Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לפי הפוסט הקודם שהתייעצתי לגבי איזה צמיגים לקנות,

דיברתי עם מישהו שמכיר מישהו שגם הוא מכיר מישהו ועשו לי הנחה מ1000 שקל ל800 שקל ל4 צמיגים של חברת: ג'ימנסטון או משהו כזה אני לא זוכר ולפי התמונות לא יצא כזה ברור.

בכל מקרה אלו התמונות:

1. תמונת צד(חתך):

http://i11.tinypic.com/4r2em0z.jpg

2. תמונה איך זה יושב על האוטו:

http://i19.tinypic.com/5zle8zr.jpg

3. כמו סעיף 2 רק מרחוק:

http://i12.tinypic.com/66v3v4j.jpg

שביקשתי מהמוכר איזה צמיגים יש לו שיהיו כמה שיותר רחבים יחסית למידה שלי (וחוקיים) ועם כמה שיותר אחיזה הוא נתן את אלה , אולי מישהו מכם יוכל לזהות את השם של חברה לפי הדגם או האותיות ששם, בכל מקרה אשמח לתגובות איך הצמיגים האלה מכל סוגשהו.

אוהד.

פורסם

שביקשתי מהמוכר איזה צמיגים יש לו שיהיו כמה שיותר רחבים יחסית למידה שלי

אין כזה דבר "כמה שיותר רחב יחסית למידה שלך".

הם בדיוק ברוחב של המידה שלך.

אחרת תצטרך לעשות שינוי ברישיון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מאיפה רכשת?

מה המידה ברכב?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אני מחיפה וקניתי מאיזה פנצ'ריה בנשר (לא יודע אם מותר פרסום בפורום אז מי שרוצה הנה איסיקיו 256105546 אני מוכן לתת שם).

המידה ברכב אני לא זוכר נדמה לי 175\55 מה שהוא אמר לי בטלפון אבל גם אני בספק... אני יעלה לאוטו בערב שאני ייצא ויבדוק מה רשום.

בכל מקרה תגובות איך הצמיגים האלה ואם מישהו מכיר את החברה?

אוהד.

פורסם

מזל טוב קנית צמיגים מחברה לא מוכרת.

רבעייה ב800 שקל - מה ציפית? איכות ואחיזה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אוהד שלום,

אני לא מבין את צורת הקניה שלך, קנית מוצר ב 800 ש"ח ואתה לא יודע מה, מי, כמה ולמה.

רד לאוטו עם פנס, רשום את החברה והמידות הרשומות על הצמיג, רשום פה ונוכל לתת לך חוות דעת.

על מוצר עלום שם חברה, דגם ומידות אני יכול מקסימום להגיד לך שהוא עשוי מגומי שחור והוא עגול.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

החתך צמיג שלך לא ניראה חתך 55,אתה בטוח במה שאתה אומר?

יותר הגיוני 175.70.13

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

175/70R13 זה אכן החתך. נסיון עבר מהמיצובישי קולט של אחי.

לגבי סוג הצמיגים- חברה אכן לא מוכרת. אני אישית לא הייתי נוגע.

אחי הרכיב רביעיית צמיגי MICHELIN חדשים (!) עם תאריך ייצור חדש (היו בני 4 חודשים)

במידה הנ"ל במחיר של 950 שקל בפנצרייה בת"א, אם אני לא טועה זה היה אצל אנטון.

כך שנראה לי שהמחיר ששילמת די יקר ביחס לסוג הצמיג.

ו-"נמו הסטלן" זה בשבילך:

הסימונים על הצמיג

הסימון הבסיסי המופעי על הצמיג הוא מידת הצמיג והחישוק. לדוגמה: 225/45/17R. המספר 225 מציין את רוחב הצמיג

במילימטרים. המספר 45 מסמל את גובה קיר הצמיג (Aspect ratio; פרופיל או חתך), מספר זה מצוין באחוזים יחסית

לרוחב הצמיג. ולכן, חתך הצמיג במקרה זה הוא: 225*0.45= 101.25 מילימטרים. 17, מציין את קוטר החישוק באינצ'ים.

כלומר, 43.18=17*2.54 (כל אינץ' שווה ל-2.54 סנטימטרים). ולכן, הקוטר של כל הגלגל הוא: 63.43 סנטימטרים

(סכום שתי קירות הצמיג ועוד קוטר החישוק). R, מציין את מבנהו הפנימי של הצמיג, במקרה זה ובמקרים רבים נוספים, הצמיג רדיאלי.

ישנם סימונים נוספים על הצמיג שמסמנים משקל מרבי, מהירות מקסימאלית ועוד.

35d9e73352.JPG

הערה: סיווג ZR הוא סיווג ותיק שמתייחס לכל מהירות מעל 240 קמ"ש. יתכן שיופיע בסמוך אליו סיווג נוסף, לדוגמה Y.

93480_לקרוא.gif

איך לקרוא תאריך יצור הצמיגpixel.GIF

התאריך כולל שנה ומספר השבוע שבו יוצר.

לדוגמא:

יוצר בשבוע ה34 לשנת 04

114934_tire_wh.jpg

על כל צמיג מוטבע תאריך הייצור בקוד בן 4 ספרות שמציינות את מספר השבוע בשנה ואת השנה. כך למשל צמיג שנושא את

הקוד 3404 יוצר בשבוע ה-34 של שנת 2004. ההטבעה מצויה בדופן הצמיג, קרוב למקום בו מתקבע הצמיג בחישוק.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

זה לא מועתק מהמאמר של מוטי?:)

נ.ב.

אייל - אתה ממליץ על הבטון הזה שנראה כמו צמיג?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני מחיפה וקניתי מאיזה פנצ'ריה בנשר (לא יודע אם מותר פרסום בפורום אז מי שרוצה הנה איסיקיו 256105546 אני מוכן לתת שם).

המידה ברכב אני לא זוכר נדמה לי 175\55 מה שהוא אמר לי בטלפון אבל גם אני בספק... אני יעלה לאוטו בערב שאני ייצא ויבדוק מה רשום.

בכל מקרה תגובות איך הצמיגים האלה ואם מישהו מכיר את החברה?

אוהד.

תתחדש , קנית צמיגים שיוצרו אלוהים יודע איפה. :shock: :shock:

חסכת 300 ש"ח באביזר היחיד שמקשר בינך לבין הכביש.

פעם הבאה תעשה חיפוש לפני שאתה הולך לקנות משהו חשוב בטיחותית כמו צמיגים.

אם היית עושה חיפוש היית מגלה שבתוספת של 200 -300 ש"ח היית יכול לקנות צמיגים מחברות מוכרות כמו:

קלבר , פאלקן. (לא , ואליאס זה לא צמיג).

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

תיתחדש,תינהג בזהירות.

קצת לא לנושא,אבל לא מצאתי מקום לישאול.

צמיג אופנוע שהיה במחסן שנתיים(חדש)זה בסדר?

פורסם

שאל בפורום אופנועים, או עדיף, תעשה חיפוש בפורום אופנועים (פולגז, למשל) ותקבל מספיק תשובות.

עקרונית, אם הצמיג נשמר בתנאים נכונים, זה בסדר, עדיין יש לך 80%-90% מהאחיזה שלו. אם הוא היה זרוק במחסן פתוח לאויר החופשי ונתון להשפעת מזג האויר - אז לא.

• תוכן חדש...