Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודם כל חברות הסלולאר לא מסבסדות את המכשיר (אם אתה משווה למחירי חו"ל) אבל זה בכלל לא משנה.

גם מכוניות עולות פחות בחו"ל. ההשוואה לא נכונה.

איך שלא תסתכל על זה - כאשר אתה מקבל מכשיר במחיר מוזל, זה בא על חשבון חברת הסלולר.

זה שלחברה יש את שיקוליה שלה, והיא מעדיפה למכור או אפילו לתת לך את המכשיר ללא חיוב - זה עניין אחר.

לקוח כבד יקבל את המכשיר אפילו בחינם. לקוח שמדבר דקה וחצי בחודש לא יקבל הנחה של שקל אפילו, כי הוא לא מייצר הכנסות.

שימור לקוחות זו מילה יפה, אבל רק בתנאי שאתה לקוח שמייצר לחברה הכנסות שעבורה הן מספיק משמעותיות.

וזה מחזיר אותי לשורה התחתונה - מו"מ מול החברה , עפ"י כח המיקוח שלך (= חשיבותך כלקוח+ התעקשותך+ יכולתך להביע את רצונך) - ייתן לך מחיר שעשוי להתאים לצרכיך.

פורסם

תראה, כשמכשיר מסויים נמכר חדש בארץ ע"י יבואן נורמלי (לא מכשיר מוברח)בכ 60% ממחירו אצל החברות הסלולאריות זה נקרא יקר אבל שוב, זו זכותם המלאה.

אישית אני לא קונה מיבואנים פרטיים כי המכשירים אצצלי עוברים חיים לא קלים ולא שווה לי בשביל לחסוך כמה שקלים להיתקע עם שירות לא טוב למכשיר (בממוצע אני הורג 3 מכשירים בשנה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

החדשים של סוני אריקסון מתקרבים לנוקיה?

לדעתי זה ההיפך , נוקיה עדיין לא מתקרבת לסוני אריקסון.

יש לי את המכשיר W850I ואני מרוצה ממנו עד הגג.

שקלתי לפני כן לקנות את ה K800 , אחרי שיקולים קצרים בנוגע לאופן העבודה שלי , לקחתי את ה850.

מכשיר מעולה.

אם אתה רוצה טלפון קל לשימוש , מתקפל עם מסך ברור בשמש ומאוד שימוש בעל המון אופציות [ולא דור שלישי] ממליץ על הסוני אריקסון W550 דווקא.

יש לי המון נסיון איתו, מכשיר ללא פגם!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה שלא תעשה אל תתקרב למוטורולה! יש לי מכשיר שלהם וכל חודש אני אצלהם בחברה והם מוחקים לי אותו (את כל התמונות המוזיקה והווידאו שאני צובר) אולי מחליפים לי אותו לאחד אחר מאותו הדגם וזה עד לפעם הבאה.

ושוב חוזר וחוזר חלילה. המכשיר נטעןכמו שצריך לתקופה מסוימת, ואז פתאום המכשיר לא נטען , נטען לסירוגין, ואז לא נטען בכלל לא משנה כמה שתשחק עם החיבורים שלו. עד היום אני לא יודע אם הבעיה היא מהמכשיר או מהמטען. כנראה שהמכשיר.

קשה לי להסביר לכם את עוגמת הנפש שלי כאשר לכמה ימים (עד ליום שישי הקרוב ביותר לאותו היום, שאז אני יכול לנסוע לחברה בגלל מגבלת זמן) אני לא יכול לשוחח בפלאפון שלי, לקבל שיחות שלעיתים מאוד חשובות, להתקשר לאנשים אחרים (כל המספרים שמורים במכשיר) וכן הלאה.

וזה לא רק אני , אני מכיר עוד אחד שיש לו פלאפון כמו שלי וזה עושה לו את אותן הבעיות בטעינה.

אם הייתה לי אפשרות היום הייתי עובר לנוקיה, שוכח מחברת פלאפון, גם היחס של חלק מנותני השירות שלהם לא משהו.

ונחזור לעיקר, רק לא מוטורולה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
--LG 630--

עונה על כל מה שכתבת כאן, לי יש את הפלא הזה ואני מאוד מרוצה ממנו...

http://www.pelephone.co.il/upLoadImages/LG630_400_400.gif

מכשירי LG בפרט ורשת פלאפון בכלל לא ממש מהווים פונקציה לדעתי.

בנוגע לנושא הסימים.

ניסיתי עכשיו עם חבר בעבודה שיש לו מכשיר דור 3 6280, לשים את הסים הרגיל מה6021.

הSIM לא נתפס אוטומטית ובחיפוש ידני מאפשר התחברות קצרה לאורנג' ואז הרשת זורקת אותך....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רגע, אז אם יש לי מכשיר דור 3 ואני משלם כל חודש את הכמה עשרות שקלים האלה (ואני בכלל לא משתמש בשירותי האינטרנט/שיחות וידאו). אני יכול לבטל את זה? (נירשמתי לדור ה3 עוד לפני שיצא החוק שמאפשר קניית מכשיר ללא התחייבות לתשלום חודשי )

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מכשיר גרוע

בכיס אין כפתור שלא נלחץ בו

הוא עדין

ושמעתי מלא מעט אנשים שהוא זולל סוללה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יוסי, אני נמצא בפלאפון לא מעט זמן, היו לי כמה מכשירים, היה לי מצבים של תקלות, יש מרכזי שירות שפשוט אסור לגשת אליהם.

יש לי LG630 והוא מכשיר פשוט וטוב, היום כבר לא משווקים אותו יש להם עכשיו חדש LG240 שזה אותה גברת בשינוי הפלסטיק ועוד כמה פיצ'רים זניחים.

אני מרוצה מהרשת, אולי זה בגלל שיש לי שיחות חינם ושירותי VIP לכל דבר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
לפותח התרד: לפי הדרישות שלך נראה שמוטורולה V3 (הראשון והרגיל) תפור עליך.

בחיים לא!

אחרי שנתיים של סבל עם המכשיר הזה, לא הייתי תורם אותו לצדקה אפילו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נוקיה 6230I טלפון שלא יודע מה זה תקלות יש לי אותו לא מהחברה,ואם אתה לוקח מהחברה אז הביטוח יהיה רק לגניבה ולא לתקלות.

המכשיר אצלי כבר שנתיים עובד מצויין וחוץ מבטרייה לא דרש כלום.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

יש לי כבר 3 שנים בערך נוקיה 7250I

הפלאפון עבר המון נפילות ודפיקות ואפילו היה בפה של הכלב ושל התוכי והמשיך לתפקד ללא שום בעיה.

הוא עונה על כל מה שאתה ביקשת חוץ מעניין העיצוב צדפה למרות שמעולם הוא לא עשה לי בעיות עם המקשים בכיס אפילו שישבתי עליו, המקשים פשוט היו נעולים וגם שיחות שהגיע בזמן הזה לא נענו מרצונו של המכשיר.

אתה יכול לקחת מכשיר שלא בעיצוב צדפה, פשוט להקפיד לקחת מכשיר עם מקשים מעט קשים ללחיצה כמו בנוקיות הישנות בתקופה שיצא המשחק "סנייק".

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...