Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על רייסים ומה שביניהם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים טובים.

היום, אני חייב להודות עשיתי שטות קטנה..

הייתי עם חבר בעיר שלי, היה משעמם והחלטנו לעשות רייס של משהו כמו 200 מטר?

הגענו בערך ל100-110 קמש (בתוך העיר) ועשינו את זה פעמיים.

אחרי שניצחתי (:wink:) המשכנו לדרכנו, ואז שמתי לב שמאחורי הבהבה לי מזדה לנטיס בצבע לבן עם האורות.

חשבתי שזה חבר אחר שלי (שגם לו יש מזדה לנטיס, לא שמתי לב לצבע) אז לא התייחסתי ממש..

המשכתי לנהוג די פרוע עקפתי את חבר שלי והמשכתי לדרכי..

אחרי כמה דקות התברר לי שמי שהיה במזדה לנטיס היה אחד מהמשמר האזרחי, שעצר את חבר שלי שאחרי שהתחנן אליו, רשם את הפרטים של הרכב והרישיון שלו ונתן לו להמשיך בדרכו..

בזמן שחבר שלי נעצר, ההוא מהמשמר האזרחי אמר שהוא כתב את המספר של הרכב שלי גם כן..

זה נראה כאילו ברחתי מהבן אדם, אבל בעצם לא שמתי לב שהוא הבהב באורות..

הוא לא דיבר ברמקול שלו ולא אמר לי לעצור בצד, רק הבהב לי באורות..

השאלה שלי היא, מה סמוי מהמשמר האזרחי יכול לעשות לי, למי הוא יכול להעביר מה, ומה המקרה הכי גרוע שיכול להיות?

(אני נהג חדש, עם חצי שנה רשיון והרכב רשום על שם אבי)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להרוג אותך על זה שאתה נוסע 100 קמ"ש בתוך העיר,

אם העובדה שאתה עובר בשנייה 27 מטר ואם איזה ילד/בן אדם/משפחה שלמה/חתולה תקפוץ לך לכביש ואני מאמין שהשליטה שלך במצבי חרום ברכב היא כמו השליטה שלי בזימבבואה, לא מפריע לך, ואתה תוריד אותם, כי אתה מוגן בחתיכת פח[שמאפשרת לך לנסוע במהירויות כאלה].

צריך לכרות לך תיידים.

מחוץ לעיר, תתפרע, תיסע איך שבא לך, תתהפך ותהרוג את עצמך,

בתוך העיר, סע כמו בן אדם, אל תחשוב שמגבלת מהירות היא המלצה, יש אנשים אחרים חוץ ממך.

במקרה "הכי" גרוע, תחטוף דו"ח, במקרה הכי גרוע באמת, אם תמשיך ככה, תוריד איזה ילד שיעבור כביש.

----

פורסם

אנשי המשמר האזרחי בדרך כלל לא נתעצלים כמו שוטרים וכותבים דוחות מלאים.

אתה יכל להיות מואשם"

1. בנהיגה בקלות דעת שזה הזמנה לדין ו 6 נקודות.

2.נהיגה בחוסר זהירות 500 ש"ח ו 6 נקודות.

3. אי ציות לשוטר (מכיוון שלטענתך הוא היה מתנדב אינני יודעת האם האישום ה 3 חל לגביו) הזמנה לדין 6 נקודות.

אי אפשר להטיף מוסר כי הטיפשים כאן רק מתחלפים וזה לא יועיל לאף אחד.

נהג חדש, עם חצי שנה של רישיון שמרשה לעצמו לנהוג כמו שומאכר בתוך העיר, עכשיו אתם מבינים למה זקוקים למלווה, לא רק כדי שתלמדו לנהוג, כדי שלא תעשו שטויות ותהרגו חפים מפשע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אהלן אנשים טובים.

היום, אני חייב להודות עשיתי שטות קטנה..

הייתי עם חבר בעיר שלי, היה משעמם והחלטנו לעשות רייס של משהו כמו 200 מטר?

הגענו בערך ל100-110 קמש (בתוך העיר) ועשינו את זה פעמיים.

השאלה שלי היא, מה סמוי מהמשמר האזרחי יכול לעשות לי, למי הוא יכול להעביר מה, ומה המקרה הכי גרוע שיכול להיות?

(אני נהג חדש, עם חצי שנה רשיון והרכב רשום על שם אבי)

אני מצטער, אבל אני חייב.

זה מה שמעניין אותך?! מה הוא יכול לעשות לך?! מה עם מה שאתה יכולת לעשות לאחרים בנהיגה חסרת האחראיות והמתלהבת שלך?! ניצחת!? אז מה ! יכולת להפסיד יותר. ומי שהיה נפגע היה מפסיד הכי הרבה! קח את עצמך בידיים. הרכב הוא כלי נשק קטלני בידיים לא אחראיות כשלך!

