Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ציפי,

ברכות על הרומסטר החדש.

אתמול והיום נסעתי כ 600 ק"מ עם הרומסטר הכחול של היבואן המשמש לנסיעות מבחן.

מכיוון שכבר הספיקו לכסח את המכונית, תרתי משמע (!) אינני יכול להתיחס לאיכות ההרכבה.

בהקשר לסחיבה:

ההילוך השישי הוא הילוך ארוווווווווווווווך מאוד !

בשיוט ב מהירות של 100 קמ"ש, מהירות המנוע היא מעט מעל 2,000 סל"ד, ולמעשה בכל נסיון האצה, התיבה תוריד היולוך אחד, שניים, או אפילו שלושה ביחד. מנגד, כאשר נוהגים רגוע, ומסגלים נהיגה חסכונית, ניתן למנוע חלק מאותן החלפות הילוכים, ואפילו ניתן לשם כך להעזר במצב הטיפטרוניק.

בקטע של נסיעה מחוץ לעיר, גם במהירות גבוהה, ועם מזגן מופעל לאורך כל המבחן,קיבלתי תוצאה של כ - 15 ק"מ לליטר.

הממוצע של כל המבחן שכלל גם נסיעות בעיר, וגם נסיעות "קריעה" הסתכם ב 11.3 ק"מ לליטר.

לאורך המבחן המנוע גרגר בצליל נחמד, ההגה יותר טוב מרוב המכוניות הנמכרות כום בארץ, ובסך הכל נהניתי ממנו.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

עשיתי עוד נסיעה בכביש המהיר היום, והשתמשתי בברירת הגיר הידני. היתה נסיעה הרבה יותר מהנה. איזה נחמד הגיר הידני הזה... ללא קלאץ'. משהו "פסאודו ידני" בעצם אבל נותן את התחושה של השליטה של הגיר הידני בלי הבלגן של החלפות המהלכים עם הקלאץ' וכמובן, תמיד אפשר "לנוח" ולחזור לאוטומטי. אחלה של תוספת ברכב. האם זה משהו שמותקן בהרבה רכבים היום? אני נתקלת בזה פעם ראשונה.

פורסם

נהגתי בו היום לירושלים וחזרה (לשפלה). הוא נוסע נחמד מאד עם הגיר הידני, עולה עליות ממש אחלה. איזה יופי שיש את האופציה הזאת. וכמה קל לנהוג איתו, לעומת גיר ידני רגיל עם מצמד..

היה אחלה.

הרכב מפתיע אותנו לטובה כל הזמן. בכל מיני דרכים.

פורסם

לא "עם הגיר בידני", אלא במצב טיפטרוניק שבו את אומרת לגיר האוטומטי מתי להעלות ולהוריד הילוך, במקום שהוא יחליט לבד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

צודק, אני תמיד שוכחת את השם.. טיפטרוניק.. טיפטרוניק.. אני צריכה לשנן.. בכל זאת זוהי ברירה חביבה מאד. ואני מוצאת את עצמי משתמשת בה יותר ויותר.

פורסם

קראתם את הכתבה בידיעות? אני מסכימה עם חלק מהדברים.

העיצוב, לדעתי מקסים ומיוחד. משהו רענן, אחר.

מרחב רגליים ליושבי השורה השניה (נשמע כמו מטוס) - מצויין. כי אפשר להזיז את המושבים לפנים ולאחור - וכמובן כל אחד בנפרד.

מבחינת הצפיפות מאחור - מסכימה. אפשר לנסוע, התחושה כמו במכונית לא גדולה. לילדים זה אוקי, תלוי בגיל. בתי בת ה-10 מקטרת במושב האמצעי, אבל בעצם כן מתאים לה ולא קטן מידי. יש לציין שגם המושב האמצעי מתכוונן.

נוחיות במושב הנהג - לא מסכימה איתו בעיני נוח מאד. וכנ"ל לגבי מושב הנוסע ליד הנהג.

מבחינת מקום למטען - יחסית גדול. עדיין חייבים לזכור שזוהי מכונית לא גדולה.

באשר לרעשי המנוע, לי דווקא נשמע די שקט, ׁ(אחרי טויוטה טנדר דיזל הכל נשמע שקט) אבל בעלי אומר שאכן שומעים את המנוע והוא דווקא אוהב את זה כי זה כי אז הוא יכול לנהוג בצורה קשובה למנוע. אני עדיין לומדת לנהוג קשובה למנוע. לא תמיד זוכרת. לעיתים צלילי המוסיקה גוברים על רחש המנוע..

