Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על רייסים ומה שביניהם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אביעד, תודה לך על התגובה העניינית.

לכל שאר האנשים שחושבים שסיכנתי חיי אדם אחרים, זה היה כביש ישר, הנסיעה נמשכה אולי כ7 שניות, עם 2 נתיבים נרחבים.

זהו היה כביש ראשי ללא מעברי חצייה ולאנשים אין סיבה לחצות אל הצד השני מהסיבה הפשוטה שיש גדר הפרדה באמצע.

אני נסעתי בנתיב השמאלי, שקרוב לגדר, ככה שאם כבר מדברים על הסיכון חבר שלי היה בטווח המסוכן, בנתיב השני.

זאת הייתה שעה מאוחרת, ואין אפילו כלב שהסתובב ברחוב, חוץ ממזדה לנטיס לבנה.. מסתבר.

אם למישהו יש מושג אחר למה שעלול לקרות ומה אני צריך להגיד, אני אודה להם מאוד

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברגע שנרשם במסוף שמתקבלת שמכונית לא עצרה לביקורת,

יוצרים קשר עם היס"מ והם מביאים יחידה אל הבית שלך כדי לתחקר אותך

נעים זה לא יהיה,

לעניינו,

מנת המשכל שלך נמוכה מכלב,

ואם הפוזה של נסיעה ב-100 קמ"ש עושה לך טוב, אז משהו לא בסדר בסדר עדיפיות שלך,

אתה מפגר לגמריי, כי גם אחרי שהסברנו לך מה אתה עושה,

מעניין אותך רק הדו"ח,

הלוואי ואיזה מתנדב יודיע על זה לאבא שלך, שהוא יכרות לך את היידים/או ייקח לך את המפתחות,

על פי החוק, צריך לשמור מרחק של שנייה אחת, לבן אדם הממוצע לוקח 0.75 שניות להגיב[לעבור מגז לברקס],

מכאן נובע, שצריך לשמור מרחק של שתי שניות, שבמקרה שלך, זה 54 מטר, שכל מי שנמצא במרחק הזה ממך[בצל הזה]

נפצע.

תעשה לי, לך, לשכנים שלך, ולכל מדינת ישראל ותלמד לנהוג כמו שצריך, או שאל תנהג יותר,

אני ישלם לך על המוניות.

אם אתה ממהר, צא 10, 20, שעתיים קודם,

אין לך מושג מה זה להתנגש באוטו אחר ולקחת חיים,

גם אם זה רק לפוזה,

עכשיו, אחרי שנגמרה לי ההיסטריה עליך,

סע לבית לוינשטין, תתקשר מראש, תבקש לראות מה קורה לאלה שכן נשארו בחיים אחרי הכביש,

ואני מדבר מניסיון, ישבנו כל המשפחה בתוך המאזדה 3[עליה השלום], שאני מודה לאבא שלי עד היום שהחליט שעל בטיחות הוא לא מוותר, ובאיזה בולבולון עם פיאט אונו, עם אגזוז ששוקל יותר מכל הפיאט הזאת, נכנס בנו בתוך צומת מרומזרת[למה לעצור באדום, אני יספיק לעבור אותו], וקרע את כל ה"תחת" של המאזדה, הוא כמובן נסע במהירות המותרת בתוך העיר, 95, ואני דיי חושב שאבא שלי ראה אותו והתחמק ממנו טיפה,

לעניינו, מאזדה 3 2005, שנסעה כמו בובה, כמעט קרוע לשניים, טוטלוס, עם 6 כריות אוויר פתוחות, יהי זכרה ברוך.

הי,

אולי תרגיע קצת, הבן אדם שאל שאלה, לא בא לך לענות לו אז אתה באמת לא חייב. אף אחד לא מינה אותך לשר התחבורה ובכלל כל ההערות בקטע האישי לא לעניין.

לפותח השרשור- בשביל לעשות לך משהו צריכים לפתוח בהליכים ולהוכיח, בדר"כ זה לא קורה, אתה בכל מקרה יכול להכחיש מכל וכל שבכלל הייתה שם, ובכל מקרה תשתדל לעשות את "השטויות" שלך במקום יותר שקט ורגוע בו אין כחולים ואנשים חפי מפשע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הי,

לפותח השרשור- בשביל לעשות לך משהו צריכים לפתוח בהליכים ולהוכיח, בדר"כ זה לא קורה, אתה בכל מקרה יכול להכחיש מכל וכל שבכלל הייתה שם, ובכל מקרה תשתדל לעשות את "השטויות" שלך במקום יותר שקט ורגוע בו אין כחולים ואנשים חפי מפשע.