אני מציע שתחשוב פעמיים לפני שתעשה דבר כזה שוב. אם הרגל שלך כבדה תוציא אותה אל מחוץ לעיר.

הפעם זו שטות קטנה כי תפס אותך מתנדב. פעם הבאה לא יהיה לך כל כך מזל.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אני מייחל שבן אדם כזה ירד למדרכה ובמקרה תעבור איזה סיאט איביזה באמצע רייס ואז הוא יבין כמה זה מסוכן,

ואם כבר, שיוריד לו איזה אצבע או שתיים,

הוא פשוט לא מבין כמה זה מסוכן,

לא כולם זקוקים למלווה,

יש ילדים שנוהגים יותר טוב מאבא שלהם[והרבה יותר מאמא :lol:],

המטרה כביכול של המלווה, היא לסרס את הרצון בפתיחות, בנהיגה "ספורטיבית" וכל החרטא הזה,

כנ"ל עד 2 נוסעים באוטו,

יוצאים חבורה של 15 אנשים, 8 מכוניות, לתל אביב[מי אמר חנייה ולא קיבל] ובשעה כזאת אלוף שדה הוא פשוט תענוג,

כל אחד בודק כמה המנוע שלו יותר מהיר מהשני ואם הברקסים של השכן שלו עוד עובדים.

אגב, סרטוןן של חבר שלי נסע עם חבר משפחה, בן 18, מראש העין לגני תקווה, עוד מפגר על הכביש:

http://www.youtube.com/watch?v=7T94zosAGYQ

----

פורסם

100 בתוך העיר זה באמת חצייה של קו אדום.

למרות שבתנאים מסויימים בכבישים מסויימים ובשעות מסוימות המצב מאפשר לנסוע במהירות שכזו.

פורסם
אנשי המשמר האזרחי בדרך כלל לא נתעצלים כמו שוטרים וכותבים דוחות מלאים.

אתה יכל להיות מואשם"

1. בנהיגה בקלות דעת שזה הזמנה לדין ו 6 נקודות.

2.נהיגה בחוסר זהירות 500 ש"ח ו 6 נקודות.

3. אי ציות לשוטר (מכיוון שלטענתך הוא היה מתנדב אינני יודעת האם האישום ה 3 חל לגביו) הזמנה לדין 6 נקודות.

אי אפשר להטיף מוסר כי הטיפשים כאן רק מתחלפים וזה לא יועיל לאף אחד.

נהג חדש, עם חצי שנה של רישיון שמרשה לעצמו לנהוג כמו שומאכר בתוך העיר, עכשיו אתם מבינים למה זקוקים למלווה, לא רק כדי שתלמדו לנהוג, כדי שלא תעשו שטויות ותהרגו חפים מפשע.

ל'

ואם אני אומר שזה מישהו אחר שנהג באוטו אבל אין אפשרות להשיג אותו?...

את חבר שלי הוא שיחרר באזהרה בלבד בתירוץ שגם הוא היה צעיר והיה עושה שטויות כאלה, השאלה מה הוא יעשה איתי..

תוך כמה זמן מגיע דוח בדואר בערך?

פורסם

אתה פשוט לא מבין הא?! לא יקרה לך כלום. תפיק את הלקחים לבד ואל תעשה את זה יותר.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
אתה פשוט לא מבין הא?! לא יקרה לך כלום. תפיק את הלקחים לבד ואל תעשה את זה יותר.

לא יכול לקרות שפעם הבאה שאני מוציא את האוטו עוצרים אותי במחסום ובמקרה מגלים שהרכב היה מעורב בככה וככה ואז מתחילים איתי הליכים?

פורסם
לא יכול לקרות שפעם הבאה שאני מוציא את האוטו עוצרים אותי במחסום ובמקרה מגלים שהרכב היה מעורב בככה וככה ואז מתחילים איתי הליכים?

לא ממש... זה לא FBI.

קו---------------------------------------

פורסם

ברגע שנרשם במסוף שמתקבלת שמכונית לא עצרה לביקורת,

יוצרים קשר עם היס"מ והם מביאים יחידה אל הבית שלך כדי לתחקר אותך

נעים זה לא יהיה,

לעניינו,

מנת המשכל שלך נמוכה מכלב,

ואם הפוזה של נסיעה ב-100 קמ"ש עושה לך טוב, אז משהו לא בסדר בסדר עדיפיות שלך,

אתה מפגר לגמריי, כי גם אחרי שהסברנו לך מה אתה עושה,

מעניין אותך רק הדו"ח,

הלוואי ואיזה מתנדב יודיע על זה לאבא שלך, שהוא יכרות לך את היידים/או ייקח לך את המפתחות,

על פי החוק, צריך לשמור מרחק של שנייה אחת, לבן אדם הממוצע לוקח 0.75 שניות להגיב[לעבור מגז לברקס],

מכאן נובע, שצריך לשמור מרחק של שתי שניות, שבמקרה שלך, זה 54 מטר, שכל מי שנמצא במרחק הזה ממך[בצל הזה]

נפצע.

