Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי, לכל יצרן את הטלפונים המוצלחים יותר והמוצלחים פחות.

אני מחזיק בבית 2 מכשירים (סלקום) של 6100 ומאוד מרוצה מהם (מהסיבה הפשוטה: סוסי עבודה). קודם לכן היו לי כמה מכשירים של 3100 שטבעו\התקלקלו וברמה העקרונית הטלפון טוב אבל לא מחזיק הרבה זמן (הדגם הזה סובל מתקלה מאוד נפוצה של חוסר קליטה שמוכרז ע"י סלקום כ"טוטאל לוס" - לא ניתן לתיקון. לרוב התקלה מופיעה אחרי גיל שנתיים בהנחה שהטלפון חדש לחלוטין ולא מחודש\משומש).

אגב, את 2 המכשירים הנ"ל קניתי משומשים (!!!) - אחד לפני שנה ואחד אחר לפני יותר משנתיים. סוסי עבודה, כבר אמרתי ? ;-)

בנוסף לאלו יש לי עוד 3 מכשירים של מוטורולה V3. אחד מהם בן יותר משנה ועוד שתיים נוספים בני כמעט חודשיים. SO FAR מאוד מרוצים (הסוללה מחזיקה המון זמן מעמד והטלפון מאוד נוח בכיס - אצלנו, משום מה, אין בעיות של כפתורים נלחצים בתוך הכיסים - כנראה שזה תקף רק למי שלובש ג'נסים ב-2 מידות מתחת למידה הרצויה -> סביר להניח כוסיות או גברים עם בעיית אגו :p).

מאחר ודור שלישי ודברים מהסוג הזה מעניינים לי ת'בי%#$, ה V3 היה תפור עלינו - והוא עושה את עבודתו נאמנה (אגב, בטלפון הזה ובשאר המוטורולות מבוססי תוכנה דומה יש אפשרות להגדיר צילצול שונה לכל קבוצת מתקשרים).

כמו במכוניות - גם כאן בפורום תמצא סיסמאות וסלוגנים בדמות "נוקיה הכי טוב", "אל תיגע ב LG !!" או "שמעתי מאנשים שהמכשיר זולל סוללות בקצב מטורף".

זוגתי ואני משתמשים *יום-יום* במכשירים של כל הרשתות (אורנג', סלקום, מירס ופלאפון). אני לא צריך לספר לך מה זה להיסחב עם 4 מכשירים 3/4 מהיום. יכולתי עכשיו לרשום לך סיפורי אלף לילה ולילה על כמה נוקיה 3100 זה זבל של מכשיר ואיך נדפקתי כשקניתי אותו בעודו היה חדש לגמרי ועד החודש האחרון שילמתי עליו סכום מטורף (שהיום אפשר לקנות בו מכשיר דור שלישי משהו בן זונה). בשורה התחתונה, צריך להסתכל על כל התמונה ולתת חו"ד בצורה הכי אובייקטיבית שניתן על היתרונות והחסרונות של כל מכשיר. כיום המכשירים מאוד מאוד משוכללים ומעטים המכשירים המוצלחים באמת שיורדים מפס היצור ללא תקלות או באגים מטורפים ושורדים את תלאות השנים כמו גדולים. לנוקיה יש מוניטין טוב בעניין הזה (ע"ע נוקיה 6100, 6120, 5120, 5100) אבל היו גם נפילות בדרך (ע"ע נוקיה 3510).

עם מוטורולה זה בדיוק אותו הדבר. האלפא, בזמנו, היה מכשיר "להיט" אבל מפוצץ באגים. עם הזמן הוא השתפר אבל הנזק כבר נעשה ובישראל מכרו מעט מאוד מוטורולות בסלקום ובשאר הרשתות (אולי למעט פלאפון). עברו כמה שנים וסדרת ה V3 הופיעה ונחלה הצלחה מיידית גם בארץ וגם בארה"ב. עובדתית זה אחד המכשירים הנמכרים ביותר של מוטורולה בשנה-שנתיים האחרונות. אם תשאל אותי - המכשיר עצמו מוצלח למדיי. זה אומנם לא התפריטים שאנחנו רגילים אליהם מנוקיה, אבל אפשר להתרגל בקלות ותוך זמן קצר. בשיקלול הסופי התמורה טובה מאוד ביחס למחיר (עלות המכשיר שקלים בודדים בחודש).

בשורה התחתונה ההמלצות שלי הן כאלו:

1. אל תיגע במכשיר שנמצא מעט זמן בשוק.

2. אל תקנה מכשיר יקר אם אין לך צורך בפונקציות שהוא מציע לך (ע"ע דור שלישי).

3. תתפור את המכשיר לצרכים האמיתיים שלך כלקוח (ולא איפה שהספק מרוויח עליך הכי הרבה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...