עידן

שמע קשה להכחיש, אחרי הכל זאת מילה שלך נגד מילה של שוטר שראה ורשם את המספר של האוטו שלי, וזיהה את הדגם..

זה לא שהוא מחפש על מי להפיל..

אני פשוט חושב שאם יתחילו להפתח הליכים אני אדבוק בגרסא של "נסעתי כחוק", הוא נסע קצת לאט אז עקפתי משמאל (ב2 המקרים הייתי בשמאל) והוא החל להאיץ.. אני יגיד שהסקאלה לא עקפה את ה60 ככה שמהר זה עניין יחסי..

תודה רבה לכולם, הייתי רוצה לשמוע עוד חוות דעת. (לעניין).

פורסם

כדי להוכיח שאכן נסעת מהר, השוטר חייב למדוד אותך ולהציג בפניך את תוצאת המדידה או לחילופין לצלם אותך כשעל התמונה מצויינת מהירות נסיעתך (לאחר שכמובן נמדדה באופן אלקטרוני) ובמקרה זה אתה זכאי לקבל את התמונה.

אם אף אחד מאלה לא בוצע, הרי שאין למשטרה אין קייס וחצי קייס נגדך, או לפחות לא קייס כזה שיש לו קשר למהירות.

במה כן אפשר להאשים אותך? כנראה רק בנהיגה בקלות דעת או בחוסר זהירות.

מה הסיכוי שזה יקרה? לא כזה גבוה, כפי שזה נראה לי.

רק באמת עשה טובה, להבא בבקשה נהג ביותר אחריות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מנהלים: לא הגיע הזמן לקבוע מדיניות שכל שירשור כדוגמת זה (ילדודס טיפשים שמה שמעניין אותם זה שלא ייקבלו כמה מאות שקלים דו"ח במקום לדאוג שאולי הם הופכים איזה מישהו ליתום) פשוט ננעל ישר בלי שאלות? למה לעזור להם?

אם אנס סדרתי היה עכשיו בא ואומר "צ'מעו אחים שלי גברים היום באתי אנסתי איזה אחת ואני נשבע לכם שראיתי מישהו מסתכל, מה יכולים לעשות לי???" הייתם עוזרים ונותנים לאחרים לעזור לו?

לא זה לא אותו דבר כמובן אבל אתם מבינים לאן אני חותר, אני מקווה.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

לפי איך שהוא מגדיר את המצב הוא לא מסכן איש כביש עם גדר באמצע נטוש וללא זבוב לנסיעה של 100 כ7 שניות . תרדו מהעץ זה נכון בעיר אסור לנסוע ככה וחייב לנסוע רגוע ובשיקול דעת .

אתה יכול לישון בשקט שוטר לא יעשה כלום כי אין לו הוכחה .

להבא אל תעשה שטיות אתה יכול לגרום לבלאגן שלם לפגוע במישהו או בעצמך .

בכל מקרה לעשות רסיים זה להעניש את הרכב שלך אל תעשה שטיות . מותר ללחוץ קצת אבל בטעם ובמקומות בטוחים .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אכן. במדינה בה איילון מוגבל ל70 בלילה, לא כל שטח עירוני לא יכול לסבול 100 קמ"ש, ורבים כאן חוטאים ברייסים מרמזור לרמזור לעיתים. אז לא צריך להיות צבועים.

שיקול הדעת צריך להיות נרחב ככל האפשר וצריך לעבוד לשני הכיוונים - אפשר נניח לסוע 80 בז'בוטינסקי או בדרך השלום, אין בכך שום סכנה מעבר לסביר, אבל ברחובות צפופים עם מכוניות חונות לא להגיע למהירות המותרת (50). אנחנו לא רובוטים, וטוב שכך.

וחוצמזה, כמה מהמשתתפים כאן נהגו כמו ערסים ונרגעו בעקבות אינטראקציה עם הפורום? מי יודע, אולי גם לבחור הזה יש סיכוי.

עד כאן לסיבה שלא כל שרשור כזה ננעל אוטומטית (לפחות מבחינתי).