מנוע חלש - מסכימה עם זה. המנוע לא חזק, כבר כתבתי על זה בפעמים קודמות. גיר ה"טיפטרוניק" (כתבתי נכון?) ממש מסייע בנסיעות בכבישים מהירים, בעיקר בעליות (לירושלים), ולפעמים בנסיעות ברמזורים - מעלה את התאוצה. נותן תחושה של חוזק יותר גדול.

בנוגע למחיר: לא כל כך הבנתי, הוא חושב שהרכב יקר או זול?

חסר היה לי בכתבה (וגם לבעלי) מילה על אמינות המנוע בפרט והרכב בכלל.

הרבה עוצרים אותי ושואלים על הרכב. בינתיים לא ראיתי אף אחד אחר בכבישים, אתם רואים כבר רומסטרים?

יום נהדר

פורסם
קראתם את הכתבה בידיעות? אני מסכימה עם חלק מהדברים.

העיצוב, לדעתי מקסים ומיוחד. משהו רענן, אחר.

מרחב רגליים ליושבי השורה השניה (נשמע כמו מטוס) - מצויין. כי אפשר להזיז את המושבים לפנים ולאחור - וכמובן כל אחד בנפרד.

מבחינת הצפיפות מאחור - מסכימה. אפשר לנסוע, התחושה כמו במכונית לא גדולה. לילדים זה אוקי, תלוי בגיל. בתי בת ה-10 מקטרת במושב האמצעי, אבל בעצם כן מתאים לה ולא קטן מידי. יש לציין שגם המושב האמצעי מתכוונן.

נוחיות במושב הנהג - לא מסכימה איתו בעיני נוח מאד. וכנ"ל לגבי מושב הנוסע ליד הנהג.

מבחינת מקום למטען - יחסית גדול. עדיין חייבים לזכור שזוהי מכונית לא גדולה.

באשר לרעשי המנוע, לי דווקא נשמע די שקט, ׁ(אחרי טויוטה טנדר דיזל הכל נשמע שקט) אבל בעלי אומר שאכן שומעים את המנוע והוא דווקא אוהב את זה כי זה כי אז הוא יכול לנהוג בצורה קשובה למנוע. אני עדיין לומדת לנהוג קשובה למנוע. לא תמיד זוכרת. לעיתים צלילי המוסיקה גוברים על רחש המנוע..

מנוע חלש - מסכימה עם זה. המנוע לא חזק, כבר כתבתי על זה בפעמים קודמות. גיר ה"טיפטרוניק" (כתבתי נכון?) ממש מסייע בנסיעות בכבישים מהירים, בעיקר בעליות (לירושלים), ולפעמים בנסיעות ברמזורים - מעלה את התאוצה. נותן תחושה של חוזק יותר גדול.

בנוגע למחיר: לא כל כך הבנתי, הוא חושב שהרכב יקר או זול?

חסר היה לי בכתבה (וגם לבעלי) מילה על אמינות המנוע בפרט והרכב בכלל.

הרבה עוצרים אותי ושואלים על הרכב. בינתיים לא ראיתי אף אחד אחר בכבישים, אתם רואים כבר רומסטרים?

יום נהדר

המנוע הינו מנוע 1.6 ליטר סטנדרתי של קבוצת VAG , מנוע אמין למדי, לא דווח על בעיות מיוחדות במנוע.

לגבי אמינות הרכב בכלל, מדובר על רכב חדש לחלוטין, כך שאין עדין היסטוריה ממשית, אם להסתמך על הדגמים האחרים של סקודה, אפשר להגיד שאין סיבה לדאגה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום ציפי

אני מוכרח לציין שאני עוקב אחר כל מילה שלך בנושא הרומסטר, בחודשים הקרובים אני אצטרך להחליט לגבי סוג הרכב שאקנה לאישתי וכרגע הוא בראש רשימת ההעדפות שלי.

איך המזגן עובד בימים טרופים שכאלה?

אני מתכוון למצב בו הרכב עמד כמה שעות בחום והתבשל טוב טוב...

יצא לך לבדוק מהי צריכת הדלק (בפועל) בנסיעה עירונית?

אשמח אם תשתפי אותנו במחירי הביטוח לשנה.

תודה מראש

מוטי

פורסם

אם המזגן ברומסטר דומה למזגן בפביה, אז אין סיבה מיוחדת לדאגה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, תתחשב בזה שהרומסטר גדולה הרבה יותר מהפאביה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...