כנראה שהייתי לוקח את המאזדה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
שלום,

אני מעוניינת לקנות מכונית 2008 ולא מצליחה להחליט. מאזדה 3 5 דלתות, רנו מגאן 5 דלתות, סיטרואן C4 או ללכת על מיני כמו פולו 1400 או פג'ו 207 לא מבינה גדולה במכוניות וכל אחד אומר משהו אחר. יש למישהו הצעות? אני נוסעת כל יום כ - 60 ק"מ וגם נתקעת בפקקים. מה לא אוכל דלק? מה משתלם מבחינה כלכלית, נוחות נהיגה וכד'. אשמח לעזרה.:roll:

שימי לב, ל 207 יתרון באיבזור בטיחותי ומבחני ריסוק. בכל הדגמים ישנה מערכת ESP ו-6 כריות אויר.

הציון במבחני הריסוק הוא הטוב ביותר שקיים: 5 כוכבים בהגנה על נוסעים (בוגרים), 4 כוכבים (מתוך 5) בהגנה על ילדים ו-3 כוכבים (מתוך 4) במקרה של פגיעה בהולכי רגל.

זאת המכונית שמציעה את רמת הבטיחות הגבוה ביותר שיש, בכל הקטגוריות (נוסעים, ילדים והולכי רגל) בקטגוריית ה"מיני" שנבחנה ב EURO-NCAP עד כה.

http://www.euroncap.com/supermini.aspx

ל 207 ולמיני-קופר (האטמוספרית) יש את המנוע החזק ביותר בקטגוריה (שתיהן חולקות אותו מנוע של BMW) עם 120 כ"ס ועקומת מומנט כמעט שטוחה לחלוטין כבר מתחת ל 2000 סל"ד ועד ל 4250 סל"ד. המנוע הוא מנוע שמכיל אביזרים טכנולוגיים ובניה איכותית ומדוייקת שמבטיחים חיסכון משמעותי בדלק ועמידה בתקני זיהום אויר מחמירים (דרגה אחת מעל המנועים של ה 206\307).

איכות החומרים והעיצוב הפנימי שודרגו משמעותית ביחס ל 206. מרווח הפנים גדל (הודות לתוספת של 10 ס"מ במרחק בין הסרנים ביחס ל 206) וזו כבר אינה מכונית קטנטונת כמו שנהוג לחשוב.

אגב, ל 207 יש 3 שנות אחריות יצרן (בניגוד למה שהיה נהוג עד תום שנת 2007 - רק שנתיים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...