תעשה לי, לך, לשכנים שלך, ולכל מדינת ישראל ותלמד לנהוג כמו שצריך, או שאל תנהג יותר,

אני ישלם לך על המוניות.

אם אתה ממהר, צא 10, 20, שעתיים קודם,

אין לך מושג מה זה להתנגש באוטו אחר ולקחת חיים,

גם אם זה רק לפוזה,

עכשיו, אחרי שנגמרה לי ההיסטריה עליך,

סע לבית לוינשטין, תתקשר מראש, תבקש לראות מה קורה לאלה שכן נשארו בחיים אחרי הכביש,

ואני מדבר מניסיון, ישבנו כל המשפחה בתוך המאזדה 3[עליה השלום], שאני מודה לאבא שלי עד היום שהחליט שעל בטיחות הוא לא מוותר, ובאיזה בולבולון עם פיאט אונו, עם אגזוז ששוקל יותר מכל הפיאט הזאת, נכנס בנו בתוך צומת מרומזרת[למה לעצור באדום, אני יספיק לעבור אותו], וקרע את כל ה"תחת" של המאזדה, הוא כמובן נסע במהירות המותרת בתוך העיר, 95, ואני דיי חושב שאבא שלי ראה אותו והתחמק ממנו טיפה,

לעניינו, מאזדה 3 2005, שנסעה כמו בובה, כמעט קרוע לשניים, טוטלוס, עם 6 כריות אוויר פתוחות, יהי זכרה ברוך.

----

פורסם
ברגע שנרשם במסוף שמתקבלת שמכונית לא עצרה לביקורת,

יוצרים קשר עם היס"מ והם מביאים יחידה אל הבית שלך כדי לתחקר אותך

נעים זה לא יהיה,

.

שמע גבר אחי אתה באמת לא מעניין אותי שאלתי שאלה פשוטה לא ביקשתי שתחנכו אותי פה.

ולמה אני אמור לעצור כשמכונית מהבהבת לי? מילא הוא היה אומר לי משהו ברמקול, הייתי עוצר, באמת חשבתי שזה חבר שלי.

פורסם

מסתבר שנהגת שודים צודקת,

למזלך, אתה נוהג בקרייזלר, שהוא לא איזה פז'ו 205 מצוקמקת בלי כריות אוויר,

סופך, להימרך על קיר/להתנגש בעץ/להיכנס במשאית/להיכנס חזיתית במכונית משפחתית ולהשמיד אותה

אין טעם להילחם בחוסר ההבנה שלך, הלוואי ואיזה שוטר יציל אותך מההגה, וחבל שאני לא יודע מי אתה או מאיפה אתה כי כן, במקרה שלך, עדיף להיות שטינקר ולהציל חיים.

אני סיימתי להגיב כאן.

אגב, אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה,

אל תתקרב לבקעת אונו, אור יהודה/גני תקווה/קרית אונו.

----

פורסם

תקשיב בחור לא יעשו לך כלום. גם בגלל שהוא לא זיהה את עצמו וגם בגלל שאין לו שום הוכחה.

אם מזמינים אותך לסור במשטרה וסביר להניח שלא יזמינו אותך בחיים אל תודה שנסעת 100 בתוך העיר, תמיד תגיד שנסעת רגיל ולפי החוק.

אני מקווה שתלמד לקח ותפסיק להיתנהג כמו ילד מתלהב!!

מחוץ לעיר, תתפרע, תיסע איך שבא לך, תתהפך ותהרוג את עצמך,

בתוך העיר, סע כמו בן אדם, אל תחשוב שמגבלת מהירות היא המלצה, יש אנשים אחרים חוץ ממך.

אני לא יודע כמה טמבל צריך להיות כדי לכתוב את זה... כי מחוץ לעיר הוא לא יכול להרוג אנשים אחרים נכון?? :roll:

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

למרות שאני לא מצדיק נסיעה של 100 קמ"ש בתוך העיר, אני חייב להגיד, שאין לכם מושג מה קרה, לא הייתם שם, אתם לא יודעים מה היו תנאי הדרך.

שטח עירוני זאת הגדרה מאד רחבה, זה יכול להיות גם כביש נטוש בקצה העיר.

בכל מקרה, מהירות כזאת באיזור עם אנשים לא מתקבלת על הדעת, מצטער.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...