Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על רייסים ומה שביניהם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההטפות והחינוך לא נראות שמעניינות אותו.

נראה כאילו הדו"ח יותר חשוב לו מהחיים שלו ושל הרבה אחרים.

אני אמנע מלצאת עליו בקריאות של "אתה מטומטם אתה תיהרג" אני פשוט אגיד לפותח השרשור שאני שונא אנשים כמוהו! שונא!

כשאני רואה אנשים כמוך בכביש שעוקפים מימין וחותכים אותי שאני עוד שניה נכנס לנתיב הנגדי ומאבד את החיים שלי אני פשוט מעביר את החצי שעה שלאחר מכך בלמלמל לעצמי בעצבים עובדות עליו, על אימו היקרה ושאר בני משפחתו המצעורעים בעברית, רוסית וכל שפה שאני יודע שמכילה את המילה זונ.. בן אלף זונ.. מזדי.. וכו'

אבל הוא מסוג האנשים שעושים למשרד התחבורה את החיים קשים.

תהנה ילדון, תהנה כאילו הרייס הבא שלך יהיה האחרון, סביר להניח שזה יהיה נכון.

GS300.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחחח חבר'ה, באמת שזה לא זה שלא אכפת לי..

אתם פשוט לא מבינים את הסיטואציה, ואני לא טורח להסביר יותר מדי. זה נראה לכם כאילו.. 100 בתוך העיר? איזה עבריין שיואוווווו, אבל לא.

אני מודע למה שעשיתי ואני גם מודע להשלכות, אבל זה שתטיפו לי על כמה שלא הייתי בסדר לא ייתן לי כלום כרגע כי את הגלגל לאחור לא ניתן להשיב.

וזה באמת, אבל באמת לא כמו שזה נראה\נשמע, ואם זה היה כזה גרוע ומסכן חיי אדם בצורה ממשית כבר היו מביאים עליי מסוק לקחת אותי מהבית על נהיגה מסוכנת.

סתם שטות של הרגע, ואת זה גם המתנדב שלא הזמין קצין תנועה, לא שלל לחברי את הרישיון והוציא אותו באזהרה בלבד, ידע.

אבל תודה על האיכפתיות אחים שלי, באמת.. :)

ולהוא שהשווה אותי לאנס שמפחד מהחוק - אתה הילד הכי דביל שראיתי כותב עד היום.

פורסם

כמה דברים:

Dnw- תפסיק להתווכח. אם אתה לא יודע - תשתוק. אם כבר דיברת ותיקנו אותך - תגיד תודה.אל תמשיך להתווכח.

לשאר באי השרשור - לא צריך להצתדק. גם לי וגם לכל אחד ממכם יצא לנסוע 100 בעיר.מה לעשות, יש כבישים בעיר שאין שום בעיה ושום סכנה לנסוע בהם במהירויות גבוהות, וכל אחד ממכם עשה את זה.

כל אחד מאיתנו היה צעיר, ולכל אחד מאיתנו יצא להשתולל קצת עם החברים - מה לעשות, זאת הפוזה של הצעירים, והיא עוברת עם הזמן(לרובנו).

לפותח השרשור - תמתין בסבלנות ותיראה מה יהיה. אף אחד מאיתנו לא נביא.

פורסם

איוש איוש ... תפסיקו לשחק אותה ילדים טובים אני בטוח שכל אחד מכם עשה רייס אפילו קצר פעם אחת לפחות בחיים .

אני לא מאמין שיש אנשים שקונים רכבי ספורט כדי לנסוע על 20 בתוך העיר ולהיות ילדים טובים

יש שעות מסויימות ויש כבישים מסויימים שלחיצה קטנה לא אמורה להזיק .

תפסיקו להשוות את הילד לאנס פדופיל או רוצח בפוטצניה-את שלו הוא הבין וינהג בזהירות להבא וכן אני מבין את ההרגשה שלו שהוא דואג לדו"ח שיגיע אם בכלל כי זה לא נעים שאבא יראה את השטיות שהוא עשה והוא מתבייש בהם.

לאנשים הוא פחות דואג כי כמו שאמר את הגלגל לאחור לא ניתן להשיב הוא אולי נסע מהר ולא פגע באיש לכן אין לו מה לדאוג.

את שלו הוא הבין כך אני חושב .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

טוב, מספיק. כמו עם בית ספר יסודי (וברמה מילולית תואמת), כל אחד לקח עמו משהו מהדיון הזה.

ננעל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...