Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הייתי עם חבר במכון שטיפה לצורך פוליש ווקס,חידוש פנים הרכב טפלון וכ'ו,מיותר לציין שהחבר השאיר שם סכום המתקרב לאלפייה.

עקב שימוש בשואב על הריפוד בגג הבד נפל (אוודי A3 עם סאן רוף)

הבעלים אומר" זה בעייה שלכם ובכלל לא מעניין אותי,מצידי לכו תיתבעו אותי"

מה עושים? מי אשם?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע לגבי המכון שטיפה המסויים שאתה מדבר עליו, נזק שנגרם במכונת שטיפה של תחנות דלק פז, שולם על ידי התחנת דלק בלי ויכוח בכלל.

הואטו נכנס למכון במצב מסויים, והוא צריך לצאת באותו מצב.

פורסם

אני לא מבין את התגובה של בעל המכון שבו ניקיתם. בכלל לא מקצועי. לפי דעתי בעל המקום צריך לשלם בלי לומר מילה(בכל זאת גם שמו על הכף), וגם לפי דעתי גם ככה יש לו ביטוח לדברים כאלה ממש, אז מה זה משנה לו?

פורסם

מצויין- תתבעי אותו בבית משפט לתביעות קטנות, כמובן שצלמו הכל עכשיו ע"י מצלמת סטילס רגילה ותתעדו הכל...

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ואל תשכחו לציין את מה שאמר "תתבעו אותי בבית משפט" אמרו לשופט שהוא ביקש שתתבעו אותו.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

מדובר בחאפר ולא בבעל מקצוע רציני.

והוא גם יודע ש-99% מהאנשים לא יילכו לתבוע אותו בבימ"ש אז מה אכפת לו?

תוכל לפרסם או לשלוח לי בפרטי את שם המקום?

פורסם

אני כבר לא מאמין במכוני שטיפה בגלל שריטות,נזק לג'אנטים בשטיפה על מסילה,תלישה של מראות אנטנות ספויילרים ודברים חיצונים.

תשטפו לבד תאמינו לי אף אחד לא יעשה את זה באהבה לרכב שלכם יותר מכם אני שוטף לבד ועושה ווקס לבד אני נקרע כל פעם מחדש אבל לראות את האוטו נוצץ שווה את המאמץ ואת עוגמת הנפש שיכלה להגרם בגלל הנזק במכון שטיפה .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

בכל מקום שטיפה ישנו שילוט בכניסה למנהרה, שבו בעל השטיפה מנתער מכל אחריות של פגיעה ברכב כתוצאה מהשטיפה, והכניסה לשטיפה היא אחריותו המלאה, ואין השטיפה אחראית לכל נזק שיגרם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא מדויק

בגל מכון שטיפה אני ניתקלתי בשלט שהמכון אינו אחראי על אנטנות, פסי קישוט ומראות

אם בעל המכון לא אחראי על כלום אז מה מונע ממנו בעצם לשטוף את הרכב מביפנים עם גרניק?

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

בכניסה למכון השטיפה יש שלט שאומר שהעסק לא אחראי לכל נזק שיגרם לרכב.

החבר רוצה "לפדות את עלבונו" בדרך לא הכי חוקית או נורמטיבית, הוא הסכים לחכות קצת כדי שאני אמצא פיתרון ראוי לבעייה.

בית משפט לא בא בחשבון, לא בא לו לחכות שנה עד למשפט בשביל 1000 שקל לגג חדש.

זה לא הכסף כמו העצבים "והפגיעה בכבודו".

שם השטיפה בה"פ למי שרוצה.

יש למישהו רעיון?

פורסם
בכל מקום שטיפה ישנו שילוט בכניסה למנהרה, שבו בעל השטיפה מנתער מכל אחריות של פגיעה ברכב כתוצאה מהשטיפה, והכניסה לשטיפה היא אחריותו המלאה, ואין השטיפה אחראית לכל נזק שיגרם.

ל'

מעולה, היום אני יוצא למסע ציד ברחובות ת"א עם שוט גאן, על גופי אני אתלה שלט שכל בן אדם שנפגע מהנשק שלי זה לא אחריותי, יקבלו את זה בבית משפט?

פורסם
אל תשווה.

אתה לא רוצה? אל תכנס לשטיפה. לא מבין אנשים שעושים ככה ומתלוננים.

לא הבנת את הטענה שלי.

זה שהם שמו שלט זה הכל טוב ויפה, אבל האם השלט הזה קביל בבית משפט זאת כבר שאלה אחרת שצריך לבדוק אותה

פורסם
לא הבנת את הטענה שלי.

זה שהם שמו שלט זה הכל טוב ויפה, אבל האם השלט הזה קביל בבית משפט זאת כבר שאלה אחרת שצריך לבדוק אותה

השלט הנ"ל לא מסיר מהם כל אחריות משפטית.....ניתן לפרש זאת בבהמ"ש, לדעתי תופס רק לנזקים חיצוניים בעת השימוש במכונת השטיפה האוטומאטית. אם למשל טועה בעל השטיפה ומשתמש בווקס לא מתאים והצבע נפגע, נראה למשהו שהוא יצליח להתחמק מזה??? בכל מקרה מס' דרכי פעולה אפשריות

1. תביעה- מומלץ

2. פשוט ללכלך על אותו עסק בכל פורום ומפגש אפשרי- מומלץ+

3.לשלב בין השניים- מומלץ++

4. להגיב בצורה לא חוקית כל שהי- אני רוצה להאמין שריפוד גג שנפל לא מצדיק פעולה שכזו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...