ועם זאת, בתור אחד שחוטא בדברים שלעיל מדי פעם, עוד לא היו לי צרות עם משטרה. למה? כי אני בכל זאת נזהר, מה שפותח השרשור לא השכיל לעשות. אתה יכול לסוע 100 עד מחר, זה לא יגרום לשוטר שלא מדד לך מהירות להטפל אליך, אלא אם בנוסף עשית משהו טיפשי באמת, או שסיכנת אחרים בצורה מוחשית (נניח, 100 בתוך רחוב ראשי וצר בעיר). ולכן, פותח שרשור יקר, אל נא תהיה ערס, תרגע עם הנהיגה ותוציא אגרסיות במקומות סבירים יותר. מה יקרה מעכשיו אי אפשר לדעת, וזה בעיקר תלוי בתחושת השליחות של אותו מתנדב.

ושוב, אל תהיה ערס, אפשר להנות מנהיגה גם בלי להסתבך עם משטרות, מבלי לעקוף בצורה מסוכנת ולסוע מהר יותר משהתנאים מאפשרים.

(עריכה - תודה לשומר הפורום ר')

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אגב, סרטוןן של חבר שלי נסע עם חבר משפחה, בן 18, מראש העין לגני תקווה, עוד מפגר על הכביש:

http://www.youtube.com/watch?v=7T94zosAGYQ

אני עדיין מחפש מה "ספורטיבי" בנהיגה של הדמיקולו הזה... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני לא יודע כמה טמבל צריך להיות כדי לכתוב את זה... כי מחוץ לעיר הוא לא יכול להרוג אנשים אחרים נכון?? :roll:הרבה פחות מבתוך העיר , ובוודאי במהירות של 100 קמ"ש

שמע גבר אחי אתה באמת לא מעניין אותי שאלתי שאלה פשוטה לא ביקשתי שתחנכו אותי פה.אתה צודק . לא ביקשת

ולמה אני אמור לעצור כשמכונית מהבהבת לי? מילא הוא היה אומר לי משהו ברמקול, הייתי עוצר, באמת חשבתי שזה חבר שלי. זו הבעיה . שזה הדבר היחיד שמפריע לך

אני רק מקווה שיום אחד יחליטו שכול אחד שהוא נהג חדש ונוסע בצורה מסוכנת (רייסים בעיר) צריך להגיע ללוינשטיין ולתרום שבועיים עבודה שם (עבודות שירות ). אני מבטיח לכם שאלו שלא יתחנכו מזה ,צריך לקחת להם את הרשיון לחלוטין . (כי כנראה הם סוציופטים לחלוטין ולא אכפת להם כלום )

בברכה יהודה

פורסם

אתה מטוררררררררררף צריך לשרוף לך תרישיון ולהכות בך עם אלת בייסבול ואז להושיב אותך בכסא חשמלי!

סתם נו האמת שאנלא אתמם כמו האחרים בינינו בכבישים עירוניים מסוימים אפשר בלילה ללחוץ כמו מטורפים..

רק תמיד תזכור לעשות אתזה בחוכמה כשהכביש ריק עם טווח ראייה גדול ולציית לאדומים!

עכשיו בקשר למה שיקרה..

לא הולך לקרות כלום.. הוא לא יכול להוכיח תמהירות שנהגת בה ולא שום דבר אחר..:)

פורסם

את המהירות הוא לא יכול להוכיח, אבל הוא יכול לתת לו דו"ח על "נהיגה בקלות ראש", או "נהיגה פרועה" או כל דבר בסגנון.

אם לא יודעים לא לכתוב סתם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

על מה הוא יתן לו נהיגה בקלות ראש?

על זה שהוא כתב על איזה טישו באוטו תמספר רכב שלו?

כל המתנדבים האלה זה וונאבי מניאקים הם סתם חשים משהו שהם לא :|

:lol:

פורסם

אז תתפלא.

מתנדב, יכול לרשום דו"חות, ויכול על סמך זה שהוא רשם על נייר טואלט את המספר שלך, לשלוח לך דו"ח הביתה ואפילו זימון לחקירה, ולדאוג שגם יהיה שם קצין שישלול לך את הרישיון (אם זו עבירה ששלילה צידה).

שוב - אם לא יודעים - לא כותבים.

נא לצטט את זה, או לחילופין - לרשום 100 פעמים על הלוח (כמו בבית ספר).

פורסם

לפותח השרשור, נו, כבר הבהנת שלא יעשו לך כלום או שעוד לא השתכנעת?:?

על הדרך קיבלת הטפות וחינוך, מרוצה?!:wink:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...