Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בסלקום וכיום עם נוקיה 6021 (שנתנו לי במקום ה 6100 שכבר אין להם ומת אצלי אחרי שכיבסתי אותו) שמעצבן אותי כי הוא כל הזמן נלחץ בכיס ועונה לבד לשיחות נכנסות.

אי לכך ובהתאם לזאת הוחלט להוציא אותו לגמלאות ולקחת מכשיר אחר כשהדרישות הן:

1. מכשיר בעיצוב צדפה.

2. נוח בכיס (לא עבה מידי ולא גדול מידי).

3. אמין.

4. רצוי לא דור 3.

5. ספיקר פנימי.

6. רצוי אפשרות להגדיר קבוצות מתקשרים עם צלצול שונה לכל קבוצה.

תודה מראש על ההמלצות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סוני אריקסון Z610.

אמנם דור 3, אבל אף אחד לא מונע ממך להגדיר אותו לרשתות GSM בלבד (אתה גם לא חייב לקחת את החבילה, בצע חיפוש כאן בפורום).

פורסם

לפי מה שאני יודע,הם יכולים לחייב אותך לקחת חבילת דור 3 בתשלום קבוע (אצלי זה 12.90 לחודש).

לפני כמה זמן הייתה הנחיה של משרד התקשורת שאסור להם לחייב אותך,אבל כרגע בקניית מכשיר חדש- הם מודיעים לך על החיוב. ככה לפחות זה היה אצלי.

172

פורסם

הטלפון נעול אבל כשנכנסת שיחה המענה (שמוגדר למענה במקש אחד בלבד ולא בכל מקש) נלחץ בכיס.

בקשר להתחייבות לחבילות, כלקוח עסקי אני אוכל להסתדר איתם על זה כך שזה פחות מפריע לי. פשוט אין לי צורך בכל השטויות של דור שלישי. בשבילי טלפון נועד לשיחות ולא כל מיני שטויות.

פורסם

שי, יש לי את המכשיר הנ"ל 6021 (קיבלתי מהעבודה)

אפשר לתכנת אותו שינעל את המקשים אחרי זמן מוגדר מראש וכך הוא לעולם לא נלחץ...

אצלי זה מתוכנת ל5 או 10 שניות מרגע שלא נלחץ מקש.

אם אתה צריך הסבר מפורט איך להגיע לזה - תגיד.

לפי מה שבדקתי אם לא דור שלישי אז רק 6230i שלא מהווה קפיצה יותר מדי גדולה ולכן לא בטוח שהוא כדאי.

אני מת לשדרג, אבל יש לי בעיה אחרת : אני לא רוצה מכשיר עם מצלמה מכיוון שאני נכנס לעתים למפעלים בטחוניים או מתחמים בחברות בהם אם יש לך טלפון עם מצלמה, יש להפקיד אותו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בהתאם לדרישות :

נוקיה 6131.

לא דור 3.

עיצוב צדפה.

ספיקר פנימי.

לא עבה.

אמין.

אפשר להגדיר צלצול לקבוצת מתקשרים או לכל מתקשר בנפרד.

בקיצור נוקיה 6230I מתקפל.

6131-1.JPG

haters will hate

פורסם
לפי מה שאני יודע,הם יכולים לחייב אותך לקחת חבילת דור 3 בתשלום קבוע (אצלי זה 12.90 לחודש).

לפני כמה זמן הייתה הנחיה של משרד התקשורת שאסור להם לחייב אותך,אבל כרגע בקניית מכשיר חדש- הם מודיעים לך על החיוב. ככה לפחות זה היה אצלי.

לא , הם לא.

אתה רשאי לסרב לקחת את החבילה ולהסתפק במכשיר בלבד.

פורסם

לדעתי אין צורך בצדפה כאשר אתה מתכנת את המקשים להנעל מיידית כשאתה עוזב אותם.

זה אפשרי בכל המכשירים שיצאו בשנים האחרונות.

אבל כן, פספסתי את זה בדרישות שלו.

מצטרף להמלצה : רק נוקיה !

(למרות שהחדשים של סוני אריקסון מתקרבים מאוד)

לא , הם לא.

אתה גם רשאי להכנס לחנות של יורוקום (או כל יבואן שקר אחר :)) ולקנות את המכשיר בלי להתחייב לאף אחד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא , הם לא.

שמר, לפחות בסלקום, כל מכשיר עם USIM מחוייב על חבילת "גלישה" והיא לא ניתנת לביטול.

haters will hate

פורסם
שי, יש לי את המכשיר הנ"ל 6021 (קיבלתי מהעבודה)

אפשר לתכנת אותו שינעל את המקשים אחרי זמן מוגדר מראש וכך הוא לעולם לא נלחץ...

אצלי זה מתוכנת ל5 או 10 שניות מרגע שלא נלחץ מקש.

זהו שהוא מוגדר לזה. הבעיה היא עם שיחות נכנסות שהוא עונה לבד כי הג'ויסטיק המיותר שלו בולט ונלחץ בכיס. הבעיה עם זה היא לא רק שאתה לא עונה לשיחה אלא שזה משאיר ערוץ פתוח ולפעמים בזמן פגישות עסקיות זה יכול לגרום נזק די גדול.

מה 6100 הייתי מאוד מרוצה אבל אחרי שהוא עבר כביסה הוא מת סופית. סלקום כבר לא מחזיקים אותו אז החליפו לי למכשיר הנוכחי (על חשבונם כמובן).

ה 6130 נראה כפיתרון טוב. אני אלך לבדוק אותו.

פורסם
שמר, לפחות בסלקום, כל מכשיר עם USIM מחוייב על חבילת "גלישה" והיא לא ניתנת לביטול.

סלקום אינה מעל הוראות משרד התקשורת.

אם קבלת USIM מותנית בחבילת גלישה, אפשר להישאר עם SIM רגיל (ולהגדיר את המכשיר כך שיעבוד על GSM ONLY, וודא שיש לו אופציה זו).

פורסם

עם כל הכבוד למשרד התקשורת עוקפים את הוראתו בקלות.

יוצאים ב"מבצע" למכשירים שהמבצע מותנה בהצטרפות לחבילת גלישה. אם אתה לא רוצה את החבילה אין בעיה. פשוט מבטלים לך את הנחת המבצע.

פורסם

אתה לא יכול לבקש שיסבסדו לך את המכשיר וגם לא להצטרף לשום חבילה.

אם אתה לא מעוניין בחבילה, שלם את המחיר המלא ולא תהיה לך שום בעייה.

אגב, אם אתה לקוח "כבד" - וההכנסות מהשיחות שלך יכסו לחברה את המכשיר, מעט איומים יעזרו לקבל מכשיר בהנחה.

פורסם

קודם כל חברות הסלולאר לא מסבסדות את המכשיר (אם אתה משווה למחירי חו"ל) אבל זה בכלל לא משנה. כשאני בא לקנות משהו אני בודק עלות מול האלטרנטיבות. להם מותר לבקש מה שהם רוצים וזכותי להחליט אם שווה לי לקנות או לא.

מבחינת עלויות זו בעיה יותר קטנה. עוד 2-3% לחשבון הטלפון זה לא סכום ששווה את הזמן שיקח לנהל מו"מ ארוך. בסכומים כאלה אני נכנס למו"מ קצר מאוד שמורכב בעיקר מזכות סירוב מול האלטרנטיבה הכי מתאימה הקיימת בשוק וזהו. אם כן אז סוגרים עסקה ואם לא אז הולכים לאלטרנטיבה.

מניסיון העבר עם סלקום הם תמיד משווים להצעה הזולה ביותר.

• תוכן חדש...